Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#481429 Android pay vs Samsung pay. Κανένα από τα 2 πέη δεν υποστηρίζει τη κύρια πιστωτική μου, οπότε δεν βλέπω να τα χρησιμοποιώ συχνά. Πέρα από αυτό όμως, υπάρχει λόγος προτίμησης για το ένα ή το άλλο; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By avel
#481831 Προσωπικά θα προτιμούσα Android Pay για λόγους ασφάλειας και μόνο.

Χρησιμοποιεί virtual credit card number (όχι τον πραγματικό σου), και χρησιμοποιεί μόνο NFC χωρίς να εξομοιώνει το magnetic stripe. Ασε που θα περίμενα ότι στην Ευρώπη το swipe καρτών έχει καταργηθεί αφού chip & pin είναι ευρέως διαδεδομένα.
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#481856 Εγώ ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Alpha Wallet, μια χαρά με έχει βολέψει.
Δεν ξέρω βέβαια τι ισχύει από θέμα ασφάλειας που γράφει ο avel.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#481857 εγώ έχω ξενερώσει γιατί ενώ είχα από το 2012 κινητό με nfc δεν το έκανα τίποτα και τώρα που ήρθε η ώρα που θα μπορούσα να το κάνω κάτι δεν έχει nfc το κινητό μου :slap:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#481859 Και με μένα το ίδιο έγινε... :lol:

Δεν πειράζει, το επόμενο...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
REALZEUS έγραψε:Κορσέ αγοράστηκε και το κρίμα στον λαιμό σου... http://www.xiaomi-greece.gr/redminote4x

Άρχοντας Αλέξανδρε, θα σου φανεί κάπως τις 2-3 πρώτες μέρες μετά από Windows ( :inlove: ) αλλά θα το συνηθίσεις. Απλό και εύχρηστο το Xiaomi.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#482853 κορσερακο βρήκα αγγελία htc u11 plus που δεν εισάγετε Ελλάδα στα 600 ευρώ αγορασμένο από Αγγλία ...μπαίνω ? πρέπει να είναι τρομερή συσκευή

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#482999 S8plus από γνωστό, 4'μηνών που καλή κατασταση, θέλει 450 αλλά με 400 θα το δώσει
Αξίζει;
Κυρίως η φωτογραφίες με ενδιαφέρουν
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
KiloMeater έγραψε:S8plus από γνωστό, 4'μηνών που καλή κατασταση, θέλει 450 αλλά με 400 θα το δώσει
Αξίζει;
αξίζει.πιστεύω

< >
Άβαταρ μέλους
By popolaros
KiloMeater έγραψε:S8plus από γνωστό, 4'μηνών που καλή κατασταση, θέλει 450 αλλά με 400 θα το δώσει
Αξίζει;

αν δεν το θες, στειλτο σε μενα. δωσε μου ενα ΙΒΑΝ για καταθεση
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#483015 Εγω δινω 10 ευρω παραπανω απο ο,τι ο pop. Στειλε σε μενα iban

Sent >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#483021 Μην το σκέφτεσαι

.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
REALZEUS έγραψε:Κορσέ αγοράστηκε και το κρίμα στον λαιμό σου... http://www.xiaomi-greece.gr/redminote4x
Δια έχουν γίνει κάποιες αναβαθμίσεις τώρα τελευταία και έχουν διορθωθεί όλα τα θέματα που είχα αναφέρει πριν καιρό. Μια χαρά είναι πλέον η μομπιλαρα

< Note >
Άβαταρ μέλους
By corsair
bujinkan έγραψε:κορσερακο βρήκα αγγελία htc u11 plus που δεν εισάγετε Ελλάδα στα 600 ευρώ αγορασμένο από Αγγλία ...μπαίνω ? πρέπει να είναι τρομερή συσκευή

< >

Τουμπανακι στα σπεκς μεν... προσωπικα δεν θα το επερνα βεβαια. Για καποιο ανεξηγητο λογο δεν θελω να έχω σπάνια αντικειμενα :lol: