Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Geo f1 έγραψε:Πρωτη μερα αναρρωτικη..
Και λογω γενεθλιων

ΓουρουνιάΕικόνα

.
Όταν είπα ανάπαυση και καλή διατροφή πάντως δεν εννοούσα αυτό.:-) Όπως και να έχει χρόνια πολλά και Πολύχρονος!

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#482525 Μου αρέσει που έχω το 102 και εξυπηρετείται το 13
ΕΦΚΑ powa!

Προφανώς θα παίξει εξουσιοδότηση, αν δε βγάλω άκρη στις πληροφορίες (απλή κατάθεση αίτησης και λήψη α.π.... ούτε 2 λεπτών υπόθεση...)

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
#482540 Μου αρεσε χθες βραδυ η μαζωξη που ειχαμε και μιλησε ο Ιαβερης για το γνωστο του θεμα της ασφαλειας στους δρομους... λυση βεβαια για την αστυνομευση ειδικα του κοκκινου δεν βρεθηκε για την Ελλαδα.. (προσωπικα πιστευω οτι με καμερες το θεμα λυνεται... αλλα τα ψηφαλακια δεν αφηνουν....
Α!!! εφεραν και μια Lancia γ coupe !!! σε αριστη κατασταση.... που συντομα θα φορεσει Ελληνικα νουμερα... (αυτο και αν μου αρεσε βεβαια!!)
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#482687 Δεν μου αρέσει που ο Kilomeater έχει χιόνια :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:
Τουλάχιστον έχω ξερόκρυο, κάτι είναι και αυτό στον ανύπαρκτο χειμώνα του 2018 :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:
Μου αρέσει που έχουμε απόκριες :shifty: :shifty: :shifty: :inlove: και τα πάρτυ που υπάρχουν :shifty:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#482688 Δε μου αρέσει που εδώ και μερικές μέρες έχω πει όχι σε ένα σωρό προτάσεις φίλων λόγω διαβάσματος.
Μόνο για αύριο έπεσαν δύο τηλέφωνα για μάζωξη μετά ψησίματος και άλλα δύο για μαγαζί όξω.

:(
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
diplomat έγραψε:Δε μου αρέσει που εδώ και μερικές μέρες έχω πει όχι σε ένα σωρό προτάσεις φίλων λόγω διαβάσματος.
Μόνο για αύριο έπεσαν δύο τηλέφωνα για μάζωξη μετά ψησίματος και άλλα δύο για μαγαζί όξω.

:(
Κανε μια εξαίρεση αύριο. Χρονιαρα μέρα είναι.

Άσε που το πολύ διάβασμα τον παραμορφώνει τον άνθρωπο

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#482695 Κακώς, κάκιστα ασχολούμεθα με τα φέρστ γουώρλντ πρόμπλεμς κάποιου δίπλωματ, αλλά ναι. Θα πάω σίγουρα στο ένα ψήσιμο και θα δω τί άλλο μπορώ να κουμπώσω στη ζούλα.

Πάντως, δεν θέλω να δώσω λάθος εντυπώσεις. Νέβερ χας δέαρ μπην α γκρέητερ ΣΛΑΚΕΡ δαν μη. ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ.
Από βδομάδα που ξερμπερδεύω με γραπτά/εργασίες, θα ξαμολυθώ. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By elteo
diplomat έγραψε:Κακώς, κάκιστα ασχολούμεθα με τα φέρστ γουώρλντ πρόμπλεμς κάποιου δίπλωματ, αλλά ναι. Θα πάω σίγουρα στο ένα ψήσιμο και θα δω τί άλλο μπορώ να κουμπώσω στη ζούλα.

Πάντως, δεν θέλω να δώσω λάθος εντυπώσεις. Νέβερ χας δέαρ μπην α γκρέητερ ΣΛΑΚΕΡ δαν μη. ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ.
Από βδομάδα που ξερμπερδεύω με γραπτά/εργασίες, θα ξαμολυθώ. :iconcool:

Ο mirage πρέπει να σε λατρεύει για αυτά. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Thomas_C200K έγραψε:Δεν μου αρέσει που ο Kilomeater έχει χιόνια :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:
Τουλάχιστον έχω ξερόκρυο, κάτι είναι και αυτό στον ανύπαρκτο χειμώνα του 2018

Στριβω το μαχαίρι
Αφού πλακωθηκα σε δοκιμές άνευ esp σε κάποιες αλλανες (επιασα ωραίες γωνίες σήμερα) πετάχτηκα σπίτι, άλλαξα ρούχα και κατέβηκα να περπατήσω λίγο ίσα που νύχτωνε ( αφύσικα φωτισμένη βγήκε) :-)Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#482729 Μεγάλωσε η μέρα αγαπητέ Kilomeater :rtfm: :rtfm:
Χτύπα κιάλλο, θα τ'αντέξω :lol: . Βέβαια τι δοκιμές να κάνεις με μπροστοκίνηστο στο χιόνι? :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Geo f1 έγραψε:Jason alert

Αλερτ εννοω

.
Ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω το χθεσινό "Μηπακ" του dstou.

@diplomat
Τι διαβάζεις ρε τρελε?

< >