Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#48214 Ωραια αρα ειναι στην ACS. Λογικα πρεπει να εχει καποια ακομα νεα νουμερα. Δοκιμασε τα. Κλασσικα αν δεν υπαρχει τηλεφωνο πανω στο δεμα τα κανουν πουτανα.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#48217 Ναι μόλις έβλεπα με τον κωδικό της ACS. Την μια έχει παρατήρηση ως "ΑΠΩΝ" και την επόμενη μέρα ως "ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ". :dizzy: :lol:

Όντως δεν πρέπει να είχε τηλ πάνω. Έχω παραλάβει δέμα <1 ευρώ αξίας κανονικότατα και αυτό των 30 ευρώ έχω θέμα. LOLWUT
Άβαταρ μέλους
By mirage
#48218 Εξαρταται απο το μεγεθος και την αξια με την οποια το εστειλε. Παρε την ACS και δες σε ποιο γραφείο ειναι. Και ριχτους και ενα ξεχεσμα γιατι ειναι πραγματικα για τον πουτσο.

Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#48219 Αγίου Δημητρίου εμφανίζει το site και λογικό γιατί ειναι το πιο κοντινό στο σπίτι μου.
Έχω ξαναπάει πολλές φορές. Ήταν πολύ εξυπηρετικοί. Ελπίζω να είναι και αύριο. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By postruck
#48261 Το έχω γράψει αρκετές φορές εδώ και στο προηγούμενο..... :whistlink: :iconcool: Οτι έρχεται απο royal εδώ και ένα χρόνο πάει πρώτα acs,αν είναι συστημένο το κρατάνε με δικό τους trucking :thumbsdown: που πρέπει να πάρεις τηλ για να το μάθεις :dizzy: και τα απλά τα δείνουν στην gls και ελτα :rtfm: Αν δεν έχει τηλ μαζί με την διεύθηνση :slap: ,τις περισσότερες φορές επιστρέφει σαν άγνωστος.
Καμια ενημέρωση στην ΕΕΤΤ και στον αποστολέα,για την ταλαιπωρία με την acs κάνουμε?? Στην ΕΕΤΤ βέβαια, λόγω της θέσης που έχει το αφεντικό και της συνεργασίας-χορηγίας με τον πρόεδρο,δεν βλέπω να γίνεται κάτι :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#48265 Μόλις γύρισα απο acs. Απλά :slap: :slap: :slap:

Ούτε τηλέφωνο υπήρχε πάνω στο δέμα αλλά το κυρίως πρόβλημα ήταν οτι ενώ η διεύθυνση μου είναι χχχ χχχχ 1Β το Β για κάποιο λόγο είχε εξαφάνιστει! :yahoo: :vava:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
nafpaktos έγραψε:Λοιπον παίδες μολις ενεργοποίησα τον λογαριασμό μου στην pp.η ενημέρωση ηταν οτι θα τραβήξουν 1,5 euro απο την κάρτα και μετα την επιβεβαίωση απο εμενα της εν λογω συναλλαγής το ποσο θα μου επιστραφεί.αντ αυτου εγω βλεπω να λείπουν 3.10 απο την κάρτα.Το 1,5€ που μου δέσμευσαν μου το έβαλαν στον λογαριασμό της pp(αρα ολα οκ)αλλα το 1.60 αγνοείται.ξερει κανεις γιατι;; :help:

Δεν σου έχει κρατήσει Ευρώ αλλά δολάρια και η διαφορά που ψάχνεις είναι η πρόβλεψη της τράπεζας για ενδεχόμενη συναλλαγματική διαφορά. Θα σου επιστραφεί κάποια στιγμή από την τράπεζα.

Sent Through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#48569 Όσο κατοικούσα χάμω, τα περισσότερα πράγματα που αγόραζα από το Amazon ερχόντουσαν από το Dunfermline στη Σκωτία.

Τώρα που μετακόμισα εδώ πάνω, ένα πακέτο ήρθε από το Bedford (Αγγλία), ενώ 2 πράγματα που παρήγγειλα αυτή την εβδομάδα έρχονται από ...το Rheinberg (Γερμανία) το ένα και από τη Piacenza το άλλο. :hmmm: :protest:

Τουλάχιστον έχω Amazon Locker στα 30 μέτρα από την εξώπορτα μου :innocent:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#48574 Στο Bedfordshire για την ακριβεια λιγο εξω απο το MK το Amazon εχει τις κεντρικες αποθηκες του.

Άβαταρ μέλους
By Pitt
nafpaktos έγραψε:Τhanks pitt για την απαντηση.προβλεψη της τραπεζα ειναι η της pp;παντως ευρω εχει κρατησει!

Η paypal δεσμεύει USD αλλά στον λογαριασμό της τράπεζας φαίνεται το ποσό σε EUR. Η πρόβλεψη είναι της τράπεζάς σου, γιατί δεν μπορεί να ξέρει ποια θα είναι η συναλλαγματική ισοτιμία όταν θα γίνει η πληρωμή του δεσμευμένου ποσού. Στην περίπτωσή σου βέβαια δεν θα γινόταν καμία πληρωμή, απλώς θα επιστρεφόταν το δεσμευμένο ποσό, αλλά αυτό η τράπεζα δεν μπορεί να το ξέρει, γι αυτό δεσμεύει το επιπλέον ποσόν.

Sent Through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By otso
#50190 λοιπον εμπειρια απο το e-shop . μεχρι τωρα εχω αγορασει πολλα πραγματα απο αυτους χωρις προβλημα ιδιαιτερα μετα που εκαναν εσοπ ποιντ εδω και ερχοντουσαν χωρις μεταφορικα , αλλα ποτε δεν ειχε τυχει να επιστρεψω κατι .
με το ψηφιακο σημα τωρα αγορασα 2 αποκωδικοποιητες και σκαρτ . συνδεω τον εναν δεν επαιζε η τηλεοραση , τον βαζω σε αλλη επαιζε. τους παιρνω τηλ και λεω τον εναν τον επιστρεφω και το σκαρτ μιας και δεν παιζει η τηλεοραση και θελω να αγορασω μια τηλεωραση . μου λενε πηγαινε στο εσοπ ποιντ δωστο πισω και παρηγγειλε απο κει την τηλεοραση ωστε να πληρωσεις μονο την διαφορα , και ετσι κανω .
ερχεται η τηλεοραση παω να την παρω λεω ποσο ; και μου λεει ολο το ποσο της τηλεορασης , ρε μεγαλε λεω πας καλα; μου λεει δεν εχουν ελεγξει τον αποκωδικοποιητη ακομα και δεν εχει εγκριθει πιστωτικο . μου φαινεται καπως λογικο , λεει αμα θες την κραταω μεχρι να βγει πιστωτικο . την παιρνω για να μην μεινει η γιαγια χωρις τηλεοραση ,και φεβγωντας λεω απο σενα θα παρω τα λεφτα η σε λογαριασμο;.ποια λεφτα λεει το e-shop δεν επιστρεφει ποτε λεφτα . αν παραγγειλεις θα σου τα αφαιρεσουμε. ειναι και κολαρχιδο ο τυπος ειπα να τον πιασω απο τον λαιμο, αλλα αι σιχτιρ θα τους παρω τηλ.
την αλλη μερα σμσ απο το e-shop 2 μαλιστα οτι εχω πιστωτικο συν τηλεφωνημα απο τον ντοπιο βλακα.
για αρχη στελνω εμαιλ με ολα τα στοιχεια μου ονομα τηλ και τα λοιπα και λεω δεν με ενδιαφερει πιστωτικο θελω τα λεφτα μου .
μου απανταει μια ασχετη και λεει δεν μπορω να σας βρω στα κιταπια μου απο το κινητο σας . γινομαι τουρκος μεχρι που τους εβρισα και τους ειπα ελληνικο δημοσιο και εστειλα την παραγγελια οπως μου την ειχαν στειλει.
περνανε 2 μερες τιποτα εν τω μεταξυ μπαινω στο σαιτ και ναι καλα θυμωμουνα , στις επιστροφες σου δινουν τα χρηματα σου με οποιο τροπο εχεις πληρωσει .ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ.
καποια στιγμη φτανει εμαιλ απο την εν λογω κυρια το οποιο δεν ελεγε τιποτα , απλως ηταν επιστροφη του δικου μου . καπου εχασα την μπαλα μετα τα πηρα στο κρανιο ,στελνω εμαιλ και παιρνω τηλ στο λογιστηριο , γιατι ρε δεν μου δινεται τα λεφτα μου ; αν μας δωσει εντολη κυριε το τμημα σερβις θα σας τα δωσουμε . τηλ στο σερβις , πρωτη ατακα δεν σας βρισκουμε απο το κινητο σας , ε δοκιμαστε ηλιθιοι απο το ονομα , α μαλιστα κυριε σας βρηκα θα το τακτοποιησω , για να μην περιμενετε στο τηλ θα σας παρω εγω. ε ακομα περιμενω .
ρε τους γυφτους δεν μπορω να το πιστεψω . δεν ειμαι και σιγουρος αλλα στο εξωτερικο απο οταν θυμαμαι και πριν ιντερνετ επεστρεφες στο καταστημα οτι ειχες παρει και επαιρνες τα λεφτα σου πισω , αλλα και εδω φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει γιαυτο δεν αναφερουν και κατι στο σαιτ τους . δηλαδη αν ειχα παρει τηλ με 1500 ε θα περιμενα να τα παρω πισω μετα 10 χρονια σιγα σιγα; και αν σκοτωνομουν θα ηξερε κανεις οπως και τωρα απο την οικογενεια οτι εχω πιστωτικο ; η κακομοιρια του ελληνα εμπορακου , δεν θα ξεφυγουμε ποτε απο αυτο.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#50613 Όταν υπάρχει το πλεονέκτημα της γραπτής συνομιλίας που συνεπάγεται ότι τα γραπτά μένουν γιατί πρώτα δεν τσεκάρετε το τι είναι διατεθειμένοι να κάνουν και μετά να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες;
Άβαταρ μέλους
By Serf
#51950 Κανά site για αγορά παπουτσιών RockPort ξέρουμε; Πιο συγκεκριμένα με ενδιαφέρουν τα http://www.rockport.com/rocsports-lite-es-waterproof-boot/887785084209.html