Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#482349 Το Ibiza αν επιτρέπεται, 6.000€ στο πήρανε?

< Note >
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#482377 Ναι 6000,άλλα το σκέφτομαι αν θα το βάλω και αγγέλια λίγο πριν το δώσω επείδη το χρειάζομαι για την δουλειά μου κάθε μέρα λόγω έλλειψης άλλου αυτοκινήτου .Ο πωλητής μου είπε ότι μπορώ και να το πουλήσω και εγώ αν επιθυμώ.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#482388 8oς του 2011 είναι
1.2 tsi με 36.000 km λόγω κοντινής απόστασης μεταξύ εργασίας και σπιτιού (6km απόσταση κάθε μέρα
Από ζημιές η καδένα έχει αλλάχθει, μπουζοκαλώδια (κλασσικό θέμα των 1.2 tsi)
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
thanasisr16 έγραψε:8oς του 2011 είναι
1.2 tsi με 36.000 km λόγω κοντινής απόστασης μεταξύ εργασίας και σπιτιού (6km απόσταση κάθε μέρα
Από ζημιές η καδένα έχει αλλάχθει, μπουζοκαλώδια (κλασσικό θέμα των 1.2 tsi)
Με 7.500€ (λίγα λέω με αυτά τα specs) πιστεύω πωλείται σχετικά ανετα.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#482452 Για 7500 δεν ξέρω,πάντως ένα ποσό γύρω στα 7000 θα ήμουν ευχαριστημένος,θα το προσπαθήσω λίγο πριν το δώσω αλλιώς ανταλλαγή στην αντιπροσωπεία λόγω ανάγκης μεταφορικού μέσου
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#482558 Έχω κάνει την παραγγελία από τη βελμάρ από τις 2/1 και πήρα τηλέφωνο χθες για να μάθω την βδομάδα παραγωγής αλλά μου είπε ο πωλητής ότι δεν γνωρίζει ακόμα και θα με ενημερώσει όταν την μάθει .Με δεδομένο ότι από την στιγμή που φτιαχτεί το αυτοκίνητο θέλει 1.5 μήνα να έρθει εδώ και έχουμε συμφωνήσει ότι θα το έχω στα χέρια μου μέχρι 31 Μαρτίου δεν ξέρω κατά πόσο εφικτό είναι να το έχω μέχρι τότε στην κατοχή μου.
Εσείς από προσωπική εμπειρία μήπως γνωρίζεται ποσό καιρό κάνει ένα αυτοκίνητο με παραγγελία να έρθει ανεξαρτήτως μάρκα; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#482560 Η ερώτησή σου δεν γίνεται ν' απαντηθεί εδώ μέσα φοβάμαι... Χωρίς να έχει ξεκινήσει η κατασκευή, ούτε ο πωλητής μπορεί να σου πει κάτι παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#482561 Από την κατασκευή ισχύει ότι θέλει περίπου 1-1.5 μήνα ή είναι παραπάνω ο χρόνος για να έρθει με το καράβι ;
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#482562 Συνηθως η μεταφορα απο την παραγωγη ειναι 1 μηνας...Για να το παρεις τελος Μαρτιου, υπολογιζε οτι το πολυ μεχρι τα μεσα Φεβρουαριου πρεπει να εχει παραχθει...θελουν και 15 μερες τελωνειο, πινακιδες κτλ..
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#482563 Ευχαριστώ πολύ,όποτε περιμένω να μάθω βδομάδα παραγωγής
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#482571 Σκεψου οτι Μεγαλη Βδομαδα και Πασχα θα κοβεις βολτες με νέο αυτοκινητο! ;)
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#482749 Μακάρι να το έχω πριν το Πάσχα
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#484925 Χθες το απόγευμα με περίμεναν δύο ευχάριστες εκπλήξεις!
Η μία ήταν από την αντιπροσωπεία όπου με ενημέρωσαν ότι το αυτοκίνητο θα έρθει τελικά πιο νωρίς τέλος Φεβρουαρίου και η άλλη ήταν από τον Giuseppe busso όπου μου έστειλε για αυτήν την βόλτα που λέγαμε με τον ασημένιο λέοντα του! :yahoo:
Πήγαμε από Πειραιά μέχρι λιμανάκια και ξανά πίσω και αυτό που είδα ήταν ο πολύπλευρος χαρακτήρας του αυτοκινήτου.Λόγω της ώρας βρήκαμε κίνηση στην παραλιακή και είδα τον βολτάδικο χαρακτήρα του αυτοκινήτου μέχρι να στρίψουμε για λαιμό :oops: όπου απολάμβανα την ποιότητα κύλισης του αυτοκινήτου περνώντας ατσαλάκωτο από κάθε λακκούβα και σαμαράκι παρά τις 18ρες ζάντες που έχει και παρατηρώντας ότι το fr τραβάει τα βλέμματα σε κάθε φανάρι.Μολις άδειασε ο δρόμος μπροστά μας άρχισαν τα όργανα με τον 1.8 tsi :yahoo: ζεσταίνοντας αρχικά τα λάστιχα.Το πως έβαζε το αυτοκίνητο στις στροφές ο Γιάννης ήταν εκπληκτικός,σημάδευε εκεί που ήθελε και το αμάξι εβαζε τα μούτρα μέσα και υπάκουε :metalo:
Στην επιστροφή συναντήσαμε και μια bmw 420d όπου μόλις την είδε ο Γιάννης ήξερα ότι θα είχε και άλλο εκτός από τις στροφές στα λιμανάκια :yahoo:
Μόλις άνοιξε ο δρόμος η bmw έκατσε από πίσω και κοίταγε τα πίσω led του λέοντα μέχρι το σεφ όπου έστριψε για Κηφισό :lol:
Και μετά από όλα αυτά η κατανάλωση ήταν 10.5 l/100 km :omg:
Μετά από αυτή τη σύντομη βόλτα κατάλαβα ότι σε αυτά τα λεφτά απλά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή τη κατηγορία :yahoo:
Giuseppe busso σε ευχαριστώ παρά πολύ για την βόλτα που μου χάρισες και όταν με το καλό θα παραλάβω και το δικό μου θα τα βγάλουμε και τα δύο :metalo: :s_drinks