Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Deleted User 1 έγραψε:Ο etuners έχει προσφορά προγραμμα stage 1 στα 320€ από 400€ και με τρώει πολύ άσχημα ο λοκώς μου. :x Δευτέρα μου έρχονται και οι πολλαπλασιαστές και Τρίτη έχω άδεια, πως θα γίνει να κάνω dodge αυτή τη σφαίρα... :(

Προχωρα το, για να προλαβαινεις και τον Μπουσο στα φαναρια... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By elteo
Deleted User 1 έγραψε:Δεν έχει μείνει κάτι να χαλάσει. Όλα αλλαγμένα είναι. Θέλω λίιιιγο γκαζάκι ακόμα έτσι για τη χαρά.

Πόσο να πάρει τα πόδια του το περίπτερο και το σημαντικότερο γιατί; Άστο μια χαρά κρουζάρεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#481054 Έχω βρει κατά καιρούς και πιο φθηνά προγράμματα που υπόσχονται ακριβώς τα ίδια. Δεν είχα πειστεί όμως γιατί έβλεπα ότι οι συγκεκριμένοι δεν είχαν πείρα στο συγκεκριμένο μοτέρ. Ο etuners υποτίθεται είναι σπεσιαλίστας στα vag και έχει δουλέψει πολύ το 2λτ. Μάλλον θα την κάνω την κίνηση.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#481067 Σε μια βδομάδα από τώρα. Νίκος Μπουσσο και Stefan θα μας έχουν πει τ αποτέλεσμα της κόντρας evo, Leon και q5 με πρόγραμμα!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Deleted User 1 έγραψε:Ο etuners έχει προσφορά προγραμμα stage 1 στα 320€ από 400€ και με τρώει πολύ άσχημα ο λοκώς μου. :x Δευτέρα μου έρχονται και οι πολλαπλασιαστές και Τρίτη έχω άδεια, πως θα γίνει να κάνω dodge αυτή τη σφαίρα... :(

Πόσα άλογα θα πάει?

Το ποσό είναι αστείο.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#481084 Για 95αρα βενζινη που θελω θα παει 250-260. Ευελπιστω να ειμαι στο πανω μερος του range λογω των λιγων περιφερειακων που εχω βελτιωσει.

Γενικα ζητησα οτι πιο safe υπαρχει και παντα με δεδομενο οτι δε θα δειξει τπτ περιεργο το διαγνωστικο για την τουρμπινα μου.

< >
Άβαταρ μέλους
By morpheus
#481095 Κάντο. Οι 2.0ΤΦΣΙ ζωηρεύουν αρκετά με πρόγραμμα και είναι δοκιμασμένο σε πολλά πριν το δικό σου.
Το μόνο που δεν ξέρω είναι σε τι φάση βρίσκονται στο αμάξι σου η τουρμπίνα όπως είπες και τα περιφεριακά.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#481170 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#481205 Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν κανένα πλην επίσημου βελτιωτή με εργοστασιακή εγγύηση κλπ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#482232 Εικόνα

:whistlink:

< >
Άβαταρ μέλους
By xenos
#482237 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#482309 Αποστολη εξετελεσθει. Εχομαι και προγραμμα κυριοι. Η ιστορια πηγε ως εξης...

Σε ανυποπτη φαση τους ειχα κανει ενα like στο fb και ετσι εβλεπα τι παιζει στη σελιδα τους. Σε προσφατη φωτο εκαναν αναφορα για προσφορα Φεβρουαριου και εστειλα ενα μηνυμα να ρωτησω. Τιμη 320€ (συμπεριλαμβανομενου ΦΠΑ παρακαλω!!!), 250-260 αλογα, ροπη αγνωστη αλλα γυρω στο 40αρι και το βασικοτερο ολων σωστη επαγγελματικη συμπεριφορα. 2 παιδια ειναι εκει, ο Στελιος και ο Δημητρης, ευγενικοι και επεξηγηματικοι σε βαθμο παραξηγησεως. Τους έκανα το ultimate test, δηλαδή πρότεινα να πληρώσω κασέρι άνευ ΦΠΑ και δε δέχτηκαν!!! :s_thumbsup

Η αρχή έγινε με κάποια λογκαρίσματα που θα τα χρησιμοποιούσαμε ως benchmarks αλλά και ενδείξεις για την υγεία των περιφερειακών και ειδικά της κουρασμένης τουρμπίνας. Όλα καλά ως εδώ και η τουρμπίνα έδειξε ότι κρατάει ακόμα τις πιέσεις που πρέπει χωρίς απώλειες. Επόμενο βήμα το πρώτο φλασάρισμα μέσω OBD. Πήρε κάνα 5λεπτο και αμέσως βγήκαμε βόλτα Α.Ο. Η διαφορά ήταν αμέσως εμφανής, ακούστηκε η τουρμπίνα, έδωσε ροπή στις μεσαίες και γενικά ζωήρεψε. Όμως είχαμε κάποια κοψιματάκια στις 2.5-3Κ σαλ και πειράκια και αρκετά έντονα μάλιστα οπότε πίσω για fine tuning. Για καλή μου τύχη σήμερα είχαν έρθει και οι πολλαπλασιαστές R8 και τους είχα μαζί. Reflash, λοιπόν, και τοποθέτηση των νέων πολλαπλασιαστών που αντικατέστησαν τους αρκετά φθαρμένους μαμίσιους με 145Κ χλμ στην πλάτη τους.

Εικόνα
ΕικόναΕικόναΕικόνα

Δεύτερη βόλτα και αμέσως το αμάξι έδειξε ακόμα καλύτερα στοιχεία. Για καλή μας τύχη στην επιστροφή μπαίνοντας Α.Ο. από McArthour, σκάει τουμπανιασμένο ΜΧ-5 mk3. Δε γαμιέται λέω και πατάμε από 2ες μέχρι 180χαω. Με πέρασε στα 140. Not bad αλλά πάλι είχαμε κάτι ανεπαίσθητα κοψιματάκια. Πάμε πίσω και φτιάχνει νέο file με λίγο κομμένη αβανς και ξανά βόλτα. Κομπλέ αυτή τη φορά.

Το αμάξι γενικά δεν έχει χάσει τίποτα από το χαρακτήρα του που ήταν και το βασικό ζητούμενο. Παραμένει γραμμικό και ροπάτο με μόνη διαφορά ότι βλέπεις να μαζεύονται τα χλμ με μια σχετικά μεγαλύτερη άνεση. Το μόνο που κάνει λίγο πιο δραματική την όλη φάση είναι ότι ακούγεται αισθητά περισσότερο η τουρμπίνα. Η ιστορία θα δείξει αν η επιλογή ήταν καλή ή όχι. Το συγκεκριμένο μαγαζί το συνιστώ πάντως.

< >
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 06 Φεβ 2018, 17:31, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#482311 To έβαλες, ή πρόκειται να το βάλεις; Αν το πρώτο, για πες εντυπώσεις. Πόση διαφορά έχει;