Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#480558 Δεν είναι φημισμένος χειριστής μπίμμερ ο συν-στρίφτης, οπότε δεν έχει νόημα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#480561 Αυτο ειναι αληθεια. Υπαρχει βεβαια και βιντεάκι απο την αναβαση στο Maloja pass αλλα μας το εκοψε η λογοκρισια γιατι ειναι καπως ετσι

Btw στον χωρο εκει περα... αν το εβαζα θα πηγαιναμε για ναυάγιο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Zeus έγραψε:Ακόμα δεν πήρες την S ρε Θωμά;

:s_howdy

Κωνσταντίνε περιμένω να ωριμάσω λίγο ακόμα για την S :lol: :iconcool:
Δώρο γενεθλίων για όταν γίνω 30 :innocent:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#482133 Εικόνα
Εικόνα

Συνεχίζοντας το τουρνέ μου στα full-size στo US of A, θα ειμαι παρέα με ένα Sonata για 3 βδομάδες. Οι επιλογές μου ήταν Altima (τίμιο, το είχα την προηγούμενη φορά), Fusion (=Mondeo, πριν από 2 χρόνια είχα παλι τέτοιο), Malibu (αθλιότητα), Camry (δεν είμαι τόσο πάρπας, είπαμε!) ή Optima/Sonata. Είπα λοιπόν να το ζήσω φουλ του κορεατη και διάλεξα αυτό.

Υγ: εδώ στη Hertz τα έχουν παρατεταγμένα ανα κατηγορία, οπότε η κοπελιά μου είπε να πάω στην τάδε σειρά και να διαλέξω οποίο θέλω μιας και τα κλειδιά είναι μέσα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#482138 2017 πρέπει να είναι, έτσι λεει το owner's manual τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#482141 Λέμε κακίες για οθόνες ότι πήξαμε στην συνδεσιμότητα κλπ., ωστόσο πιο μικρή δεν μπορούσαν να βάλουν :thumbsdown:
Επίσης ψιλοαθλιότητα το πλαστικό τιμόνι. ΕΛΕΟC.
Άβαταρ μέλους
By sargus
edmond έγραψε:Λέμε κακίες για οθόνες ότι πήξαμε στην συνδεσιμότητα κλπ., ωστόσο πιο μικρή δεν μπορούσαν να βάλουν :thumbsdown:

:lol: :lol:

Και είναι ΜΥ 2017; Σοβαρά τώρα; Πρέπει να είναι η πιο μικρή οθόνη σε ολόκληρο τον πλανήτη... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#482150 Και μετά κοροιδευετε τα premium και τα |λογοκρισία| πλαστικά.

Όσο όσο θα πλήρωνα για να αποφύγω να βλέπω αυτό το πράγμα κάθε μέρα.

< >