Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#481869 Να υποθέσω ότι είναι και τα σωστά λάστιχα με προδιαγραφές για Porsche έτσι ?
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#481952 Πέτυχα στο δρόμο καινούρια Παραπέρα...

Εικόνα

Δε πα να λέτε... :inlove: :eat: :eat: :eat:
Άβαταρ μέλους
By pik.
EDDIE_147 έγραψε:Πέτυχα στο δρόμο καινούρια Παραπέρα...

Εικόνα

Δε πα να λέτε... :inlove: :eat: :eat: :eat:

που να εβλεπες την Turismo. :omg:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
21 quadra έγραψε:Να υποθέσω ότι είναι και τα σωστά λάστιχα με προδιαγραφές για Porsche έτσι ?

Ναι !!! Δεν παίζουμε μετα λάστιχα !

Μεχρι τώρα φορούσα PS2 N2 , κ τώρα βάζω Cup2 N0 . Υποτίθεται καλύτερα για την πιστα αλλα λογικά θα βγάλουν λιγότερα χιλιόμετρα γενικότερα ...
θα σας πω εντυπώσεις !

N series ειναι αυτά που ειναι εγκεκριμένα για 911 .
Έχουμε κ τα κουσούρια μας ....

Εικόνα
Τετάρτη θα φορεθούν !

Μπήκαν αποστάτες 5mm , έτσι για να πω οτι έβαλα κατι ... Porsche item ... κ επισκευάστηκε κ το χερούλι της πόρτας ...

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#482014 οι αποστατες γιατι vagmag?
Άβαταρ μέλους
By vagmag
dimviii έγραψε:οι αποστατες γιατι vagmag?

Χαζομάρες ...
έβαλε ένας φίλος που έχει ίδιο κ απλά παρειγγειλα κ εγώ .
Θεωρητικά θα δείξει λίγο πιο όμορφο με τα λάστιχα λίγο πιο έξω , αλλα 5mm τι διαφορά να κανει ;
Τέλος πάντων ... γνήσιο αξεσουάρ ειναι , δε νομίζω να το χαλάσω κ πολύ !

Δεν έφτασα στα όρια του το αυτοκινητο , ούτε νομίζω οτι μπορώ . Η αλήθεια ειναι πτι πάντα ήμουν κατα με τους αποστάτες , μην τυχόν χαλάσουν τη γεωμετρία , την ισορροπία κλπ αλλα τώρα τα πήρα , κ τα έβαλα ...
δε νομίζω μα καταλάβω και διαφορά !
Το μόνο που θέλω να βάλω κάποια στιγμή μήπως κ καταλάβω διαφορά ειναι κάποια εξάτμιση ... οχι για τις επιδόσεις , αλλα για τον ήχο .
Άντε ανέβα Σέρρες , θα έχει κ ομοσταύλους ( evo ) , κ δεν πάμε για πρώτο χρόνο ... συνήθως στην παρέα μας τον πετυχαίνει ένας φίλος με m3 e46 , περιπου στο 1.30 .... δεν είμαστε track day special , , την πλάκα μας κάνουμε , τα πειράγματα μας κλπ .
Οι χρόνοι παίζουν απο αυτόν με το 1.30 μεχρι και 2 λεπτά !!! Όλοι οι καλοί χωράνε !
Άβαταρ μέλους
By dimviii
vagmag έγραψε:
dimviii έγραψε:οι αποστατες γιατι vagmag?

Χαζομάρες ...
έβαλε ένας φίλος που έχει ίδιο κ απλά παρειγγειλα κ εγώ .
Θεωρητικά θα δείξει λίγο πιο όμορφο με τα λάστιχα λίγο πιο έξω , αλλα 5mm τι διαφορά να κανει ;
Τέλος πάντων ... γνήσιο αξεσουάρ ειναι , δε νομίζω να το χαλάσω κ πολύ !

Δεν έφτασα στα όρια του το αυτοκινητο , ούτε νομίζω οτι μπορώ . Η αλήθεια ειναι πτι πάντα ήμουν κατα με τους αποστάτες , μην τυχόν χαλάσουν τη γεωμετρία , την ισορροπία κλπ αλλα τώρα τα πήρα , κ τα έβαλα ...
δε νομίζω μα καταλάβω και διαφορά !
Το μόνο που θέλω να βάλω κάποια στιγμή μήπως κ καταλάβω διαφορά ειναι κάποια εξάτμιση ... οχι για τις επιδόσεις , αλλα για τον ήχο .
Άντε ανέβα Σέρρες , θα έχει κ ομοσταύλους ( evo ) , κ δεν πάμε για πρώτο χρόνο ... συνήθως στην παρέα μας τον πετυχαίνει ένας φίλος με m3 e46 , περιπου στο 1.30 .... δεν είμαστε track day special , , την πλάκα μας κάνουμε , τα πειράγματα μας κλπ .
Οι χρόνοι παίζουν απο αυτόν με το 1.30 μεχρι και 2 λεπτά !!! Όλοι οι καλοί χωράνε !

ευχαριστω για την προσκληση,αλλα για να ανεβω Σερρες,θελω κανα 2,5χιλιαρο,και λεω να μην χωρισω φετο. :lol:
σε ευχαριστω για την προσκληση παντως!
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#482090 Dimvii θα σ βγαλω λάδι μη σ απασχολεί!. Ούτε διατροφές ούτε τίποτα!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#482102 ρε το φαγητο δεν ειναι προβλημα,οι βενζινες και τα ελαστικα,τακακια ειναι.
θελω 2,5 ρεζερβουαρ να ανεβω,αλλα 2,5 να κατεβω= 5 χ 50 λιτρα=250 λιτρα χ 1,7= 425 το ανεβα-κατεβα.
ε δεν θα καψει το χρυσο μου και αλλο 1 ρεζερβουαρ με ΠΟΛΥ συγκαρατηση? αλλα 80 ευρω.
διοδια? αλλα 70-80? διανυκτερευση? αλλα 50-60.
Εισοδο στη πιστα? αλλα 50-60?
ελαστικα? δεν θα φας μια 4αδα? εδω ειμαστε στο 800-1000.(μια δεν φτανει ουτε για ζητω)
Μετα το 2ημερο ξεκωλιασμα δεν θα αλλαξεις λαδια/βαλβολινες παντου? αλλα 200-250 με τιμες Ντιμη και χωρις εργασια.
Τακακια ? εαν χρειαστει θελει 300.
Οποτε οπως βλεπεις τα 40-50-80 ευρω του φαγητου δεν ειναι προβλημα.Ευχαριστω παντως!
Το εχω κανει για 3 χρονιες,στο ετησιο καθιερωμενο ιβεντ που εκανε το evonet.gr(και γινεται ακομα,εγινε και το 2017 στις αρχες Δεκεμβρη),ειναι πολυ ωραια εμπειρια,ειδικα μια φορα που ειχαμε ανεβει με το τραινο θα μου μεινει αξεχαστη :inlove:

Ραντεβου στο σταθμο φορτωσης της αυτοκινηταμαξας στο Ρουφ κατα τις 8-9? το βραδυ.
Ντιμης μετα :inlove: και υιου :inlove: :inlove: Φορτωμα ο Μητσαρας στην αυτοκινηταμαξα,μαζι με αλλα 10 εβο.
Εχουμε παρει καμπινα.Στον εσωτερικο διαδρομο του βαγονιου που ηταν οι καμπινες(ολο το βαγονι φιλοι) εχουν βγει ουισκια,παγοι ,ξηροκαρπια.Καβλαντισμα περι γυρολογιων,αναρτησεων,ελαστικων,γραμμων στην πιστα,μεχρι να τελειωσουν τα μπουκαλια. :inlove: Υπνο και ξυπνημα στο σταθμο στη Θασσαλονικη και βουρ για μπουγατσα και μιλκο σε μπουγατσαδικο που ηταν ανοικτο στις 6 το πρωι.
Κονβοι μεχρι τις Σερρες,οπου ξεφορτωνομαστε με συνοπτικες διαδικασιες γυναικοπαιδα,εχουμε ανεβασει ρεφενε και αλλα 2 αυτοκινητα για να γυρνοβολανε οι :inlove: χωρις να σπανε μπαλες.
Πιστα απο το πρωι μεχρι το βραδυ,κομμενα μπουλωνια,κλαταρισματα ελαστικων με 160 χλμ σε στροφη δεν με πτοουν καθολου.Γυρναμε και με 4 μπουλωνια αντι για 5.
Υποψιν οτι ο Ντιμης εχει ανεβασει με μεταφορικη 8 σλικ και αλλες 4 ζαντες,εκτος απο αυτα που φοραει.
Οταν κατεβηκαμε δεν ειχαμε λαστιχα να βαλουμε. :lol:
το βραδυ στο ξενοδοχειο,καυλαντοκουβεντα μεχρι το πρωι.
Ξανα πρωινο νωρις, και βουρ για πιστα που θα ειναι λιγοι ωστε να μην βρισκουμε ''κινηση''
εποχες Πασοκαρας.Πουστη Χαρε..... :(
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#482114 Ρε συ τη διατροφή για το διαζύγιο εννοουσα! Αλλά έτσι όπως τα λες ωραία είχατε περάσει.
Jimclark θυμάσαι Σέρρες Νοέμβρη του 12?

< Note >
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#482151 Ήταν τότε που κάθε μήνα / δίμηνο ανέβαινα για φωτογραφίσεις :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By pik.
vagmag έγραψε:
21 quadra έγραψε:Να υποθέσω ότι είναι και τα σωστά λάστιχα με προδιαγραφές για Porsche έτσι ?

Μεχρι τώρα φορούσα PS2 N2 , κ τώρα βάζω Cup2 N0 . Υποτίθεται καλύτερα για την πιστα αλλα λογικά θα βγάλουν λιγότερα χιλιόμετρα γενικότερα ...
θα σας πω εντυπώσεις !

Εικόνα
Τετάρτη θα φορεθούν !

Μπήκαν αποστάτες 5mm , έτσι για να πω οτι έβαλα κατι ... Porsche item ... κ επισκευάστηκε κ το χερούλι της πόρτας ...

< >

ποσο σου ζητησαν για τα ελαστικα ;
Δεν σε εχω ξεχασει με την αεροτομη.
Απλα ακομα δεν πηγα αντιπροσωπεια .
Άβαταρ μέλους
By vagmag
pik. έγραψε:
vagmag έγραψε:

θα σας πω εντυπώσεις !

Εικόνα
Τετάρτη θα φορεθούν !

< >

ποσο σου ζητησαν για τα ελαστικα ;
Δεν σε εχω ξεχασει με την αεροτομη.
Απλα ακομα δεν πηγα αντιπροσωπεια .

1260 συμπεριλαμβανομένου του 24% ( αριστερού μνημονιακού) ΦΠΑ .
Ίσως θα μπορούσα να τα βρω κα λίγο χαμηλότερα 30-60 ευρώ αλλα όλα πάντα γίνονται βιαστικά .
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Focusman91 έγραψε:Ρε συ τη διατροφή για το διαζύγιο εννοουσα! Αλλά έτσι όπως τα λες ωραία είχατε περάσει.

:slap: ετσι βιαστικα οπως το διαβασα, για φαγητο νομιζα οτι εγραψες. :lol:
το ωραια δεν λεει τιποτα.Αστα!
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#483936 Ο φίλος εδώ κατέβηκε 5.000 :lipsealed: (την είχε 25.000 εδώ και καιρό). Καλή τιμή ή μπα;