Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
g8777 έγραψε:Προϊον περαν της ημνιας ληξης δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι επικινδυνο για την υγεια, μπορει να εχει χασει και την δραστικοτητα του. :s_yes

Το θέμα είναι ποιος μπορεί να κρίνει ποιο είναι επικίνδυνο και ποιο όχι... Καλό θα ήταν να ακούμε τους ειδικούς και να αφήσουμε τις προσωπικές υποθέσεις.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
mjacob έγραψε:Εγώ θα φανταζόμουν πως το νερό είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα λήγει.
Αποτελεί άλλωστε εξαιρετικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Εκτός αν αγιαστεί :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
red_monster έγραψε:
g8777 έγραψε:Προϊον περαν της ημνιας ληξης δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι επικινδυνο για την υγεια, μπορει να εχει χασει και την δραστικοτητα του. :s_yes

Το θέμα είναι ποιος μπορεί να κρίνει ποιο είναι επικίνδυνο και ποιο όχι... Καλό θα ήταν να ακούμε τους ειδικούς και να αφήσουμε τις προσωπικές υποθέσεις.

Αυτο λεω και εγω, απαντησα στον ισχυρισμο "τι να χαλασει απο κατι που δεν τρωγεται;" :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
mjacob έγραψε:Εγώ θα φανταζόμουν πως το νερό είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα λήγει.
Αποτελεί άλλωστε εξαιρετικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

+1

Το αυτό για τα φάρμακα, συνήθως.

Για τα έκδοχα; :hmmm:

Όποτε η γνώμη του καθενός μη ειδικού σπίτι του. Θα γίνει καμία στραβή κ θα λέμε :offtopic:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#482103 Τα κρέατα πάντως του ΕΣ έληγαν, αλλά επαιρνε απόφαση κάποιος ταξίαρχος και δεν έληγαν, έπαιρναν παράταση... μέχρι να ξαναλήξουν και να ξαναπάρουν παράταση.

Κάπως έτσι έφτασε να σερβίρουν κρέας από δεινόσαυρο στη Θήβα το 2005, tru story. :s_yes

ΕΣ, αιώνες μπροστά! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By g8777
italakias έγραψε:Τζι πηγες στρατο; :ninja:

Τρελος εισαι; :dizzy: :dizzy: :dizzy:
"Πηγαιναμε" = Ημουν ντοπιος, τους εβρισκα καμια απομερη μερια να τουφεκανε για ξεκαυλωμα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#482178 όχι πιτυρίδα αλλά σμηγματορροϊκή δερματίτιδα...
κλαιν, θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
italakias έγραψε:Τα παντα εχουν ημερομηνια ληξης εκτος απο τις πατατες των everest. :innocent:

αυτός είναι ο βασιλιάς

https://www.youtube.com/watch?v=8uHxRwQqWFo
Άβαταρ μέλους
By lemon3
#482214 Ορθοπεδικό είχαμε στο φόρουμ;

Με ταλαιπωρεί εδώ και 5 χρόνια ο ώμος, που τον είχα χτυπήσει άτσαλα στη δουλειά. Πήγα σε 4 γιατρούς, με εξετάσεις μαγνητικές κτλ, οι 3 μου είπαν "τραυματισμός SLAP", 3000 € το χειρουργείο, περαστικά σας και ο ένας ο νίντζα μου το έβγαλε τενοντίτιδα, σε κανένα μήνα λέει θα σου περάσει :lol:

Η κατάσταση παραμένει και κατά καιρούς (λόγω ταλαιπωρίας/κρύου) επιδεινώνεται...

Είχα κάνει μία ένεση μέσα στον ώμο πριν κανένα ενάμησι χρόνο, για ένα εξάμηνο ψιλοέστρωσε αλλά πάλι τα ίδια. Το ενοχλητικό είναι ότι νιώθω μονίμως τον ώμο βγαλμένο, σαν να μην έχω καλή στήριξη.

Το ανησυχητικό είναι ότι αν και δεξιόχειρας, αρχίζει και αδυνατίζει το δεξί το χέρι, σαν να μην το δουλεύω καλά υποσυνείδητα. Επιβεβαιωμένο και με μετρήσεις.

Τώρα θα μου πεις τι κάθεσαι, κάντο να τελειώνεις. Ο πρώτος ενδοιασμός είναι ότι θα έχω το χέρι ενάμησι μήνα κρεμασμένο, και ο δεύτερος είναι ότι γνωστοί μου με παρόμοια προβλήματα μου είπαν ότι ενδέχεται να γίνει και χειρότερα, οπότε καλύτερα να περιμένω ως να πάει στο απροχώρητο.

Με τους γιατρούς έχω μια δυσπιστία, γιατί να μη σε σφάξει να πάρει κάνα δυό χιλιάρικα μαύρα;

Για να μην περιμένω ακόμα ένα χρόνο πρέπει να κλείσω άμεσα, ώστε να γίνει (αν γίνει) μέχρι το Πάσχα, για να περάσω και λίγο καλοκαίρι και να είμαι και έτοιμος για την σεζόν;

Να το κλείσω;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#482216 να σε ρωτήσω (γιατί με ενδιαφέρει προσωπικά) , τα συμπτώματα σου ποια είναι; έχεις πλήρη κίνηση; πονάς σε ποιες κινήσεις;

μέχρι τώρα είχες κάνει κάποιες θεραπείες;

υπάρχει μόνιμη μετατώπιση της άρθρωσης; :hmmm: (κάπου διάβασα ότι μπορεί να γίνει και αυτό)