Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#480332 Ε ναι αλλά δεν είναι πατάς ένα κουμπί και γίνεται. Και συνήθως οι άνθρωποι που σε φέρνουν σε αυτό το σημείο δε "νιώθουν"... And it gets ugly
Άβαταρ μέλους
By g8777
#480337 Το ασχημο ειναι οτι αν εχουν την συμπεριφορα που υποψιαζομαι και σε συνδυασμο με την χαμηλη ανεργια που ειπες θα βρουν συντομα αλλου δουλεια για να τα κανουν μπαχαλο. :thumbsdown: Τουλαχιστον ομως δεν ειναι δικο σου προβλημα τωρα, αστο σου λεω, ξερεις ποσες τετοιες στιγμες θα ζησεις ακομα; :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#480347 Μου άρεσε η παρακάτω ομιλία:

Αυτό είναι το κείμενο της πολυσυζητημένης, viral ομιλίας του Μπουτάρη για τη μνήμης των Εβραίων Μαρτύρων
http://mikropragmata.lifo.gr/zoi/afto-einai-keimeno-tis-polysyzitimenis-viral-omilias-tou-mpoutari-gia-ti-mnimis-ton-evraion-martyron/

Δεν μου άρεσε αυτό που διάβασα για τον γνωστό του Scotch. Εύχομαι σύντομα να γυρίσει ο άνθρωπος στο σπίτι του γερός και δυνατός. Περαστικά να είναι!
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#480354 Μάλλον έπιασαν τόπο οι ευχές, μιας και ήταν ευχάριστα τα νέα το απόγευμα. Ξύπνησε και δεν θυμόταν γιατί βρισκόταν στο νοσοκομείο. Το ότι ξύπνησε τόσο γρήγορα ήταν πολύ θετικό για τους γιατρούς. :-)

< >
Άβαταρ μέλους
By italakias
#480378 Μαρεσεει η νεα εφαρμογη Οπαπ που βλεπεις απο το κινητο εαν κερδιζει το κουπονι σου.
Μαρεσει επισης που εχω πεντε συνεχομενα κερδισμενα κουπονια.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#481895 Πολύχρονος και περαστικά Geo!

Στο επόμενο πλάνο ο σπάικ φεύγει τρέχοντας με το κρουασάν; :lol: (και καπέλο τον καφέ)
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#481899 Δεν μου αρέσει που έμαθα ότι πέθανε ένας από τους αγαπημένους μου καθηγητές στη σχολή.
Ο οποίος όχι μόνο πραγματικά ήξερε το αντικείμενο και μπορούσε να το εξηγήσει άψογα αλλά ήταν και επιλογή του να μην πληρώνεται για αυτό.

Δεν μου αρέσει που δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω το μάθημα ακόμα μια φορά.