Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimviii έγραψε:χαζευα κατι φωτο απο το νεο Μεγκανε rs και βλεπω αυτη τη φωτο απο το μηχανοστασιο.

Εικόνα

αδιορθωτοι ρε πστ μου :lol: :lol: δεν φευγει το χουι με τιποτα :s_crazy
απο την αλλη ευτυχως που δεν φευγουν τα χουγια,γιατι απο τι λενε το αυτοκινητο σπερνει. :inlove:

Όπως έλεγε και ο Σέτραιτ, οι Γερμανοί είναι αυτοί που καλύπτουν την τσαπατσουλιά τους με ένα πλαστικό κάλυμα... :innocent: :lol: :lol:

Έχω την εντύπωση πάντως πως πρέπει λίγο να συμμαζεύτηκαν, νομίζω πως παλιότερες υλοποιήσεις ήταν ακόμα πιο χάλια... :lol: :lol:

vagmag έγραψε:https://www.autoblog.gr/2018/02/04/paranalwma-tou-pyros-h-alpine-a110-sta-gyrismata-tou-top-gear/

:lipsealed: :lipsealed: :omg:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#481707 Την αγαπη με τα καπάκια δεν την καταλαβαίνω. Δεν προσφέρουν τίποτα και εμποδίζουν να βάλεις χέρι!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
REALZEUS έγραψε:Την αγαπη με τα καπάκια δεν την καταλαβαίνω. Δεν προσφέρουν τίποτα και εμποδίζουν να βάλεις χέρι!

δεν μιλαμε για καπακια,αλλα για ομορφα τακτοποιημενα μηχανοστασια.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
markvag έγραψε:Έχω την εντύπωση πάντως πως πρέπει λίγο να συμμαζεύτηκαν, νομίζω πως παλιότερες υλοποιήσεις ήταν ακόμα πιο χάλια...

μπα :lol:
renault 5 gt turbo
Εικόνα
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 04 Φεβ 2018, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
REALZEUS έγραψε:Την αγαπη με τα καπάκια δεν την καταλαβαίνω. Δεν προσφέρουν τίποτα και εμποδίζουν να βάλεις χέρι!
Κόβουν θόρυβο.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimviii έγραψε:δεν μιλαμε για καπακια,αλλα για ομορφα τακτοποιημενα μηχανοστασια.

Σοβαρά τώρα, πέραν του αισθητικού που είναι το πρόβλημα; Δεν είμαι μηχανικός, απλά αναρωτιέμαι.

drdino έγραψε:Κόβουν θόρυβο.

Θόρυβος είναι όταν το μοτέρ έχει κακόηχη χροιά. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
REALZEUS έγραψε:
Σοβαρά τώρα, πέραν του αισθητικού που είναι το πρόβλημα; Δεν είμαι μηχανικός, απλά αναρωτιέμαι.

ε μα για τα αισθητικο λεμε.Δεν ειπαμε οτι θα χαλαει περισσοτερο απο ενα τακτοποιημενο μηχανοστασιο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#481762 Ρε Ντίμη έχουμε καυγά με μαχαίρια και μου σκας με βόμβα υδρογόνου; Ε νταξ, το τερμάτισες ρε φίλε! :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
REALZEUS έγραψε:Ρε Ντίμη έχουμε καυγά με μαχαίρια και μου σκας με βόμβα υδρογόνου; Ε νταξ, το τερμάτισες ρε φίλε! :lol:

:lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimviii έγραψε:
markvag έγραψε:Έχω την εντύπωση πάντως πως πρέπει λίγο να συμμαζεύτηκαν, νομίζω πως παλιότερες υλοποιήσεις ήταν ακόμα πιο χάλια...

μπα :lol:
renault 5 gt turbo
Εικόνα
Εικόνα

Ε, πως... Βλέπεις λίγο την κεφαλή στο καινούριο... Κάτω από τα άπειρα σωληνάκια... :lol: :lol: :lol:

Στο παλιό πρέπει να παιδεύεσαι κανένα τρίωρο να βγάλεις 687 σωλήνες μπας και φανεί κάπου μακριά η κεφαλή... :lol: :lol:

Βελτίωση κύριος! :rtfm:

:lol: :lol:

Είναι όντως απίστευτοι οι Γάλλοι... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#496163 Tώρα σας ενοχλεί η Γαλλική - μακαρονάδα - και προσπερνάτε ότι το όχημα έχει απίστευτο πάτημα στο δρόμο τη στιγμή που τα περισσότερα αυτοκίνητα του τότε αλλά και σήμερα ψάχνουνε να βρούνε γκρεμό για να πλαγιάσουνε ? :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
rocsta έγραψε:/shiftyΕικόνα

Sent >

:inlove: :inlove: :inlove: