Εντωμεταξυ η αντιβιωση ειχε ενα συνοδευτικο χαρτι. Αλλιως λεει δεν την δινουν. Avelox λεγεται.
1 την ημερα για 10 μερες.
Geo f1 έγραψε:Σας ευχαριστω αγαπες.Ευτυχώς που είναι έτσι(αν και πάλι εύκολα την δίνουν οι συνάδελφοι) γιατί θα είχαν καεί και αυτά ταχέως αν ήταν διαθέσιμα ελεύθερα
Εντωμεταξυ η αντιβιωση ειχε ενα συνοδευτικο χαρτι. Αλλιως λεει δεν την δινουν. Avelox λεγεται.
1 την ημερα για 10 μερες.
< >
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
Geo f1 έγραψε:Νιώθω σκατα
Συναχι, βήχας 2 εβδομάδες, κουραση.
Το θερμομετρο κολλημενο στο 36,6.
Να χω τπτ άλλο?![]()
+

=
Geo f1 έγραψε:Πνευμονια το πόρισμα. 10 μερες αδεια,ξεκουραση υγρα και φυσικα αντιβιωση..
Amen and a-women!

Εγώ 2+ μήνες με βήχα, ανέβαζα κάτι δέκατα που και πού, έκανα μαύρες διακοπές στις γιορτές από τον βήχα. Τελικά πήγα σε παθολόγο δεν βρήκε τίποτα, μου είχε δώσει μόνο αυτά που ξεμπουκώνουν την μύτη, νταξ αυτά τα λάτρεψα
, περασε το ΣΚ των Φώτων και του Γιάννηδων που ήταν ότι ποιό άθλιο μπορούσα να περάσω (έφτασα να μην παίρνω ανάσα) και Δευτέρα πρωί πήγα σε πνευμονολόγο. Κλασσικά ακροαστικά δεν είχα, μόνο πολλά φλέματα και μύξες (ρώταγε αν είχαν χρώμα, του λέω τίποτα γιατρέ σα το σάλιο, συγγνώμη για την λεπτομέρια) έκανα σπιρομέτρηση βγήκα τούρμπο, μου έδωσε μια αντιβίωση να παίρνω 2 χάπια για 3 μέρες πρίν το φαγητό και εισπνοές και ακτινογραφία. Βρογχίτιδα το πόρισμα. 3 μέρες μέχρι να γυρίσω Γερμανία ανεβοκατέβαινα για να με δεί ο γιατρός. Να αρρωστήσω έτσι βαριά τελευταία φορά ήταν το 2008-9 που είχε βγεί εκείνος ο χειμώνας άθλιος και φυσικά είχε καταστραφεί το ανοσοποιητικό γιατί ο παθολ΄ογος δοκίμαζε όλες τις αντιβιώσεις. Από το 2009 μέχρι το 2017 δεν ξαναγράφτηκε κάτι (ψέμματα, καπου στο 12 κάτι ελαφρύ).
Τέσπα, το αποτέλεσμα είναι ότι τώρα είμαι καλυτερα, απλά τώρα με το κρύο έχω ένα βηχαλάκι που και πού (γ@μημένος βήχας μας άλλαξε τα φώτα)
https://n26.com/r/thomasm9467
Να ρωτησω
Ληγμενα φαρμακα (12/2017) παιρνουμε?
Geo f1 έγραψε:Οντως ο βηχας ειναι πολυ σπαστικος.
Να ρωτησω
Ληγμενα φαρμακα (12/2017) παιρνουμε?
Πολύ άνετα! Βασικά το expiration date υπάρχει καθαρά για την τσέπη της βιομηχανίας: https://www.npr.org/sections/health-sho ... -than-fact
let the waters of the loch bring you wonderful dreams
Μην αφησεις αυτο που σε τρωει να χορτασει...
JasonLouk έγραψε: γνωρίζεις και κάτι λέρες σαν τον blackpug106 αλλά δεν πειράζει
blackpug106 έγραψε:Μη λέτε τέτοια ελαφρά την καρδια....
Ακριβώς... Συν το ότι έχω την εντύπωση πως οι κανόνες για το πως ορίζεται η ημερομηνία λήξης στην ΕΕ είναι πολύ διαφορετικοί απ' ότι στις ΗΠΑ... Οπότε άρθρο που μιλάει για τα δεδομένα εκεί, πιθανώς να μην ισχύει εδώ.
Αυτό σίγουρα ισχύει για τα τρόφιμα πάντως.
Ακόμα και αν γίνει λάθος, με φάρμακα, καλύτερα να είσαι on the safe side.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Ο δε Γκεάκος μίλησε για φάρμακο που έληξε πριν ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ μήνα.
Να σας πω και για τον δικό μου τομέα (όταν ακόμα ήμουν στα ποτά). Οι μπύρες έχουν ημερομηνία λήξης. Γελάνε και οι πέτρες!!! Όταν λοιπόν "έληγαν" απλά τις κρατούσαμε για την πάρτη μας.
REALZEUS έγραψε:Πριν μερικά χρόνια σε μια πόλη στις ΗΠΑ άνοιξαν ένα παλιό κτίριο που στέγαζε φαρμακείο γιατί ήθελαν να το κατεδαφίσουν. Βρήκαν μέσα φάρμακα 60 ετών. Τα δοκίμασαν στο εργαστήριο και βρήκαν ότι σχεδόν όλα ήταν ακόμα δραστικά. Μην με ρωτήσετε για link, βαριέμαι να ψάχνω, αλλά θα το βρείτε φαντάζομαι στο google.
Ο δε Γκεάκος μίλησε για φάρμακο που έληξε πριν ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ μήνα.![]()
Να σας πω και για τον δικό μου τομέα (όταν ακόμα ήμουν στα ποτά). Οι μπύρες έχουν ημερομηνία λήξης. Γελάνε και οι πέτρες!!! Όταν λοιπόν "έληγαν" απλά τις κρατούσαμε για την πάρτη μας.
Λήγουν οι μπύρες? Δεν είχα προσέξει ποτέ την ημερομηνία λήξης
Πάντως τώρα τον χειμώνα ουισκάκι
https://n26.com/r/thomasm9467