- 03 Φεβ 2018, 23:21
Τα ειδα και τα 4 .. ωραιος αυτος ο τυπος, δινει μια ρεαλιστικη προσεγγιση σε σημεια που ενδιαφερουν το μεσο χρηστη ... και επιβεβαιωσαν την αποψη που ειχα
Τα 2 πρωτα, εχουνε καποια φοβερα features , πολυ προσοχη σε λεπτομερειες και πολυ καλο h/w. Δεν ειναι τυχαιο οτι κοστιζουν και τοσο .
το audi, ακομα και ο ιδιος στο τελος λεει ειναι τοσο ακριβο που θα το εκανε lease δε θα το αγοραζε
το volvo, εχει too much technology για εντυπωσιασμο .. ακομα και το smooth ride το απεδωσε σε μεγαλο βαθμο σε air suspension το οποιο για μενα ειναι ενα ακομα no-go απο αποψη πολυπλοκοτητας και αξιοπιστιας
Αν ειδες στα κριτηρια μου ειναι αρκετα ψηλα το θεμα αξιοπιστιας το οποιο αν μιλαμε για τοσο φορτωμενα αυτοκινητα αρχιζει να κανει backfire.
το CX9 εχει θεματακια σε τομεις που προσωπικα δε με ενδιαφερουν τοσο πολυ.... δεν εχει την πολυτελεια και το ραφιναρισμα που εχουν τα Audi & Volvo... ομως δεν παει να περασει και για κατι τετοιο, παρολαυτα ειναι πολυ συγχρονο και ευχαριστο το εσωτερικο του . Μου εδωσε την αισθηση οτι πετυχαινει πολυ καλα τους βασικους στοχους με κλασσικες και αξιοπιστες λυσιες. Δυστυχως για αλλη μια φορα διαπιστωσα οτι αν το πουλαγανε θα ηθελα να το αγορασω αυριο.... με χαλαει αυτο, κατι σαν κομμουνισμο ενα πραγμα μου φερνει, να θες να παρεις κατι αλλα να μην πωλειται για σενα :-(
Μου εκανε εντυπωση το CX5 που του εδωσε καλυτερες κριτικες στο θεμα χωρου απο οτι το εχω στο μυαλο μου. Μπας και το αδικησα και πρεπει να παω να το ξαναδω.... Επισης ειπε και για τα λευκα καθισματα (ναι αυτα που ειχε στο βιντεο ειναι αυτα που πουλανε και εδω) οτι θελουν προσοχη αλλα δεν ειναι αδυνατο να τα φροντισεις....
Πιθανως το CX5 να ειναι μια καλη ενδιαμεση λυση για καποια χρονια