Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
pik. έγραψε:μα δεν ειναι για μενα

pik. έγραψε:ετοιμος ειμαι να το παρω εγω

Σοβαρέψου... :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
drdino έγραψε:
pik. έγραψε:εχει βρει φιλος μου ενα Α2 και σκεφτεται να το χτυπησει.

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5426383/

του αρεσει σαν αμαξι και δεν θελει να χαλασει παρα πολλα.
ειναι κατι που πρεπει να προσεξει;
Απο τις φωτο φαινεται λιγο καπως το ταμπλω του συνοδηγου αλλα γενικα δεν βλεπω κατι ασχημο.
Μου ειπε εχει κανει κανονικα σερβις το αμαξι. :hmmm:

Εμένα μ'αρέσει πολύ, ένα καλοεξοπλισμένο 1600αρι με τα 110 θα ήταν ωραίο καθημερινό.
+1

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By krom
#41456 Audi A2 ---> future classic, αυτοκίνητο του 2017 σχεδιασμένο το 2000, σε σχέση με ένα 208 ή οτιδηποτε σημερινο, είναι default παράδειγμα καλού σχεδιασμού.
Τελευταία επεξεργασία από krom και 21 Νοέμ 2014, 02:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By IKE
krom έγραψε:Audi A2 ---> future classic, αυτοκίνητο του 2017 σχεδιασμένο το 2000

+10000000000000000

Αν δεν έχει κάποιο θέμα, είναι πολύ καλή τιμή
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#42350 Εικόνα
H Audi θα προσφέρει σύστημα τετραδιεύθυνσης και αναβαθμισμένο σύστημα τετρακίνησης στα μελλοντικα της high-end μοντέλα

Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: H Audi θα προσφέρει σύστημα τετραδιεύθυνσης και αναβαθμισμένο σύστημα τετρακίνησης στα μελλοντικα της high-end μοντέλα
http://www.autoblog.gr/2014/11/22/audi- ... ro-system/
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#42564 A2 και ΤΤ mk1 τα πιο καλο σχεδιασμένα σύγχρονα Audi
Άβαταρ μέλους
By pik.
red_monster έγραψε:A2 και ΤΤ mk1 τα πιο καλο σχεδιασμένα σύγχρονα Audi
το φιλαρακι μου ομως λεει οτι ρωτησε μηχανικο και δεν αξιζει γιατι εχουν ηλεκτρικα προβληματα και αν γινει στραβη λογω αλουμινιου πρεπει να τα σταξει για να το φτιαξει .... :help:

Εννοειται ο καθενας κανει ο,τι θελει τα χρηματα του.Δεν σχολιαζω
Εγω θα το ειχα αγορασει χθες.
YOLO :metalo:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5626073/

προφανως δεν σκεφτομαστε ολοι ετσι.
Δεν πειραζει.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#42623 Αφού είναι φάση yolo γιατί δε το σκέφτεσαι?

i see dumb people
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#42626 YOLO και Α2 στην ίδια πρόταση epic :lol:
Άβαταρ μέλους
By pik.
Arrow έγραψε:Αφού είναι φάση yolo γιατί δε το σκέφτεσαι?

i see dumb people

YOLO παει στον γνωστο μου και οχι σε μενα.
JasonLouk έγραψε:YOLO και Α2 στην ίδια πρόταση epic :lol:
:lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#45283 http://www.clubaudi.gr/portal/
http://forum.audisportsclub.gr/
ΤΟ AUDI SPORT CLUB ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ.Εικόνα

Και όμως... Καλά διαβάσατε!!! Η πολυαγαπημένη μας λέσχη απέκτησε το δικό της χώρο, στον οποίο πλέον θα μπορεί να υποδέχεται όλα της τα μέλη, να φιλοξενεί πάρα πολλές από τις δραστηρίοτητες της και φυσικά να αποτελεί σταθερό σημείο συνάντησης ακόμα και για ένα γρήγορο καφεδάκι, ένα ποτό, ή απλά μια χαλαρή βραδιά με φίλους...

Το forum του Audi Sport Club, τα διάφορα αξεσουάρ του, όλες οι συναντήσεις και οι δραστηρίοτητες τις λέσχης έχουν πάντα σαν βασικό τους χαρακτηριστικό την ποιότητα και φυσικά αυτό το στοιχείο δεν θα μπορούσε να λείπει από την έδρα της!! Με πολύ κόπο, μεράκι και με την πολύτιμη οικονομική συνεισφορά μερικών μελών, στήθηκε ένας πολύ ζεστός και φιλόξενος χώρος, κατάλληλα διακοσμημένος και διαμορφωμένος ώστε να μπορεί να υποδεχτεί όλες τις εποχές τα μέλη της λέσχης και να τους προσφέρει την αίσθηση ότι μπαίνουν σε έναν χώρο που τουλαχιστον σέβεται τους επισκέπτες του και τους προκαλεί να τον σεβαστούν και αυτοί!!

Διακοσμημένο με στοιχεία που παραπέμπουν άμεσα σε χώρο "λατρείας" των αυτοκίνητων Audi και με διάφορες πρωτότυπες ιδέες, το σπίτι του Audi Sport Club σίγουρα αφήνει την αίσθηση ενός πολύ προσεγμένου και αξιόλογου χώρου, ο οποίος δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και ο οποίος σίγουρα θα την ανταποδώσει με την φιλοξενία και την ζεστασιά του!

Το κάθε μέλος θα μπορεί να επισκέπτεται την λέσχη του Audi Sport Club, θα μπορεί να απολαύσει το ζεστό ή κρύο ρόφημα του, το αναψυκτικό του ή τον χυμό του, να ακούσει μουσική με την υπόλοιπη παρέα, να περάσει ευχάριστα την ώρα του παρακολουθώντας συνδρομητική τηλεόραση, να διαβάσει την εφημερίδα η το περιοδικό του, να περιηγηθεί στο διαδίκτυο μέσω Wifi και φυσικά να περάσει τόσο υπέροχα όσο μόνο η παρέα μας ξέρει να περνάει!!! Επιπλέον όλα τα μέλη θα μπορούν να παραλαμβάνουν από το "σπίτι" μας, τις κάρτες μέλους τους καθώς και να επιλέγουν οποιοδήποτε από τα αξεσουάρ του Audi Sport Club τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα!! Επίσης στην λέσχη μας υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιούνται κάθε είδους D.I.Y. καθώς ειδικές ράμπες, επαγγελματικός εργαλειοφόρος και μια σειρά εργαλείων περιμένουν όλα τα "ανήσυχα" μέλη!!

Ο χώρος του Audi Sport Club είναι πλέον πραγματικότητα!! Στην οδό Αθηνάς 6 στην Καλλιθέα, σε ένα σημείο με πάρα πολύ εύκολη και γρήγορη πρόσβαση από κάθε σημείο της Αθήνας μιας και βρίσκεται δίπλα σε μεγάλες οδικές αρτηρίες της πόλης, περιμένει να φιλοξενήσει παλαιά και νέα μέλη!
Άβαταρ μέλους
By IKE
#47937 Έχει κανείς εμπειρία από τετρακίνητο Audi A4 (B6)? Έχει τίποτα ευαίσθητα σημεία ή συγκεκριμένα προβλήματα?
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
IKE έγραψε:Έχει κανείς εμπειρία από τετρακίνητο Audi A4 (B6)? Έχει τίποτα ευαίσθητα σημεία ή συγκεκριμένα προβλήματα?

:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#48129 ^painful

δε παλεύεται το βίδεο
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
IKE έγραψε:^painful

δε παλεύεται το βίδεο

Έλα ντε. Και νόμιζα ότι είμαι μόνος μου.

Θα σου πω για δικίνητο. Ευαίσθητη κρεμαγιέρα, πολλαπλασιαστές, ο 1.8Τ το πίνει το λαδάκι του. Στιβαρό γενικά, αναίσθητο τιμόνι, πολλά μούτρα στο όριο.

Στο εσωτερικό διάφοροι διακόπτες, χερούλια κτλ ξεφτίζουν στα 2-3 χρόνια. Ηλίθιο υλικό, λίγο να προσπαθήσεις με το νύχι το ξεφλουδίζεις.