στη συνέχεια βλέπουμε
σου ξαναλέω πάντως ότι έχω υποφέρει από συνεχή φάρμακα χωρίς λόγο, αυτή τη περίοδο είμαι σαφώς καλύτερα, οπότε δε βρίσκω λογική στο να επισκευθώ έναν γιατρό μόλις ανεβάσω 38αρι ας πούμε που ΞΕΡΩ ότι θα μου δώσει αντίβιωση και λοιπές σαβούρες για να πάρει δωράκια από τη φαρμακευτική του , βέβαια έτσι γίνονται οι περιουσίες αλλά αρκετά πάνω στη πλάτη μου
(και ακόμα δεν είμαι σε ηλικία που θεωρούμαι ευαίσθητος πληθυσμός, γιατί άμα πάμε σε ¨πατεράδες" εκεί αλλάζει το θέμα, αλλά μιας και πιάσαμε αυτό το θέμα όταν με τη λογική που καταδικάζω πιο πάνω ένας τέτοιος γιατρός έδωσε την "τυπωποιημένη" αγωγή στον πατέρα μου και δεν του έκανε τίποτα, δεν τον κατσάδιασα μόνο εγώ που πήρε λάθος αντιβίωση αλλά και ο σοβαρός γιατρός που πήγαμε στη συνέχεια και βρήκε τη πραγματική πηγή του προβλήματος )

) γιατί το μικρόβιο πήγε εκεί και επιβαρύνθηκαν και τα νεφρά του από τα τόσα φάρμακα που πηρε μέχρι να σταματήσει να καταστρέφεται το σώμα του (αυτό είναι περίπτωση ενδονοσοκομειακής βέβαια, αλλά σε άτομο που είχε ευαισθησία στον προστάτη που έπρεπε να χειρουργήσει και δεν το έκανε)