Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#480802 να σε ρωτήσω κάτι γενικό, από ύπνο πώς τα πας; κοιμάσαι καλά και αρκετά;

και τρώς καλά; (όχι πολύ, καλά)
Άβαταρ μέλους
By italakias
#480803 Σου ξαναγραφω, πηγαινε σε ενα νοσοκομειο Σωτηρια αφου εχεις βηχα.
Εχεις παρει και αντιβιωση που δεν εκανε τιποτε οπως λες.
Τι περιμενεις; :hmmm:

Εγω στη θεση σου παντως αυτο θα εκανα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#480807 Italakia με τρομαζεις!!

QSIS κοιμάμαι καλα μωρε..12 με 6μιση περιπου.

Με μερικα διαλλειματα λογω Μπιλ.

Στεφαν μπορει οντως να το παιρνω πιο βαρια.

Κατσε να δω με το band τους σφυγμούς
92 σε ηρεμια. Σε καρεκλα ειμαι :lipsealed:
Κατσε να ξανα δω
85 τωρα
:omg:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#480810 https://www.google.gr/search?q=%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD+%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1&oq=%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%B1+%CF%84&aqs=chrome.4.69i57j0l5.4783j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Πάρε καμιά προσφορούλα σιγά σιγά. :shifty: Και ρώτα αν γίνεται να σε σκεπάσουν με σημαία Σένα.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#480821 Αντιβίωση γιατί έδωσε? Στη τύχη?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#480822 Ήταν βαθυς ο βηχας. Και με τη γενικοτερη εικονα.
3ημερη με δράση για 6 μερες..

.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
MIXOStsi έγραψε:Αντιβίωση γιατί έδωσε? Στη τύχη?

ε έτσι τη δίνουν στη τύχη και ο,τι γίνει

και δεν πιάνουν όλες οι αντιβιώσεις για όλα

Geo f1 έγραψε:Ήταν βαθυς ο βηχας. Και με τη γενικοτερη εικονα.
3ημερη με δράση για 6 μερες..

.

υπάρχει αντιβίωση που την παίρνεις για μόλις 3 μέρες; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#480828 Ναι δε θυμαμαι μαρκα.
2 χαπια το μεσημερι μετα το φαι για 3 ημερες
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
QsisVTS έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:Αντιβίωση γιατί έδωσε? Στη τύχη?

ε έτσι τη δίνουν στη τύχη και ο,τι γίνει

και δεν πιάνουν όλες οι αντιβιώσεις για όλα

Ναι το έχω παρατηρήσει στους γιατρούς...
Έχω και άτομα που πάιρνουν μόνοι τους χωρίς καν να πάνε σε γιατρό... :dizzy: :lipsealed:
Και άλλοι που πλακώνονται στα depon με τον παραμικρό πονοκέφαλο λες και είναι καραμέλες...

Εγώ κάνω αρκετά χαλαρή χρήση φαρμάκων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#480847 εγώ επειδή από παιδί έχω υπάρξει μεγάλο θύμα υπερβολικών φαρμάκων και από μητέρα και από άσχετους γιατρούς είχα φτάσει να αρρωσταίνω βαριά 3 φορές μέσα σε ένα χειμώνα και στο τέλος να μου προκαλείται αλλεργία από την αντιβίωση :help: δεν είχα καν ανοσοποιητικό για χρόνια. μέχρι και κατακαλόκαιρα αρρώσταινα, ερείπιο :thumbsdown:

το '12 ήταν η τελευταία που πήρα αντιβίωση και με είχε ρημάξει

έκτοτε αποφάσισα ότι θα τα αφήνω όλα να περνάνε μόνα τους και σιγά σιγά έστρωσε ο οργανισμός μου και έγινα πολύ ανθεκτικός. βγαίνω έξω ιδρωμένος με κοντομάνικα και σαγιονάρες μετά από προπόνηση και δεν καταλαβαίνω χριστό όλοι γύρω μου αρρωσταίνουν, κρυώνουν, υποφέρουν εγώ χέστηκα. τα δύο τελευταία χρόνια μάλιστα που ξανάρχισα να γυμνάζομαι δεν με πιάνει τίποτα, φέτος μία χαζο ίωση είχα όλη κι όλη που κράτησε ένα πσκ και πολύ χαλαρά, απλά κοιμήθηκα και πέρασε

για να πάρω αντιβίωση θα πρέπει να πεθαίνω, δεν ξαναβάζω αυτή τη |λογοκρισία| στον οργανισμό μου χωρίς λόγο

και παυσίπονα για κανένα λόγο, depon πήρα μόνο μια φορά τα τελευταία χρόνια γιατί έπρεπε να κάνω πολλή δουλειά εκείνη την ώρα και από πόνους και τραυματισμούς τίποτα απολύτως, εκεί να πονάω

όταν είχα νοσοκομείο με σπασμένα κόκαλα πέρυσι ο γιατρός κάποια στιγμή τα πήρε μαζί μου γιατί με πέρασε για ενεργειακό-εναλλακτικό-χίπη :lol: αλλά του έλεγα παυσίπονο δεν παίρνω ΡΕ θα κάτσω να πονάω :rtfm:

(πάρα πολύ τσαντισμένος και ταλαιπωρημένος από πολύωρη βάρδια ο κακομοίρης μου λέει: τι είσαι κατά των φαρμάκων; :rant: όχι του λέω, απλά δεν τα παίρνω χωρίς λόγο, άμα πονέσω θα σου πω.. )
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#480865 Άκου πλάκα τωρα.
Έτσι έλεγε ο πατέρας ενός φίλου, σιγα τωρα μωρε μη πάρω αντιβίωση για λίγο πυρετό και το λαιμό μου.
Πέρασε το μικρόβιο στο μυοκάρδιο (απο αμυγδαλιτιδα τελικα)

Μερικά χρόνια άπειρης ταλαιπωρίας, καταρρευση κι άλλων συστημάτων, διπλές μεταμοσχεύσεις, και θάνατος.

Αλλά ενταξει, αντιβίωση δεν πήρε.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#480874 :help: :lipsealed:
Σταματήστε
Και εχω ιστορικο αμυγδαλιτιδας!!
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
mjacob έγραψε:Άκου πλάκα τωρα.
Έτσι έλεγε ο πατέρας ενός φίλου, σιγα τωρα μωρε μη πάρω αντιβίωση για λίγο πυρετό και το λαιμό μου.
Πέρασε το μικρόβιο στο μυοκάρδιο (απο αμυγδαλιτιδα τελικα)

Μερικά χρόνια άπειρης ταλαιπωρίας, καταρρευση κι άλλων συστημάτων, διπλές μεταμοσχεύσεις, και θάνατος.

Αλλά ενταξει, αντιβίωση δεν πήρε.

ναι υπάρχει και αυτό, για αυτό όταν αποφασίσω να πάρω ελπίζω να πάρω την ώρα που πρέπει και όχι πολύ αργά

το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν ξαναπαίρνω για ψύλλου πήδημα πολύ νωρίς :)

μέχρι τότε απλά θα προσέχω να έχω γερό οργανισμό και να μην με πιάνει το παραμικρό
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#480877 Και πως θα ξέρεις ποτε ειναι αυτο;
Ούτε αυτός είχε κανα τραγικό σύμπτωμα παντως (τύπου 40αρια κλπ)