Τις προάλλες η
μου έβαλε χέρι για τις αηδίες που ακούω (μαθκορίλες εκείνη τη στιγμή). Ε, ή το γυρνάς σε καμιά σαντέη ή επιστρέφεις στην ενεργό δράση.
μου έβαλε χέρι για τις αηδίες που ακούω (μαθκορίλες εκείνη τη στιγμή). Ε, ή το γυρνάς σε καμιά σαντέη ή επιστρέφεις στην ενεργό δράση.
diplomat έγραψε:Ο γράφων πάντως, όταν αρπαζόταν και έστηνε αντάρτικο σε αντίστοιχες περιπτώσεις κατσάδας/αλλαγών/συμβιβασμών έσπασε πανελλήνια ρεκόρ στο μπακουρίζειν σάλας.
Τις προάλλες ημου έβαλε χέρι για τις αηδίες που ακούω (μαθκορίλες εκείνη τη στιγμή). Ε, ή το γυρνάς σε καμιά σαντέη ή επιστρέφεις στην ενεργό δράση.
![]()
![]()

Focusman91 έγραψε:Έχει αρχίσει να με ενοχλεί απίστευτα το γεγονός ότι για κάθε πράγμα που κάνω θα πρέπει να έχω επιχειρήματα και ολόκληρη αιτιολογική έκθεση.
Σήμερα πήγα στο φροντιστήριο με τ αυτοκίνητο ενώ είχα την επιλογή να πάω με το μετρό. Μιλάγαμε με τηνμετά και μου έσκασε ολόκληρο κήρυγμα γιατί κάθομαι και καταναλώνω καύσιμα και ότι έτσι μετά δεν έχω λεφτά για ρούχα κλπ.
< Note >
σε νιώθω σε αυτό, αλλά η δική μου έχει υποχωρήσει και απλά με κυνηγάει να πάρω κάνα ρούχο που το παίρνω και κάθεται στη ντουλάπα, προτιμώ να λιώσω τελείως τα προηγούμενα
red_monster έγραψε:Όχι θα κάτσεις να σε καβαλήσει για να μην μείνεις για λίγο καιρό ελεύθερο πουλί
diplomat έγραψε:red_monster έγραψε:Όχι θα κάτσεις να σε καβαλήσει για να μην μείνεις για λίγο καιρό ελεύθερο πουλί
Ντηφάϊν "λίγο καιρό"

και 6-7 μήνες μετά έδωσε άλλα τόσα (ας είναι καλά η εταιρία του μπαμπά και γλίτωσε φπα) για iPhone X και ήταν σε φάση τι έμπειρη κίνηση έκανα η ταναπου NickTG έγραψε:Σίγουρα ο Γιώργος έκανε κάποια στιγμή παράπονα ότι δεν του μένουν λεφτά για πράγματα που θέλει και απλά του το θύμισε!Exactly.
Geo f1 έγραψε:George γενικα εκεινη είναι σφιχτη?
δεν εχει τετοια εξοδα γιατι απλα δεν βγαινει για καφεδες κλπ. Επισης δεν εχει αυτοκινητο.
γιατι απ'ο,τι βλεπω αναψε το θεμα?
Focusman91 έγραψε:NickTG έγραψε:Σίγουρα ο Γιώργος έκανε κάποια στιγμή παράπονα ότι δεν του μένουν λεφτά για πράγματα που θέλει και απλά του το θύμισε!Exactly.
Και γενικά θα προτιμούσε να ξοδεύω περισσότερα ώστε να είμαι σα να χω βγει απ' το Suits. Όχι ότι τώρα δεν έχω μια κάποια ποικιλία. Αλλά όσο να πεις ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Τεσπά σήμερα τη στρίμωξα κάπως αλλά και πάλι η "μάχη" θα συνεχίζεται.
< Note >

Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]