Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#480753 Ο γράφων πάντως, όταν αρπαζόταν και έστηνε αντάρτικο σε αντίστοιχες περιπτώσεις κατσάδας/αλλαγών/συμβιβασμών έσπασε πανελλήνια ρεκόρ στο μπακουρίζειν σάλας.
Τις προάλλες η :inlove: μου έβαλε χέρι για τις αηδίες που ακούω (μαθκορίλες εκείνη τη στιγμή). Ε, ή το γυρνάς σε καμιά σαντέη ή επιστρέφεις στην ενεργό δράση.

:s_roses :s_roses :s_roses
Άβαταρ μέλους
By red_monster
diplomat έγραψε:Ο γράφων πάντως, όταν αρπαζόταν και έστηνε αντάρτικο σε αντίστοιχες περιπτώσεις κατσάδας/αλλαγών/συμβιβασμών έσπασε πανελλήνια ρεκόρ στο μπακουρίζειν σάλας.
Τις προάλλες η :inlove: μου έβαλε χέρι για τις αηδίες που ακούω (μαθκορίλες εκείνη τη στιγμή). Ε, ή το γυρνάς σε καμιά σαντέη ή επιστρέφεις στην ενεργό δράση.

:s_roses :s_roses :s_roses

Όχι θα κάτσεις να σε καβαλήσει για να μην μείνεις για λίγο καιρό ελεύθερο πουλί :omg:

Σε τι κοινωνία θα φέρω τα όμορφα παιδιά μου κουπεα μου :omg:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Focusman91 έγραψε:Έχει αρχίσει να με ενοχλεί απίστευτα το γεγονός ότι για κάθε πράγμα που κάνω θα πρέπει να έχω επιχειρήματα και ολόκληρη αιτιολογική έκθεση.
Σήμερα πήγα στο φροντιστήριο με τ αυτοκίνητο ενώ είχα την επιλογή να πάω με το μετρό. Μιλάγαμε με την :inlove: μετά και μου έσκασε ολόκληρο κήρυγμα γιατί κάθομαι και καταναλώνω καύσιμα και ότι έτσι μετά δεν έχω λεφτά για ρούχα κλπ.

< Note >

:lol: σε νιώθω σε αυτό, αλλά η δική μου έχει υποχωρήσει και απλά με κυνηγάει να πάρω κάνα ρούχο που το παίρνω και κάθεται στη ντουλάπα, προτιμώ να λιώσω τελείως τα προηγούμενα :shifty:

ξέρει πώς τη βενζίνη που καίω δεν γίνεται να μην τη κάψω γιατί θα είμαι δυστυχισμένος, αλλά κάποιες φορές είναι φορτική ως προς το τι θα κάνω με το θέμα αυτοκίνητα

πάντως αν μπορώ να πάω με μετρό πάω με μετρό είναι η αλήθεια εκτός αν μιλάμε για ώρες που είναι άδειο ή χαλαρό το κέντρο
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 02 Φεβ 2018, 10:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By red_monster
diplomat έγραψε:
red_monster έγραψε:Όχι θα κάτσεις να σε καβαλήσει για να μην μείνεις για λίγο καιρό ελεύθερο πουλί :omg:

Ντηφάϊν "λίγο καιρό"

Το θέμα είναι να τον βρέχεις ή θέλεις και την ζεστή θαλπωρή μιας γυναικείας αγκαλιάς όταν βλέπετε σουρβαιβορ? :hmmm:
Γιατί αν είναι να απλά να τον βρέχεις μέχρι να βρεις τη νεα επίσημη, με τόσες λυσσασμένες και επιθετικές κάρχιες, tinder κλπ είναι αστείο να λέμε ότι δεν ανανεώνεις το στόλο σου ανά πολύ τακτικά διαστήματα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#480773 Μάθετε λίγο μπαλίτσα από το μλκ πριν γίνει μλκ.

Άβαταρ μέλους
By NickTG
#480781 Σίγουρα ο Γιώργος έκανε κάποια στιγμή παράπονα ότι δεν του μένουν λεφτά για πράγματα που θέλει και απλά του το θύμισε!
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#480782 Θυμαμαι κ γω τι γκρινια ειχα ακουσει απο την τοτε ψω... εεεε κοπελιά να μην παρω τον τιράντα

Stfu,b...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#480789 Έτσι πάει. Όταν δεν φτάνουν τα χρήματα ώστε να ικανοποιούνται οι ανάγκες και των δύο, έχουμε γκρίνιες για οικονομία. Αν 40αρίσεις και στρώσουν τα οικονομικά έχουμε γκρίνιες τύπου "πόσο ακόμα θα έχουμε αυτή τη βαλούτα? πριν 5 χρόνια το πήραμε". Δε βρίσκεις άκρες με δαύτες. Γι' αυτό πρέπει να κόβονται άμεσα όποιες διαθέσεις παρεμβάσεων σε τέτοια θέματα. Η άλλη μου λεγε έδωσες 1000€ για Samsung :dizzy: και 6-7 μήνες μετά έδωσε άλλα τόσα (ας είναι καλά η εταιρία του μπαμπά και γλίτωσε φπα) για iPhone X και ήταν σε φάση τι έμπειρη κίνηση έκανα η ταναπου :thumbsup: .
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
NickTG έγραψε:Σίγουρα ο Γιώργος έκανε κάποια στιγμή παράπονα ότι δεν του μένουν λεφτά για πράγματα που θέλει και απλά του το θύμισε!
Exactly.
Και γενικά θα προτιμούσε να ξοδεύω περισσότερα ώστε να είμαι σα να χω βγει απ' το Suits. Όχι ότι τώρα δεν έχω μια κάποια ποικιλία. Αλλά όσο να πεις ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Τεσπά σήμερα τη στρίμωξα κάπως αλλά και πάλι η "μάχη" θα συνεχίζεται.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Geo f1 έγραψε:George γενικα εκεινη είναι σφιχτη?

Θα ελεγα 60-40, σφιχτη- ανοιχτοχερα. Ειστε και συναδελφοι και πληρωνεται καλα... Οποτε εχει και μεγαλυτερο κομποδεμα απο μενα που δε με λες και πολυ τσιγκουνη (λεφτα σε καφεδες, καυσιμα κλπ.).
Η :inlove: δεν εχει τετοια εξοδα γιατι απλα δεν βγαινει για καφεδες κλπ. Επισης δεν εχει αυτοκινητο.
Μηπως να μεταφερθει η συζητηση στο αντιστοιχο τοπικο :ninja: γιατι απ'ο,τι βλεπω αναψε το θεμα? :ninja:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#480826 Τα χαιρετίσματα μου στην συναδελφο.

Να της πεις ότι υπαρχουν και χειροτερα και ποσο τυχερη είναι που σε εχει...

-
Μωρακι μη σκας για αυτά..Να εχουμε έναν |λογοκρισία| στο φορουμ που εχει 20 ζευγάρια γυαλια το ιδιο μοντελο και αλλαζει μονο το χρωμα.-
Αληθεια μωρο μου???Συγγνωμη που ημουν υπερβολικη...

--->φιλακι--->σεξακι.

Με ευχαριστεις μετα όπως λεει και ο G
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#480833 Η μέση γυναίκα πάντα προτιμάει να ξοδεύει σε ρούχα, παρά σε αυτοκίνητο.
Θέμα προτεραιοτήτων.
Και η καλή μου, άνετα θα δώσει χρήματα να μου πάρει δώρο κοστούμι, αλλά αν χαλάσει το αυτοκίνητο, θα γίνει θηρίο, ενώ και για ένα σέρβις πάλι θα είναι ευκαιρία για γκρίνια.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Focusman91 έγραψε:
NickTG έγραψε:Σίγουρα ο Γιώργος έκανε κάποια στιγμή παράπονα ότι δεν του μένουν λεφτά για πράγματα που θέλει και απλά του το θύμισε!
Exactly.
Και γενικά θα προτιμούσε να ξοδεύω περισσότερα ώστε να είμαι σα να χω βγει απ' το Suits. Όχι ότι τώρα δεν έχω μια κάποια ποικιλία. Αλλά όσο να πεις ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Τεσπά σήμερα τη στρίμωξα κάπως αλλά και πάλι η "μάχη" θα συνεχίζεται.

< Note >

Εξήγησε στην αγάπη σου ότι προφανώς και θα της κανείς τη φαντασίωση να κυκλοφορείς σαν να βγήκες από το suits, αρκεί να ικανοποιήσει και αυτή τη δικιά Σου κοιλιακούς και κωλαρακι σαν της Μισαντει από το GOT

Γυναίκα που προσπαθεί να σε αλλάξει επίμονα το κάνει γιατί θεωρεί ότι της αξίζει κάτι καλύτερο ( το τι είναι καλύτερο βέβαια είναι σχετικό ) αλλά δεν της κάθεται. Αν της καθότανε να είσαι σίγουρος ότι θα σε είχε σουτάρει. Don’t change your nature——> Καβαφης :lol: