Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
Focusman91 έγραψε:Έχει αρχίσει να με ενοχλεί απίστευτα το γεγονός ότι για κάθε πράγμα που κάνω θα πρέπει να έχω επιχειρήματα και ολόκληρη αιτιολογική έκθεση.
Σήμερα πήγα στο φροντιστήριο με τ αυτοκίνητο ενώ είχα την επιλογή να πάω με το μετρό. Μιλάγαμε με την :inlove: μετά και μου έσκασε ολόκληρο κήρυγμα γιατί κάθομαι και καταναλώνω καύσιμα και ότι έτσι μετά δεν έχω λεφτά για ρούχα κλπ.

< Note >

800-11-BIHLAS :iconcool:

Dirty deeds done dirt cheap. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By drdino
PeterPan έγραψε:Αφού δε σου είπε για το περιβάλλον κ την καταστροφή της πανίδας κτλ καλά είσαι. Θα μπορούσε να είναι κ χειρότερα!

< >
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο βέβαια
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Focusman91 έγραψε:Σήμερα πήγα στο φροντιστήριο με τ αυτοκίνητο ενώ είχα την επιλογή να πάω με το μετρό. Μιλάγαμε με την :inlove: μετά και μου έσκασε ολόκληρο κήρυγμα γιατί κάθομαι και καταναλώνω καύσιμα και ότι έτσι μετά δεν έχω λεφτά για ρούχα κλπ.

< Note >

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Focusman91 έγραψε:Έχει αρχίσει να με ενοχλεί απίστευτα το γεγονός ότι για κάθε πράγμα που κάνω θα πρέπει να έχω επιχειρήματα και ολόκληρη αιτιολογική έκθεση.
Σήμερα πήγα στο φροντιστήριο με τ αυτοκίνητο ενώ είχα την επιλογή να πάω με το μετρό. Μιλάγαμε με την :inlove: μετά και μου έσκασε ολόκληρο κήρυγμα γιατί κάθομαι και καταναλώνω καύσιμα και ότι έτσι μετά δεν έχω λεφτά για ρούχα κλπ.

< Note >

«Μάντεψε από που θα κόψω για να μπορώ να πηγαίνω με το αυτοκίνητο ...».

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Zorz έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Σήμερα πήγα στο φροντιστήριο με τ αυτοκίνητο ενώ είχα την επιλογή να πάω με το μετρό. Μιλάγαμε με την :inlove: μετά και μου έσκασε ολόκληρο κήρυγμα γιατί κάθομαι και καταναλώνω καύσιμα και ότι έτσι μετά δεν έχω λεφτά για ρούχα κλπ.

< Note >

Εικόνα
Ξες κάτι? Έχει δίκιο σύμφωνοι.
Deleted User 1 έγραψε:Δεν την είπες ένα shut your mouth woman ή αλλιώς ελληνιστί σους σιωπή και σωπαινε? :shifty:
Βασικα στο τέλος της είπα "αρκετά πράγματα έχω αλλάξει, δε θα τ αλλάξω κι αυτό"
Ακριβώς επειδή στο τέλος θα κάνω μόνο ο.τι θεωρεί εκείνη ότι είναι σωστό, το καράβι ναυαγεί....
Γενικά με την :inlove: μας χωρίζει μια άβυσσος σε πολλά ζητήματα. Ώρες ώρες απορώ γιατί το συνεχίζω αλλά κάπου σκέφτομαι ότι υπάρχουν και αντίστοιχα πολλές φορές που περνάμε καλά

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#480722 Εντάξει όλοι πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις, θα κάνει μία ο Γιώργος, θα κάνει και μία η κοπελιά, κι έτσι πάει. Πρέπει να κρατάμε και κάτι για τον εαυτό μας όμως
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#480725 Υποννοεί ότι είσαι κακοντυμένος δηλαδή? Απο άποψη στυλ και ποιότητας ρούχων ή ότι φοράς τα ίδια και
τα ίδια εδώ και χρόνια και έχουν φθαρεί? Όπως και να χει στα @@ σου, δίκιο έχεις να διαχειρίζεσαι τα
οικονομικά σου όπως γουστάρεις αλλά και αυτή ως γυναίκα δίκιο έχει και λογικό είναι να τα προσέχει αυτά.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7

< Note >

Την επόμενη φορά που είναι να βγείτε έξω βράδυ σκάσε σπίτι της με μετρό και λεωφορείο.
Και πες "Τελικά σκέφτηκα όσα μου λες, και ξέρεις έχεις δίκιο. Πάμε τώρα να αλλάξουμε 2 λεωφορεία και μετρό. Α και που σαι βγάλε τις γόβες, βάλε αθλητικά γιατί έχει και περπάτημα". :shifty:
Άβαταρ μέλους
By corsair

< Note >

Θα χα κινησει διαδικασιες για διαζύγιο με την μια... Γενικά και μονο η πρόταση για ΜΜΜ ειναι red flag (οχι απο εκεινη Ντινε μου :lol: ) εξηγησέ της πως ειναι fully replacebale και πως δεν θα ξαναδεχτεις υποδείξεις γενικως πουθενά γιατι δεν έχουμε δημοκρατία και κατ επεκταση δεν μπορει να εκφράζεται.

Πατα ποδι γμτ.... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Focusman91 έγραψε:Βασικα στο τέλος της είπα "αρκετά πράγματα έχω αλλάξει, δε θα τ αλλάξω κι αυτό"

Αν έχεις αλλάξει επειδή η γυναίκα θέλει κάτι άλλο, σίγουρα δε θέλει εσένα.

Άλλο να γίνονται συμβιβασμοί, άλλο να θέλεις να αλλάξεις τον άλλο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
saxon_747 έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Βασικα στο τέλος της είπα "αρκετά πράγματα έχω αλλάξει, δε θα τ αλλάξω κι αυτό"

Αν έχεις αλλάξει επειδή η γυναίκα θέλει κάτι άλλο, σίγουρα δε θέλει εσένα.

Άλλο να γίνονται συμβιβασμοί, άλλο να θέλεις να αλλάξεις τον άλλο.

^Αυτο

Επισης συμβιβασμος δεν ειναι να αλλαζεις πραγματα επειδη τα θελει ο αλλος, υποχωρητικοτητα ειναι.

Ο συμβιβασμος ειναι κατι αμοιβαιο, κανω εγω αυτο για να κανεις εσυ το αλλο.

Edit. Επισης δεν αφορα μικρα και ανουσια αλλα πιο σοβαρα πραγματα. Στα μικρα και ανουσια δεχεσαι τον αλλο ως ειναι, αλλιως.......