Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
bihlas87 έγραψε:Ξύνομαι πάλι να αλλάξω το LG V10 με Xiaomi Mix (1 ή 2) χωρίς βέβαια να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.
Μια χαρά με καλύπτει, απλά η μπαταρία του μου βγάζει με το ζόρι ολόκληρη μέρα και έχω βαρεθεί να
βλέπω το λευκό - χρυσαφί κιτσαριο με τα μεγάλα bezels μέσα στο χέρι μου και το αυξημένο μέγεθος
λόγω της άχρηστης δεύτερης οθόνης. Πάντα για μεταχειρισμένο μιλάω, τα δίνουν πολύ ακριβά ακόμα,
αν βρω κάτι με 300 ευρώ και δώσω 150 το lg θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Should i do it when the timing is right? :hmmm:

κοιταξε, το V10 οπως και να εχει πρεπει να το ξεφορτώσεις προτου σου μεινει στο χέρι... οποτε ναι... δεν ειναι κακη ιδέα ενα Mi Mix 2. Πάει στα 375 ευρώ καινουργιο. Μτχ θα στοχευα στα 270-290.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#479997 Say whaaat? Που το είδες 375 καινούριο? Για μεταχειρισμένο βλέπω τιμές 400+
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#480019 Ο corsair ψωνίζει μόνο από Κίνα εδώ και χρόνια.
Κράτα κάνα 6μηνο ακόμη το V10 και μετά βλέπεις, εκτός και αν σε τρώει η τσέπη σου
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#480055 Δίκιο έχεις, ξεκινάω και γυμναστήριο, ας τα έχω τα φραγκάκια στην άκρη για κάτι πιο ποιοτικό σε διατροφή.
Άβαταρ μέλους
By corsair
#480284 Με τις μαλακιες που σου προτεινει ο ροζουλης για 6μηνα και πιπες... θα παιρνεις τηλέφωνο απο την ποιοτικη μπανανα σου... να το ξες. Το V10 δεν το ρώτησες αν θελει να παει ενα 6μηνο ακομα και ως γνωστον γενικά δεν πάνε. Δικο σου το V10 δικη σου και η μπανανα. Your call...

ps: banggood
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#480607 Όταν αγοράζουμε SD κάρτα για το κινητό, πρέπει να την κάνουμε format πριν την πρώτη χρήση; Αγόρασα μια μεγαλύτερη microSD επειδή η προηγούμενη είχε γεμίσει και δεν γνωρίζω αν απαιτείται να κάνω format στην καινούργια και τι πρέπει να επιλέξω. Το card reader πάντως την διαβάζει κανονικά.
Άβαταρ μέλους
By glf
#480612 Δε χρειάζεται
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#480716 Έκανα την μεταφορά στην μεγαλύτερη κάρτα, αλλά μόλις την τοποθετώ στο κινητό μου εμφανίζει πάνω αριστερά ειδοποίηση "Σύστημα Android: SD card For transferring photos and media". Όταν πατάω πανω στην ειδοποίηση ανοίγουν στον explorer τα περιεχόμενα της καρτάς. :hmmm:
Δοκίμασα και επανεκίννηση, αλλά η ειδοποίηση δε λέει να φύγει. Δεν ξέρω αν έπρεπε να αντιγράψω ή όχι τους φακέλους Android κλπ. Δοκίμασα τώρα να κάνω format πρώτα στην κάρτα, μέσα από το κινητό και θα δοκιμάσω αύριο να ξαναπεράσω τα δεδομένα μέσω card reader.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
corsair έγραψε:Με τις μαλακιες που σου προτεινει ο ροζουλης για 6μηνα και πιπες... θα παιρνεις τηλέφωνο απο την ποιοτικη μπανανα σου... να το ξες. Το V10 δεν το ρώτησες αν θελει να παει ενα 6μηνο ακομα και ως γνωστον γενικά δεν πάνε. Δικο σου το V10 δικη σου και η μπανανα. Your call...

ps: banggood

Πες ότι το παίρνω του κουτιού από εκεί, ποιός μου εγγυάται ότι δεν θα πληρώσω φόρους στο τελωνείο?
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#480814 Χθες στα Γερμανικά ένα παιδί έφερε ένα One plus 5t.
Τι κινηταρα ήταν αυτή παιδιά. Θόλωσα. Φοβερή οθόνη, καταπληκτικά χρώματα.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By glf
axel12p έγραψε:Δοκίμασα τώρα να κάνω format πρώτα στην κάρτα, μέσα από το κινητό και θα δοκιμάσω αύριο να ξαναπεράσω τα δεδομένα μέσω card reader.

Η πιο σίγουρη λύση.. Γενικά μπορείς να τσεκάρεις και το filesystem της SD να είναι πχ FAT32 που το βλέπουν και κινητα και PC
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Focusman91 έγραψε:Χθες στα Γερμανικά ένα παιδί έφερε ένα One plus 5t.
Τι κινηταρα ήταν αυτή παιδιά. Θόλωσα. Φοβερή οθόνη, καταπληκτικά χρώματα.

< Note >

μλκια κάμερα...

Το κόκκινο πάντως είναι έρωτας...
Άβαταρ μέλους
By corsair
bihlas87 έγραψε:

Πες ότι το παίρνω του κουτιού από εκεί, ποιός μου εγγυάται ότι δεν θα πληρώσω φόρους στο τελωνείο?

κανεις απολύτως! Αλλα αν πηγαινεις με αυτή την λογική, τοτε κάθεσαι εδώ που εισαι, τους πληρώνεις στα σίγουρα και ολα καλα. Το ο "Ο τολμων νικά" ισχύει και στις αγορές απο Κίνα.

@ mixostsi: η κάμερα ειναι αρκετά ως πολυ καλή... παρακάτω σιγουρα απο αλλες ναυαρχίδες (Mate 10, S8), πλην ομως εχει εκπληκτικη σταθεροποιηση στο video που κανενα αλλο δεν φαινεται να εχει ως τωρα.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#480837 Ναι το EIS κάνει πολύ καλή δουλειά στο βίντεο αλλά να το βράσω...
Έχουμε Lumia κύριος... Θέλω κάτι καλύτερο για να ακουμπήσω το κασέρι μου.