- 01 Φεβ 2018, 19:04
Anonymous Founder έγραψε:Έχετε μείνει στην κατανάλωση σε ταξίδι μόνον όμως... Το ότι είναι πιο γρήγορο και ευχάριστο, το προσπερνάμε;
Αν ο Zeus το είχε φορτίσει, θα ήταν εντελώς διαφορετικό και το αποτέλεσμα της κατανάλωσης και ουσιαστικά στις μετακινήσεις εντός Αθήνας, θα έκαιγε ελάχιστα.
Μόνον σε μεγάλα ταξίδια δεν συμφέρει.
Εγώ από το κείμενο βγάζω εντελώς διαφορετικό συμπέρασμα για τα δύο αυτοκίνητα και θα αγόραζα το Τ8, με το μεγάλο τεπόζιτο. Όσο για το αυτοκίνητο, λύσεις υπάρχουν, και η Volvo μπορεί να δώσει σε καλή τιμή ή δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης.
Περαν του οτι τελικα δεν εφτανε το καλωδιο να το φορτισω, ηθελα ακριβως να το δω χωρις φορτιση πως θα αποδιδει. Στα περι ταχυτητας οπως αστειευομενος ειπα και στον Μπουσο, παω για FR κι οχι για Cupra..ειναι μια καλη αντιστοιχια. Αργο το D5 δεν ειναι σε καμια περιπτωση...
Τωρα το θεμα καταναλωσης ειναι και ψυχολογικο...στη μινι συνεδριαση το οτι εκαψε ενα ντεποζιτο για μια μονοημερη των 400χιλιομετρων, εφερε μνημες Τ5, και ειναι κατι που κι εγω (οχι μονο ο αλλος συνεδρος

) θελω να αποφυγω..ειναι κουραστικη τοσα χρονια η συμβιωση σε ταξιδια με οχημα με μικρη αυτονομια.
Λυσεις απο τη Volvo για αυτοκινητο δυστυχως δεν υπαρχουν...καποιο τριημερο ή ΣΚ θα μπορουν να με εξυπηρετησουν με οτι εχουν, αλλα για κατι μονιμο δεν γινετε, ουτε με χρεωση, επομενως η ενοικιαση ειναι μονοδρομος. Το Τ8 με το μεγαλο τεποζιτο λοιπον μπορει να σημαινει αλλους 5 τουλαχιστον μηνες...δεν την παλευω ειλικρινα! Εχω διαβασει το μανουαλ, εχω δει καθε πιθανο βιντεο που κυκλοφορει για το αυτοκινητο, στο τελος θα το βαρεθω πριν καλα καλα το οδηγησω
Στα υπολοιπα..σε 10 χρονια ποιος ζει ποιος πεθαινει στην τελικη. Η συγκεκριμενη τεχνολογια σημερα ειναι σε βρεφικο σταδιο ακομα, αλλωστε δεν ειναι και λιγα τα προβληματα που βγαζουν τα Τ8 στην αμερικη.. Σε καμια περιπτωση δεν μπορει να αντικαταστησει το diesel οσον αφορα την οικονομια καυσιμου, εκτος αν μιλαμε για κινηση αποκλειστικα εντος πολης και με χωρους φορτισης παντου..δηλαδη οχι στην Ελλαδα. Οπως εχω ξαναγραψει, προοριζεται για να καλυπτει 65 χιλιομετρα την εβδομαδα περιξ της Γλυφαδας για δραστηριοτητες, ψωνια κτλ και τα υπολοιπα περιαστικες βολτες ή εκδρομες. Δεν με επεισε πως θα με εξυπηρετησει το υβριδικο σε σχεση με το πετρελαιο...Θυμιζω οτι με το D5 ειχαμε παει Ναυπλιο, με σταθεροποιητη στα 150 και, ειδικα στην επιστροφη 2-3 ανοιγματα στα 200, κι εγραψε 7.1l/100km..μου ειχε φανει πολυ αστειο!