Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
rocsta έγραψε:Κρατας το Β και τα σκας για παρκιγκ.
Sent >

Οικονομικά ασύμφορη λύση. Για parking θα δίνω γύρω στο 1000ρικο ετησίως, όταν το smart μου στοιχίζει γύρω το 500ρικο (μαζί με απαξίωση, κλπ).

@ Dimsabas: Το έχω δει αλλά για κάποιο λόγο δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη για να βάλω τα παιδιά μου μέσα :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#480203 Το iq θα χρησιμοποιείται κατά 95% για τα καθημερινά πήγαινε-έλα μου στη δουλειά και κατά 5% για να διευκολύνει τις όποιες μετακινήσεις του ενός ενήλικα με τα δύο παιδιά. Θεωρούμε τα τρίδυμα πολύ πιο ασφαλή για τα παιδιά σε σχέση με το iq; Αν ναι, είναι ένας σοβαρός παράγων προς σκέψη.
Άβαταρ μέλους
By mirage
Dimsabas έγραψε:Εκτός από το IQ, υπάρχει κι ένας κινεζικός κλώνος του Smart, το Noble. Έχει το μήκος του τελευταίου με τις θέσεις του πρώτου. Υπέρ του ότι έχει μπροστινή κίνηση σε σχέση με το Smart.
Που πας και τα σκεφτεσαι ολα αυτα βρε σατανα.

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
Scotch έγραψε:Το iq θα χρησιμοποιείται κατά 95% για τα καθημερινά πήγαινε-έλα μου στη δουλειά και κατά 5% για να διευκολύνει τις όποιες μετακινήσεις του ενός ενήλικα με τα δύο παιδιά. Θεωρούμε τα τρίδυμα πολύ πιο ασφαλή για τα παιδιά σε σχέση με το iq; Αν ναι, είναι ένας σοβαρός παράγων προς σκέψη.

Δεν είναι;;;; Μόνο το ότι έχει περισσότερο χώρο πίσω (=χώρος παραμόρφωσης σε περίπτωση οπίσθιας σύγκρουσης)... :s_yes

Το Noble κινεζιά δεν είναι;;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
markvag έγραψε:Δεν είναι;;;; Μόνο το ότι έχει περισσότερο χώρο πίσω (=χώρος παραμόρφωσης σε περίπτωση οπίσθιας σύγκρουσης)... :s_yes

Θεωρητικά ναι. Αλλά αφενός δεν είναι και τόσο μεγάλη η διαφορά του χώρου πίσω, αφετέρου ακριβώς γι αυτόν τον λόγο ίσως (ίσως λέω :lol: ) έχει μεγαλύτερη ενίσχυση.
Άβαταρ μέλους
By elteo
Scotch έγραψε:
Βλέπω και προς τα επάνω ένα καλό :shifty:

Από τις φωτό το κατάλαβες? Μλκ μου δεν ξέρουν να βγάζουν φωτογραφίες. Ελεος δηλ. :vava:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
elteo έγραψε:
Scotch έγραψε:Βλέπω και προς τα επάνω ένα καλό :shifty:

Από τις φωτό το κατάλαβες? Μλκ μου δεν ξέρουν να βγάζουν φωτογραφίες. Ελεος δηλ. :vava:

Αυτό είναι και καλό καμιά φορά (το ότι δεν ξέρουν να βγάλουν καλή φωτογραφία). Όπως και οι πολύ καλές φωτογραφίες επίσης δεν προεξοφλούν τίποτα.
Το συγκεκριμένο μάλλον για εισαγωγή μου φέρνει (εξοπλισμός + diesel + μη αναφορά για 1ο χέρι, κλπ).
Άβαταρ μέλους
By drdino
mirage έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Εκτός από το IQ, υπάρχει κι ένας κινεζικός κλώνος του Smart, το Noble. Έχει το μήκος του τελευταίου με τις θέσεις του πρώτου. Υπέρ του ότι έχει μπροστινή κίνηση σε σχέση με το Smart.
Που πας και τα σκεφτεσαι ολα αυτα βρε σατανα.

< >

Κάτι φαεινές ιδέες :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Κίκιζας . έγραψε:Παραδειγμα:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/12027324/

Καλό, αλλά φτάσαμε στα 4 μέτρα (οπότε μου κάνει και η B που ξέρω).
Άβαταρ μέλους
By g8777
Κίκιζας . έγραψε:Παραδειγμα:

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/12027324/

67% μακρυτερο Γρηγοριε. :adminpower:

IQ vs Smart ειναι το διλλημα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#480270 Να με συμπαθάτε που στη μοναδική λύση που είχε (Toyota) ο Σπύρος, πρόσθεσα μία ακόμα. Με το μήκος του ενός και τις θέσεις του άλλου. Σαν αυτοκίνητο, είναι πιο σωστό από τα IQ και Smart. Αν η υλοποίηση ικανοποιεί τα γούστα του καθενός, ας τα ψάξει στο ίντερνετ για γνώμες σχετικά με την ασφάλεια, την αξιοπιστία, τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#480274 Γιατι δε μας λες εσυ κατι παραπανω, που το προτεινεις για να μεταφέρει τα παιδια του και τον ιδιο πχ....
http://www.china.org.cn/business/2008-1 ... 594476.htm
Πεφτουμε απο τα συννεφα κλπ κλπ...

< >