Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#479464 Μια φορά είπα να τον πάρω τηλέφωνο... σε μουά Μητσοτάκης;
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#479606 Μου άρεσε η |λογοκρισία| που έγινε στη δουλειά σήμερα, κάποιοι που είχαν άδεια δεν επέστρεψαν, ήξερα ότι θα φάω
πολύ χαμαλίκι και σκηνοθέτησα σύγκρουση με καρότσια στην οποία όλως τυχαίως :iconcool: χτύπησα στο πόδι που είχα
σπάσει πρόπερσυ. Έπαιξα θέατρο ότι σφαδάζω, πήγα σε ένα σημείο που δεν με έβλεπε κανένας αλλά ήξερα ότι έχει κάμερες,
έκατσα πάνω σε κάτι κουτιά και έκανα ότι κλαίω. Πήγα κουτσαίνοντας στο αφεντικό, του εξήγησα το σκηνικό και με έστειλε
σπίτι για ξεκούραση όπου εκμεταλλεύτηκα τον ήλιο και μαστόρεψα το μηχανάκι μου. Μητσάρας ρε, τι Kevin Spacey και |λογοκρισία| :lol:
Άβαταρ μέλους
By corsair
bihlas87 έγραψε:Μου άρεσε η |λογοκρισία| που έγινε στη δουλειά σήμερα, κάποιοι που είχαν άδεια δεν επέστρεψαν, ήξερα ότι θα φάω
πολύ χαμαλίκι και σκηνοθέτησα σύγκρουση με καρότσια στην οποία όλως τυχαίως :iconcool: χτύπησα στο πόδι που είχα
σπάσει πρόπερσυ. Έπαιξα θέατρο ότι σφαδάζω, πήγα σε ένα σημείο που δεν με έβλεπε κανένας αλλά ήξερα ότι έχει κάμερες,
έκατσα πάνω σε κάτι κουτιά και έκανα ότι κλαίω. Πήγα κουτσαίνοντας στο αφεντικό, του εξήγησα το σκηνικό και με έστειλε
σπίτι για ξεκούραση όπου εκμεταλλεύτηκα τον ήλιο και μαστόρεψα το μηχανάκι μου. Μητσάρας ρε, τι Kevin Spacey και |λογοκρισία| :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=D5k73jx2mIc

Αυτο το παιδι θα πάει πολυ μακρια... το αστρο του θα λαμψει στο Hollywood καποια μέρα...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
Geo f1 έγραψε:Δεν μου αρεσει η σημερινη μερα..Και αυτές που ερχονται. :(
Ισως είναι για καλο.

Να είναι για καλό :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bihlas87 έγραψε:Μου άρεσε η |λογοκρισία| που έγινε στη δουλειά σήμερα, κάποιοι που είχαν άδεια δεν επέστρεψαν, ήξερα ότι θα φάω

δεν υπαρχεις ρε μπαγασα :s_rofl :s_rofl :s_rofl

εν τω μεταξυ ο Μπιχλας απο κοντα δεν εχει σχεση με αυτο που φανταζεσται,συνεσταλμενος, ησυχος,λιγομιλητος.
Τωρα δεν ξερω εαν ηταν ετσι επειδη μας εβλεπε πρωτη φορα.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#479647 Μου αρέσει που ο ποπολ@ρος μας δίνει το αποκλειστικό με τα δύο ποστ του στο Οδήγησα.

Ποιοι είναι συνήθως αυτοί που ξέρουν τα Ζουζούνια; :innocent: :innocent: :innocent:

Καλά είχα διαβάσει ότι είσαι σοβαρό αγόρι πλέον εσύ...