Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By DAP
Nikos! έγραψε:
DAP έγραψε:Οι πισω ΠΩΣ καθονται,αν καθονται;

Roadster είναι καλέ, ποιοί πίσω? :dizzy: :dizzy: :lol:

Δικιο εχεις,δεν ημουν σαφης με αυτο το "αν καθονται".
Εννοω αν χρειαστει να μπει και ενα τριτο ατομο,ενα παιδι π.χ. υπαρχει κανενα ψευτοκαθισμα να καθισει αν τραβηχτουν μπροστα (λιγο) τα μπροστινα καθισματα;
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
fot έγραψε:
DAP έγραψε:Οι πισω ΠΩΣ καθονται,αν καθονται;

Εκείνα τα δεύτερα προσκέφαλα πισω, είναι κατι σαν rollbar. Μάλλον σε μπερδεύουν..

< >

Σωστά, ένα roll bar είναι από κάτω. Οι πίσω κάθονται πάνω στην οροφή :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#479322 Σε αυτο το αυτοκινητο ακομα και το καθισμα του συνοδηγου περιττο ειναι! :lol:

Στους δυο τριτος δεν χωρει
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
Νίκος Παππάς έγραψε:Σε αυτο το αυτοκινητο ακομα και το καθισμα του συνοδηγου περιττο ειναι! :lol:

Η γυναίκα μου δεν το οδηγεί, γιατί λέει της δημιουργεί ανασφάλεια, κάνει φασαρία, γλυστράει και της μιλάνε κάγκουρες :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Miatakias έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Σε αυτο το αυτοκινητο ακομα και το καθισμα του συνοδηγου περιττο ειναι! :lol:

Η γυναίκα μου δεν το οδηγεί, γιατί λέει της δημιουργεί ανασφάλεια, κάνει φασαρία, γλυστράει και της μιλάνε κάγκουρες :lol:

Εγω δεν της το εδινα :lol:

Στους δυο εννοω οδηγο-αμαξι :s_wink

Να το χαιρεσαι ειναι κουκλι!
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
#479414 Σήμερα το είδε κάποιος για ανταλλαγή με Evo 10 SST ( για κάποιο λόγο με τρώει ενώ έχω αποφασίσει πως δε θέλω να το δώσω και δε το έχω βαρεθεί). Λοιπόν ο τύπος που το είδε μου λέει είχα ένα σ2000 του 2001 και όταν το έδωσα ήταν η μεγαλύτερη μλκια που έκανα, γι’ αυτό ξαναψάχνω τώρα.... κι επειδή προσπαθώ να μπω στη θέση σου να το σκεφτείς καλά πρώτα.
Τελικά έφυγα και του είπα θα το σκεφτώ και θα τον πάρω κάποια στιγμή
Άβαταρ μέλους
By markvag
NickTG έγραψε:Όχι, αλλά μπορείς να ανοίξεις το πορτμπαγκάζ και να κάτσουν 2! :s_tongue

Ή ένας άμα ξαπλώσει και το κλείσεις... :shifty: :svivhaha:

Miatakias έγραψε:

Win win αυτοκίνητο δηλαδή! :metalo: :twisted: :lol: