Κάποια πρόταση για μαγαζί στον Πειραιά με πορτοφόλια κλπ. για καλό δερμάτινο έχουμε;
Cosmonaut21 έγραψε:Δε βρήκα άλλο θέμα οπότε θα ρωτήσω εδώ.
Κάποια πρόταση για μαγαζί στον Πειραιά με πορτοφόλια κλπ. για καλό δερμάτινο έχουμε;
Κανε μια βολτα στη Σωτηρος, ολο και κατι θα βρεις. Αμα δε βαριεσαι πηγαινε και στο Λαμπροπουλο/Νοτος λιγο παραπερα απο το Δημοτικο θεατρο.
Άσχετο. Αν εγώ το θέλω για προσωπική χρήση, θα πρέπει να πάρω την άδεια του συγγραφέα για να το ψηφιοποιήσω ώστε να το έχω ανά πάσα στιγμή στο κινητό/laptop/tablet/whatever μου; Το έχω αγοράσει εξάλλου.... ας το διέθετε σε ηλεκτρονική μορφή.
Αν θές να είσαι πασάς όπως στην επαρχία
, πρέπει να κινείσαι εκεί περί τις 06:15-06:30 το αργότερο.
dimitrisB έγραψε:Απο 06:30 έχει σχετική κίνηση στην όλη περιοχή, Κηφισσό και Λ. Καβάλας (Λ. Αθηνών λέγεται εδώ και 2 δεκαετίες) αλλά "φεύγεις" με καλές ταχύτητες. Πολύ κίνηση έχει απο 07:15 εως 09:30. Πρόσεξε, στην Αθήνα τα πρωινά 5λεπτα καθυστέρησης να περάσεις απο συγκεκριμένα σημεία και Λεωφόρους , σημαίνουν αντίστοιχα 10λεπτα, 15λεπτα κλπ καθυστέρησης σε ώρες αιχμής.
Αν θές να είσαι πασάς όπως στην επαρχία, πρέπει να κινείσαι εκεί περί τις 06:15-06:30 το αργότερο.
ευχαριστω dimitrisB
Το θερμός είναι πλαστικό εξωτερικά και ο μηχανισμός του για να ρέει στο καπάκι, κρύσταλλο καθρεφτέ από μέσα και 2 λαστιχάκια (ένα ανάμεσα σε κρύσταλο και πλαστικό κι ένα ανάμεσα σε πλαστικό και καπάκι. Καθάρισα καλά τα πάντα αλλά η μυρωδιά μάλλον έχει παραμείνει στα λάστιχα.
Έχετε καμιά ιδέα πως να τα ξεμυρίσω; Να τα βαφτίσω σε κάτι, πχ ξύδι; Ή το πετάω και προσέχω....
Αν δεν ξεμυρίσει ουτε έτσι...
Οσα βρισκω θελουν ξεβγαλμα με αφθονο νερο και δεν μπορω να το κανω γιατι ειναι πανω σε ξυλο.
Fiat Panda 7,6l/100km
Θέλει βέβαια τρίψιμο μετά και ψιλοδουλειά στις πτυχές, αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει κατι άλλο...
Πως γυαλίζαμε την πόρπη της ζώνης στον ΕΣ?
Νίκος Παππάς έγραψε:Θελω να καθαρισω-γυαλισω χαρακτικα σε χαλκο. Ξερετε αν υπαρχει προιον που δεν απαιτει ξεβγαλμα μετα ;
Οσα βρισκω θελουν ξεβγαλμα με αφθονο νερο και δεν μπορω να το κανω γιατι ειναι πανω σε ξυλο.
brasso?