JasonLouk έγραψε:^+1
To έχουν χάσει εντελώς. Δεν έχει καν νόημα αν μπει μέσα σε κάποιο trade.![]()
Δεν έχουν πιάσει κάποιο καλό project στις τελευταίες season.
Σε γενικές γραμμές, το παρακολουθώ γι αυταπου φτιάχνουν και το πως τα φτιάχνουν. Χωρις να μ ενδιαφερει αν φτιάχνουν F40 ή F150, αλλα οταν σπάνε απλό project στα δυο... Γκρρρρρρρρρρ
<

IMDB| Rotten Tomatoes

Τοποθετημένη στις αρχές του 20ου αιώνα, η σειρά περιγράφει τη δουλειά του διευθυντή χειρουργού John Thackery (Clive Owen) και της ομάδας γύρω του στο Knickerbocker Hospital της Νέας Υόρκης. Ο Thackery συνεχίζει το ερευνητικό έργο του προκατόχου του προσπαθώντας να φέρει τομές στις χειρουργικές πρακτικές της εποχής ενώ παράλληλα οφείλει να κρατήσει λειτουργικό ένα νοσοκομείο το οποίο αδυνατεί να σταθεί οικονομικά στα πόδια του χωρίς την φιλάνθρωπη βοήθεια της οικογένειας Robertson.
Κι ενώ όλη η σειρά φέρεται να περιστρέφεται γύρω από την πληθωρική όσο και ιδιότροπη περσόνα του γιατρού Thackery, οι ιστορίες που τρέχουν παράλληλα, φαίνονται ικανές να κρατήσουν το ενδιαφέρον για όλους τους μικρότερους ρόλους της σειράς. Και να αλλάξουν λίγο τις γνώμες των κριτικών και των τηλεθεατών που δεν φάνηκε να το αγαπούν από τα πρώτα επεισόδια.
Πηγή και περισσότερα από το άρθρο
Photos σε spoiler για να μην κατεβάζουν άδικα data όσοι δε θέλουν(δεν ισχύει διαβάστε το από κάτω post, thanks mjacob )
Είδα την πρώτη σεζόν και μόνο θετικά έχω να πω(θα πω και αρνητικά εντάξει...).
Ωραία ατμόσφαιρα, οι ερμηνείες είναι μία και μία(μεγάλος παίχτης ο Clive Owen) και το σενάριο δίνει όλο και κάτι καινούργιο σε κάθε επεισόδιο κάνοντας τα πάντα να πατάνε σε μία κλωστή. Προτείνεται
Cons: Έχει λίγο αιματάκι και άβολες στιγμές στα πρώτα επεισόδια, είναι άλλωστε σειρά που περιστρέφεται γύρω από τη χειρουργική και την εξέλιξή της. Τότε που πήγαινες στον μπαρμπέρη για μια ξούρα, σου έκανε μια εξαγωγή δοντιού και σου χρέωνε το ελιξίριο νεότητας που είχε φτιάξει πίσω από την κουρτίνα. Τίποτα τρομερό όμως, δεν φτάνει στην αντίπερα όχθη του dexter. Επίσης είναι λίγο "βαριά" ως σειρά από την άποψη ότι σε "λερώνει" αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Love it or hate it, μέση οδός δεν υπάρχει εδώ.
Photos σε spoiler για να μην κατεβάζουν άδικα data όσοι δε θέλουν
Ν.Β. δεν αλλάζει κάτι με το spoiler. Τις κατεβάζει κανονικά ασχέτως του αν κάποιος το ανοίξει ή όχι.
Red Garland έγραψε: The Knick (2014– )
IMDB| Rotten TomatoesΤοποθετημένη στις αρχές του 20ου αιώνα, η σειρά περιγράφει τη δουλειά του διευθυντή χειρουργού John Thackery (Clive Owen) και της ομάδας γύρω του στο Knickerbocker Hospital της Νέας Υόρκης. Ο Thackery συνεχίζει το ερευνητικό έργο του προκατόχου του προσπαθώντας να φέρει τομές στις χειρουργικές πρακτικές της εποχής ενώ παράλληλα οφείλει να κρατήσει λειτουργικό ένα νοσοκομείο το οποίο αδυνατεί να σταθεί οικονομικά στα πόδια του χωρίς την φιλάνθρωπη βοήθεια της οικογένειας Robertson.
Κι ενώ όλη η σειρά φέρεται να περιστρέφεται γύρω από την πληθωρική όσο και ιδιότροπη περσόνα του γιατρού Thackery, οι ιστορίες που τρέχουν παράλληλα, φαίνονται ικανές να κρατήσουν το ενδιαφέρον για όλους τους μικρότερους ρόλους της σειράς. Και να αλλάξουν λίγο τις γνώμες των κριτικών και των τηλεθεατών που δεν φάνηκε να το αγαπούν από τα πρώτα επεισόδια.
Πηγή και περισσότερα από το άρθρο
Photos σε spoiler για να μην κατεβάζουν άδικα data όσοι δε θέλουν
Είδα την πρώτη σεζόν και μόνο θετικά έχω να πω(θα πω και αρνητικά εντάξει...).
Ωραία ατμόσφαιρα, οι ερμηνείες είναι μία και μία(μεγάλος παίχτης ο Clive Owen) και το σενάριο δίνει όλο και κάτι καινούργιο σε κάθε επεισόδιο κάνοντας τα πάντα να πατάνε σε μία κλωστή. Προτείνεται![]()
Cons: Έχει λίγο αιματάκι και άβολες στιγμές στα πρώτα επεισόδια, είναι άλλωστε σειρά που περιστρέφεται γύρω από τη χειρουργική και την εξέλιξή της. Τότε που πήγαινες στον μπαρμπέρη για μια ξούρα, σου έκανε μια εξαγωγή δοντιού και σου χρέωνε το ελιξίριο νεότητας που είχε φτιάξει πίσω από την κουρτίνα. Τίποτα τρομερό όμως, δεν φτάνει στην αντίπερα όχθη του dexter. Επίσης είναι λίγο "βαριά" ως σειρά από την άποψη ότι σε "λερώνει" αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Love it or hate it, μέση οδός δεν υπάρχει εδώ.
Το είχαμε αρχίσει με τη γυναίκα κυρίως λόγω ιατρικου ενδιαφεροντος αλλα απο το 7ο επεισοδιο και μετα αρχισε μια στασιμότητα και βαρεθήκαμε...
Πάντως είναι απο τις καλές και ατμοσφαιρικές σειρές.
Για λίγο νόμισα ότι γνώρισα κάποιον από τους ηθοποιούς που παίζουν στο Justified... (προφορά, λεξιλόγιο, στυλ)...
Οκ το 1ο επεισοδιο καλο φανηκε.Εχει ενα α ενδιαφερον.
kostis20 έγραψε:Red Garland έγραψε: The Knick (2014– )
Το είχαμε αρχίσει με τη γυναίκα κυρίως λόγω ιατρικου ενδιαφεροντος αλλα απο το 7ο επεισοδιο και μετα αρχισε μια στασιμότητα και βαρεθήκαμε...
Πάντως είναι απο τις καλές και ατμοσφαιρικές σειρές.
Ωραία ήταν, την είδα κι εγώ.
Ευχαριστούμε RG
Geo f1 έγραψε:Ειδα την τριτη που μας περασε στον Α αυτο το γαλλικο (Αυτοι που επιστρεφουν)
+1
Μου κίνησε το ενδιαφέρον το τρειλερ, κανοντας κι εναν αφελή συνειρμό (σε σχετική ερώτηση που μου έγινε μετα το τέλος, τι θα εκανα αν επέστρεφε κάποιος που μου έφυγε πρόσφατα....είπα πάρτυ!!)...οποτε το είδα. Δεν ήξερα οτι ηταν γαλλικο, δεν μπορω να παρακολουθησω οτιδηποτε γαλλικο πανω απο 2-3 λεπτα, με εκνευρίζει. Παρολα αυτά, αυτό το ειδα άνετα και το πρωτο επεισόδιο μπήκε αρκετά δυνατά..θα δουμε πως θα ειναι στη συνέχεια.
Αυτό το παιδάκι, ο "Βίκτωρ", για να δουμε τι ρολο βαραει.
Alxnks έγραψε:Πως ονομάζεται η σειρά αυτή στην γλώσσα της (Γαλλικά). [βρίσκομαι εκτός Ελλάδας]Geo f1 έγραψε:Ειδα την τριτη που μας περασε στον Α αυτο το γαλλικο (Αυτοι που επιστρεφουν)
+1
Μου κίνησε το ενδιαφέρον το τρειλερ, κανοντας κι εναν αφελή συνειρμό (σε σχετική ερώτηση που μου έγινε μετα το τέλος, τι θα εκανα αν επέστρεφε κάποιος που μου έφυγε πρόσφατα....είπα πάρτυ!!)...οποτε το είδα. Δεν ήξερα οτι ηταν γαλλικο, δεν μπορω να παρακολουθησω οτιδηποτε γαλλικο πανω απο 2-3 λεπτα, με εκνευρίζει. Παρολα αυτά, αυτό το ειδα άνετα και το πρωτο επεισόδιο μπήκε αρκετά δυνατά..θα δουμε πως θα ειναι στη συνέχεια.
Αυτό το παιδάκι, ο "Βίκτωρ", για να δουμε τι ρολο βαραει.
Geo f1 έγραψε:Ναι εχει αφησει αρκετα αναπαντητα ερωτηματα αλλα 1ο επεισοδιο ειναι!!Πολυ λογικο!!
Ναι, η φαση που λες όντως, φάνηκε λίγο άκυρη, αλλά λογικά θα χει το λογο της που έγινε,
Στα γαλλικά δεν εδώ ιδέα πως λέγεται (αν βρείτε ριχτε το κι εδώ!), αλλά μιας και βρηκες εσύ τον αγγλικό τιτλο, λέω να ψαξω μηπως κυκλοφορουν επόμενα επεισόδια, υπότιτλοι κτλ.
< 4X >