NickNT έγραψε:Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κανείς τα του Α5 1.8, χρονολογίας '09-'11. Συγκεκριμένα, ενδιαφέρεται να το αγοράσει άμεσα ένας πολύ καλός μου φίλος, και έχει δει ορισμένες "συμπαθητικές" περιπτώσεις.
Δυστυχώς, δε γνωρίζω τίποτα ούτε για τον κινητήρα, ούτε εν γένει για το μοντέλο, και αναρωτιέμαι ποια σημεία χρήζουν προσοχής, ή αν υπάρχουν χρονολογίες που είναι καλό να αποφευχθούν λόγω ύστερης επίλυσης μειζόνων προβλημάτων.
Λόγω budget, το ενδιαφέρον περιορίζεται σε μοντέλα έως '11, και ο υποψήφιος αγοραστής δεν ενδιαφέρεται για το δίλιτρο, για τους γνωστούς λόγους. Άλλωστε, από πλευράς επιδόσεων δε γκρινιάζει καν για το Polo 1.2 TSI που έχει τώρα, και συνεπώς τα 170hp (160 παλιότερα;) του Α5 "του φτάνουν".
Σημειώνω τέλος ότι έχουν ήδη προταθεί (και απορριφθεί) πολλές "petrolhead" επιλογές σε αυτά τα χρήματα (€17000-19000) - ο άνθρωπος θέλει ντε και καλά Α5 (και καλά κάνει, από την πλευρά του).
Αντλία νερού,καδένα αν έχει πολλά χιλιόμετρα και κατανάλωση λαδιού.

Δευτέρα μου έρχονται και οι πολλαπλασιαστές και Τρίτη έχω άδεια, πως θα γίνει να κάνω dodge αυτή τη σφαίρα...