Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#43781 Την έδωσα για φόρτιση από εκεί που τη πήρα και περιμένω...άρχισε κάτι να λέει περί "αν ήταν ακίνητο το αυτοκίνητο" ο μάστορας, αλλά προφανώς δεν πρόκειται να δεχτώ οτιδήποτε άλλο από αλλαγή, αν όντως παρέδωσε πνεύμα (τη στιγμή που η παλιά ανοιχτού τύπου άντεξε πολύ καλύτερα, αν και ήδη 5+ ετών)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#43853 Ο φορτιστής του Lidl βρίσκεται εύκολα ή πρέπει να περιμένουμε να τον βγάλει σε κάποια προσφορά; Θέλω κι εγώ ένα φτηνό τέτοιο για να φορτίζω την μπαταρία της μηχανής τώρα το χειμώνα.
Κάποια άλλη προσιτή εναλλακτική;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#43874 Αυτός της B&D, που είναι φθηνός (40€) αλλά (α) στο site της B&D αναφέρεται ως Trickle Charger (κοινώς απλώς συντηρητής), και (β) έχω διαβάσει αρκετά άσχημα σχόλια (ποιότητα κατασκευής, δυσλειτουργία του "αυτόματου διαγνώστη" κλπ). Πάντως θεωρητικά από του Lidl (που ούτε εγώ τον βρήκα πουθενά) πρέπει να είναι καλύτερος...
Άβαταρ μέλους
By leonp
#43945 Είχα ένα ακριβό και καλό φορτιστή αλλά τον δάνεισα και είναι στα αγύριστα. :-)

Τώρα έχω μείνει με του lidl, είναι καλός αλλά αν η μπαταρία έχει αδειάσει εντελώς, δεν επιχειρεί να την φορτίσει.
Εκτός απ' αυτό, το πρόγραμμα φόρτισης με παλμούς κλπ. είναι καλό - συνιστάται.
Τώρα θα πάρεις και το νεότερο μοντέλο, φεϊσλιφτ.

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#44800 Τσίμπησα τον "συντηρητή" της B&D από τον μάστορα που πήρα τη μπαταρία (40€). Δεν τον έχω βάλει πάνω να δω, θα αναφέρω σε μερικές μέρες, θα μπει from day one αφού το CX7 κάθεται και θέλει οπωσδήποτε συντήρηση η μπαταρία....
Άβαταρ μέλους
By Kon5
leonp έγραψε: Τώρα έχω μείνει με του lidl, είναι καλός αλλά αν η μπαταρία έχει αδειάσει εντελώς, δεν επιχειρεί να την φορτίσει.
Εκτός απ' αυτό, το πρόγραμμα φόρτισης με παλμούς κλπ. είναι καλό - συνιστάται.

Τον ίδιο έχω με επιτυχή αποτελέσματα σε μπαταρία αυτοκινήτου και 2κυκλου.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Kon5 έγραψε:.
Τον ίδιο έχω με επιτυχή αποτελέσματα σε μπαταρία αυτοκινήτου και 2κυκλου.

:hmmm:
Μιά μπαταρία που ήταν να αλλάξεις στο παλιό φόρουμ απ΄το τέλος του 2012, δεν την άλλαξες??? Τότε μιλάμε για μπαταρία... "ευλογημένη" !
Εικόνα
:lol:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#45765 :lol:
Tην άλλαξα πέρυσι με μια banner καλού κακού! Αν το κινούσα κάθε μέρα μπορεί και να έβγαζε και άλλο αλλά είναι που κάθεται αρκετά.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#47853 Με τον φωρτιστη του Lidl επαναφωρτησα μπαταρια 3+ ετων σε αχρηστια σχεδον, κατατεθημενες πινακιδες 3 χρονια, ηταν αδεια και στην αρχη δεν την φωρτιζε, ομως την πηγα σε μπαταρια, που αφου δοκιμασε μου λεει δεν γινεται τιποτα γιατι δεν "κραταει".. την παιρνω πισω και την βαζω στο Lidl, μετα απο 2 μερες την εφτιαξε πληρως.. δοκιμαζα και την αφηνα να αδειασει αλλα τελικα κραταγε κανονικα, την εβαλα επανω στο αυτοκινητο και ειναι ολα καλα για πανω απο 10 μερες.. επισης και της βαρκας τη μπαταρια την φορτισε μια χαρα και την συντηρει.... αξιζει για τα 20 ευρω πιστευω...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#57104 Έχω αφήσει το αμάξι σε αεροδρόμιο για 20 μέρες. Φοράω καινούρια μπαταρία. Θα έχω θέμα όταν γυρίσω και το πάρω μετά από τόσο διάστημα; Δεν φοράω συναγερμό.
Άβαταρ μέλους
By leonp
#57115 Αν είναι καλό το αμάξι, 20 μέρες χωρίς συναγερμό δεν είναι τίποτε.
Άβαταρ μέλους
By Nikolaos106
Anonymous Founder έγραψε:Ο φορτιστής του Lidl βρίσκεται εύκολα ή πρέπει να περιμένουμε να τον βγάλει σε κάποια προσφορά; Θέλω κι εγώ ένα φτηνό τέτοιο για να φορτίζω την μπαταρία της μηχανής τώρα το χειμώνα.
Κάποια άλλη προσιτή εναλλακτική;

Ήρθε η ώρα του δεύτερα 19 Ιανουαρίου μόνο με 19,99 :thumbsup: :thumbsup:

http://www.lidl-hellas.gr/el/3411.htm
Άβαταρ μέλους
By leonp
#62267 Παρήγγειλα αυτόν τον φορτιστή και τον περιμένω.

Νομίζω είναι καλύτερος γιατί προσπαθεί (μέχρι 20 βολτ) να φορτίσει μπαταρίες που είναι σχεδόν άδειες - κατεστραμμένες.
Όταν έρθει θα γράψω περισσότερα.
Άβαταρ μέλους
By Nikolaos106
#64449 Εικόνα
Καλημέρα σας.Μόλις αγοράστηκε! Θα τον δοκιμάσω να πω κ εγώ τις εντυπώσεις μου.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
leonp έγραψε:Παρήγγειλα αυτόν τον φορτιστή και τον περιμένω.

Νομίζω είναι καλύτερος γιατί προσπαθεί (μέχρι 20 βολτ) να φορτίσει μπαταρίες που είναι σχεδόν άδειες - κατεστραμμένες.
Όταν έρθει θα γράψω περισσότερα.

Εγώ πάλι βαρέθηκα να πάω στο Lidl να στηθώ στην ουρά να τον αγοράσω. leonp, μόλις σου έρθει, γράψε κανένα review, αν είναι καλός, να τον παραγγείλω κι εγώ.