Dimsabas έγραψε:Γιατί να αφήσεις την οικογένεια;
Για να ησυχάσει το κεφάλι του για λίγες μέρες...
KiloMeater έγραψε:Για πείτε καμία ιδέα
Τελευταία εβδομάδα Μαρτίου θα είμαι μόνος, η οικογένειας θα κατέβει Ελλάδα
Εδώ ειναι μεγάλη εβδομάδα πριν του Πάσχα και τα σχολεία κλειστά, στην Ελλάδα όχι
Αν είμαι οκ απο δουλεια και δεν έχουμε τίποτα τρεχάματα εκείνες τις μέρες , θα πάρω λίγες μέρες άδεια και σκέφτομαι τι να κάνω.
Οι επιλογές που έρχονται κατα νου, καθώς θα είμαι μόνος μου , η κανα roadtrip πιο ζόρικο απο οτι συνήθως η να το ρίξω στον αθλητισμό σε κανα βουνό πεζοπορία κτλ .
Επίσης λόγω μεγάλης εβδομάδας προς τα δυτικά θα γινεται ψιλό χαμός απο εκδρομείς και τουρισμό .
Σκέφτομαι προς ανατολικά που ειναι ορθόδοξοι κάι δεν έχουν Πάσχα ακόμα , καμία Ρουμανία Καρπάθια κτλ .
Μίλησα λίγος με μια Ρουμάνα στη δουλειά και μπορεί να μου δώσεις πολλές πληροφορίες γιατι τα ξέρεις καλά εκείνη τα μέρη ειναι φυσιολάτρης
Καμία πρόταση ; Σε αυτό το μήκος κύματος η και κάτι άσχετο
Αστα αυτα και χωσε ΚΟΡΙΤΣΑ απο την πισω πορτα
(pun intended
).Ποιες Ρουμανιες, πανε αυτα, πιο ακριβη απο την Βγενη πλεον.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
KiloMeater έγραψε:All the above, συν του ότι εφαρμόζω το "μακρυά και αγαπημένοι" στη σχέση μου με την Ελλάδα, μια στο τόσο είναι ωραία, πήγαμε Χριστούγεννα και πέρασα καλά, μη το χαλάσουμε:-)
Ντροπή ρε
Δε θα έχεις τπτ κουστούμια για κόντεμα; θα σου πω εγώ...
.
Ψαχνω για αεροπορικα εισιτηρια αλλα ειναι πανακριβα!
Πιο οικονομικα ειναι αυτα με ενδιαμεσο σταθμο και βρηκα με σταση 10 ωρες στην Γενευη.
Απο την μια λεω ταλαιπωρια, απο την αλλη επειδη η πτηση ειναι "γαλαταδικη"
ουσιαστικα εχω ολη την μερα να την βολταρω.Για πειτε οι ταξιδεμενοι αξιοθεατα που προλαβαινουμε να δουμε;
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Το καλοκαιρι σκεφτομαι να παμε Παρισι. Θα παω τον μικρο στην Disneyland, στο παρκο του Αστεριξ και σε οσα αλλα μερη αντεξει.
Πιο οικονομικα ειναι αυτα με ενδιαμεσο σταθμο και βρηκα με σταση 10 ωρες στην Γενευη.
Απο την μια λεω ταλαιπωρια, απο την αλλη επειδη η πτηση ειναι "γαλαταδικη"ουσιαστικα εχω ολη την μερα να την βολταρω.
Για πειτε οι ταξιδεμενοι αξιοθεατα που προλαβαινουμε να δουμε;
Το τραινο και στο κέντρο για βολτάρισμα. Το σκυλί πέφτει μακριά έκτος και αν ειναι ΣΚ οποτε θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και απο κοντά.
< >
Νίκος Παππάς έγραψε:Το καλοκαιρι σκεφτομαι να παμε Παρισι.
viewtopic.php?f=17&t=1337
My Flickr
mirage έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Το καλοκαιρι σκεφτομαι να παμε Παρισι. Θα παω τον μικρο στην Disneyland, στο παρκο του Αστεριξ και σε οσα αλλα μερη αντεξει.
Απο την μια λεω ταλαιπωρια, απο την αλλη επειδη η πτηση ειναι "γαλαταδικη"ουσιαστικα εχω ολη την μερα να την βολταρω.
Για πειτε οι ταξιδεμενοι αξιοθεατα που προλαβαινουμε να δουμε;
Το τραινο και στο κέντρο για βολτάρισμα. Το σκυλί πέφτει μακριά έκτος και αν ειναι ΣΚ οποτε θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και απο κοντά.
< >
Ωραια, θα χαρουμε και εμεις
Επεσε και η ιδεα του roadtrip αφου το κοστος αεροπορικων ειναι ιδιο με το κοστος βενζινης-διοδιων.
Εχουμε φιλους στην διαδρομη, Βελιγραδι-Μοναχο- Στουτγαρδη -Μποχουμ- Λουξεμβουργο- Γκλιον, οποτε ειναι ευκαιρια να δουμε καποιους απο αυτους.
Το μελεταω
Fiat Panda 7,6l/100km
< >
mirage έγραψε:Αν πας με αμαξι στο Παρισι θα πρεπει να μελετησεις πολυ προσεκτικα το παρκινγκ.
< >
Βορειο Παρισι παω, στην Villepinte. Εχει εξω απο το σπιτι του κουνιαδου θεσεις, θα τον ρωτησω τι παιζει.
Στο κεντρο μονο με μετρο.
Fiat Panda 7,6l/100km
https://n26.com/r/thomasm9467
Thomas_C200K έγραψε:Aν υπάρξει περασμα Φρανκφούρτη θα χαρώ να σας δώ Νίκο Παππά
Θα περασω σιγουρα απο Μποχουμ, οποτε θα τα πουμε
Fiat Panda 7,6l/100km