Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#477884 Ευτυχώς που μπήκε η Σπυροπούλου στο Survivor να υπάρχει και μια γυναίκα με μεγαλύτερο στήθος απο τους άνδρες
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
GTS έγραψε:Γιατι μπηκε σημερα και οχι με το ξεκινημα;

Γιατί το παιχνίδι ξεκίνησε νωρίς και θα διαρκέσει 6 μήνες. Από την 1η στιγμή είπαν ότι θα μπαίνουν νέοι παίχτες.
Δεν βγαίνει αλλιώς λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#477937 Την Σπυροπούλου δεν την ήξερα, "ακουστά" την είχα απο σποντες στα κουτσουμπολίστικα, αλλά απο μια φωτο που είχα δει, στη θάλασσα με μαγιό και τον Κοντομηνα για ντεκορ, είχα σχηματίσει άποψη περί ευθυτενούς και λιπόσαρκης κορασίδος...

Αυτό που είδα χθες μου τα γκρέμισε όλα...
ή το κορίτσι πήρε κιλά, ή τα έκρυβε πάρα πολύ καλά (ή και τα δυο)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
bebes έγραψε:Την Σπυροπούλου δεν την ήξερα, "ακουστά" την είχα απο σποντες στα κουτσουμπολίστικα, αλλά απο μια φωτο που είχα δει, στη θάλασσα με μαγιό και τον Κοντομηνα για ντεκορ, είχα σχηματίσει άποψη περί ευθυτενούς και λιπόσαρκης κορασίδος...

Λιπόσαρκη σε καμία περίπτωση εκτός κι αν αυτό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι!

Άβαταρ μέλους
By bebes
Deleted User 1 έγραψε:
bebes έγραψε:Την Σπυροπούλου δεν την ήξερα, "ακουστά" την είχα απο σποντες στα κουτσουμπολίστικα, αλλά απο μια φωτο που είχα δει, στη θάλασσα με μαγιό και τον Κοντομηνα για ντεκορ, είχα σχηματίσει άποψη περί ευθυτενούς και λιπόσαρκης κορασίδος...

Λιπόσαρκη σε καμία περίπτωση εκτός κι αν αυτό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι!

Οντως, το "λιπόσαρκη" ήταν ίσως υπερβολικό, εγω όμως νόμιζα οτι η σπυριοπούλου ήταν κάπως έτσι...
Εικόνα
εδω η αριστερή
Εικόνα
καποιος ειχε ποσταρει φωτογραφια της με τον Κοντομηνα, και οι δυο με μαγιο, μάλλον στο θέμα για τις "σχέσεις των δυο φύλλων", αν το βρω θα το τσεκάρω ξανα... :innocent:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#477999 Καλά κάτσε μην ανεβάσω εγώ real life φωτογραφία και τρέχετε έντρομοι. Το εντυπωσιακό είναι ότι δε μπήκε στη διαδικασία να χάσει κιλά πριν μπει εκεί. Εκτός κι αν μπήκε εκεί για να τα χάσει αλλά και πάλι ο ανταγωνισμός θα είναι αμείλικτος. Μου λέγανε ότι όλες οι γκόμενες στο παιχνίδι είναι με 6pack. :svivhaha: