Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Asimov έγραψε:Έλεγα ότι είναι χωρίς προκαταβολή και άλλη έκδοση.
Επίσης είναι από τυχαία εταιρεία που δεν ξέρουμε τι συμφωνία έχει με την αντιπροσωπεία.
Για να πάρεις αντίστοιχη προσφορά θα πρέπει να μιλήσεις με αυτούς:
http://mercedes.ekka.gr/E-Class/promo/? ... OWEALw_wcB

Απο αυτους δεν μπαινω στην διαδικασια, δεν ενδιαφερομαι αλλωστε. :)

Τωρα για την Ε220 της Αυστριας, η ιδια εταιρια με προκαταβολη 9,5Κ €, για 48 μηνες (δεν παει πιο κατω) και 30Κ χλμ τον χρονο, χωρις δικαιωμα εξαγορας, ζηταει 1133,86€ με ΦΠΑ.
Αλλα αφου το αμαξι κοστιζει 63415€ λιανικη, τι περιμενεις;
Να βγει ανταγωνιστικο;

https://www.leaseplan.gr/page/gstiframe ... e=pribasic
Άβαταρ μέλους
By drdino
Nikos! έγραψε:Πόσο ροπή έχει? Diesel δεν είναι?

< >

inb4 realzeus και μύθο ροπής :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Νίκος Παππάς έγραψε:
Asimov έγραψε:Έλεγα ότι είναι χωρίς προκαταβολή και άλλη έκδοση.
Επίσης είναι από τυχαία εταιρεία που δεν ξέρουμε τι συμφωνία έχει με την αντιπροσωπεία.
Για να πάρεις αντίστοιχη προσφορά θα πρέπει να μιλήσεις με αυτούς:
http://mercedes.ekka.gr/E-Class/promo/? ... OWEALw_wcB

Απο αυτους δεν μπαινω στην διαδικασια, δεν ενδιαφερομαι αλλωστε. :)

Τωρα για την Ε220 της Αυστριας, η ιδια εταιρια με προκαταβολη 9,5Κ €, για 48 μηνες (δεν παει πιο κατω) και 30Κ χλμ τον χρονο, χωρις δικαιωμα εξαγορας, ζηταει 1133,86€ με ΦΠΑ.
Αλλα αφου το αμαξι κοστιζει 63415€ λιανικη, τι περιμενεις;
Να βγει ανταγωνιστικο;

https://www.leaseplan.gr/page/gstiframe ... e=pribasic

Ξαναλέω ότι δεν είναι αντίστοιχες οι προσφορές, συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.
Υποθέτω κι εγώ ότι είναι πιο ακριβά εδώ, αλλά όχι τόσο πιο ακριβά.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#477579 Ναι βρε Χρηστο, μια ενδειξη οτι ειναι πολυ πιο ακριβα εδω βλεπω.
Προφανως και δεν ξερουμε τους ορους ακριβως ουτε εδω ουτε εκει, αλλα μια ιδεα πηραμε!

Πω, σαν να εφαγες τρελο μποτιλιαρισμα το πρωι κανεις :shifty:

:s_tongue
Άβαταρ μέλους
By markvag
Nikos! έγραψε:Έλα ντε...

Αν έχει συντηρηθεί πάντως σωστά, το leasing δεν είναι πρόβλημα.

< >

Και ΑΝ δεν το έσκιζε από το πρωί ως το βράδυ ο οδηγός... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#477699 @Zeus καλά φίλε αυτό είναι διαστημόπλοιο όχι αυτοκίνητο.

markvag έγραψε:
Nikos! έγραψε:Έλα ντε...

Αν έχει συντηρηθεί πάντως σωστά, το leasing δεν είναι πρόβλημα.

< >

Και ΑΝ δεν το έσκιζε από το πρωί ως το βράδυ ο οδηγός...

Εντάξει, για 16d μιλάμε όχι κανένα Μ3.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#477701 Τώρα που έχω και δικό μου εταιρικό, έχω να πω πως όποιος πάει κι αγοράζει πρώην εταιρικό τα θέλει ο πωπός του! :ninja: :help:
Πάντα και παντού τέρμα γκάζι, αδιαφορώ αν έχει λάδι ή όχι, τι λάδι έχει, αν όντως έκαναν την αλλαγή στο συνεργείο (ήρθαν, το πήραν, το έφεραν, τι έκαναν; στ' @@ μου). Καμία προφύλαξη σε λακούβες, πάω όπως έρχομαι και φυσικά καθόλου τύψεις.
Και να συμβεί κάτι, δεν πληρώνω και δεν τρέχει και τίποτε, θα μου φέρουν άλλο.

Αν μου έλεγες λοιπόν να το αγοράσω αυτό σε καλή τιμή κατόπιν, θα γελούσα. :ninja:
Και καλά με το δικό μου που το μοτέρ είναι καλό, με τα υπόλοιπα ψοφίμια που αναγκαστικά θα τα μαστιγώνουν οι οδηγοί τους να πάρουν τα πόδια τους, τα πράγματα θα είναι ακόμη χειρότερα. Βλέπω τον διπλανό έχει ένα Golf ίδιο με το δικό μου αλλά το απλό 1.6 TDI (αυτό με το 5άρι σασμάν :s_biggrin ) και πραγματικά για να πάρει τα πόδια του θα πρέπει να το πάει με το πόδι στο πάτωμα πάντα!
:s_hang

Οπότε, όποιος θέλει να μπλέξει, ας πάρει εταιρικό με την ευχή μου. Μπορεί κάποιο να έχει πέσει σε οικογενειάρχη που δεν τρέχει και το έχει απλώς για να πάει από το Α στο Β και προσεκτικά, υπάρχουν και τέτοιοι αλίμονο. Απλώς άντε να τους βρεις.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#477706 με ολa αυτα που ακουω θα την πεισω να παρει καινουριο.
Τελευταία επεξεργασία από pik. και 24 Ιαν 2018, 17:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#477710 Δυστυχώς η πλειοψηφία των κατόχων κάνει αυτή ακριβώς τη χρήση. Βέβαια είναι απαράδεκτο να μη συμπεριφέρεσαι στο εταιρικό όπως στο ΙΧ σου, αν όχι απο σεβασμό σ' αυτόν που στο παρέχει, τουλάχιστον από σεβασμό στα χρήματα που ΕΣΥ πληρώνεις για την κατοχή του και δεν είναι καθόλου λίγα πλέον. Πάντως έχε το νου σου με τα καγκουριλίκια γιατί άπαξ και πάρεις κάνα ψαλίδι στο χέρι ή έστω καμιά ζάντα που δεν τα καλύπτει η ασφάλεια και ο μισθωτής, μάντεψε ποιος θα πληρώσει. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#477714 Ε, δεν το ρίχνω και σε τάφρους, απλώς σε σαμαράκια η λακούβες που με την BMW περνούσα σιγά ή από το πλάι, εδώ δεν κόβω. Δεν τίθεται θέμα όμως, γνωρίζω και από άλλους που έγινε κάτι τέτοιο, ακόμη και όταν έκανε μα μου η εταιρεία, στο τέλος δεν έτρεξε κάστανο, δεν πλήρωσε ο οδηγός τίποτε.
Εξάλλου, τι να πάθει; Σε κάτι λίγο παραπάνω από 2 χρόνια κοντεύει 50Κ, λογικά στην 3ετία θα φύγει γιατί θα είναι παλιό, άντε να πάει 4 χρόνια, δεν ξέρω για πόσο έχουν το συμβόλαιο και δεν με νοιάζει κιόλας.
Καλό είναι, υπάρχουν και χειρότερα όπως έχουμε πει (πολύ χειρότερα).
:ninja:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#477718 Ντάξει άμα εσύ γουστάρεις να υπάρχει στο σχετικό αρχείο (γιατί υπάρχει τέτοιο) αναφορά στον HF που χρέωνει που λέει ο λόγος την εταιρία 2 ζάντες και 2 ψαλίδια το χρόνο, εμένα μου περισσεύει. Εγώ θα ντρεπόμουν πχ να μου γίνει σύσταση για κάτι που είναι παροχή.

Το τι να πάθει είναι πολύ σχετικό γιατί έχω δει διάφορα κατά καιρούς.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#477723 Είπαμε είναι χάρτινα τα VAG, αλλά δύο ζάντες το χρόνο δεν νομίζω να χρειαστούν. :s_laughat
Κανά μοτέρ, ή κάνα σασμάν, ίσως, αλλά εκεί δεν φταίει ο οδηγός, είναι feature του ομίλου αυτό, δεν τρέχει κάστανο.
Τώρα, αν κάνω χοντρή μ@λ@κία μόνος μου και πάρω καμιά ζάντα στο χέρι, πάω και την διορθώνω σε έναν Πέττα και τέλος, δεν χρειάζεται να φτάσει και στην εταιρεία. Σιγά τώρα μην σκάσουμε για μερικά ευρώ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Τώρα που έχω και δικό μου εταιρικό, έχω να πω πως όποιος πάει κι αγοράζει πρώην εταιρικό τα θέλει ο πωπός του! :ninja: :help:
Πάντα και παντού τέρμα γκάζι, αδιαφορώ αν έχει λάδι ή όχι, τι λάδι έχει, αν όντως έκαναν την αλλαγή στο συνεργείο (ήρθαν, το πήραν, το έφεραν, τι έκαναν; στ' @@ μου). Καμία προφύλαξη σε λακούβες, πάω όπως έρχομαι και φυσικά καθόλου τύψεις.
Και να συμβεί κάτι, δεν πληρώνω και δεν τρέχει και τίποτε, θα μου φέρουν άλλο.

Αν μου έλεγες λοιπόν να το αγοράσω αυτό σε καλή τιμή κατόπιν, θα γελούσα. :ninja:
Και καλά με το δικό μου που το μοτέρ είναι καλό, με τα υπόλοιπα ψοφίμια που αναγκαστικά θα τα μαστιγώνουν οι οδηγοί τους να πάρουν τα πόδια τους, τα πράγματα θα είναι ακόμη χειρότερα. Βλέπω τον διπλανό έχει ένα Golf ίδιο με το δικό μου αλλά το απλό 1.6 TDI (αυτό με το 5άρι σασμάν :s_biggrin ) και πραγματικά για να πάρει τα πόδια του θα πρέπει να το πάει με το πόδι στο πάτωμα πάντα!
:s_hang

Οπότε, όποιος θέλει να μπλέξει, ας πάρει εταιρικό με την ευχή μου. Μπορεί κάποιο να έχει πέσει σε οικογενειάρχη που δεν τρέχει και το έχει απλώς για να πάει από το Α στο Β και προσεκτικά, υπάρχουν και τέτοιοι αλίμονο. Απλώς άντε να τους βρεις.

αυτα δεν ειναι τιποτα.
Εδω με τον Κατσιμη καναμε δοκιμες σε καποιο Λαμιας με καποιο εταιρικο πενβε. :shifty:
επισης σε εταιρικο Ιμπιθα προσπαθουσαμε να βαλουμε χωματινα αγωνιστικα ζαντολαστιχα,για δοκιμες σε χωματινο ραλλυ. :lol:
ολα τα εταιρικα μου μπαινουνε κανονικα και στο χωμα (οχι για να φτασω στη παραλια)
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 24 Ιαν 2018, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά