Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By red_monster
The Ace έγραψε:Σωστό, ίσως το προηγούμενο post μου είναι λίγο μπερδεμένο συντακτικώς :oops:

Το κινώ μόνο στις περιπτώσεις μεγάλων οικογενειακών μετακινήσεων, κυρίως στις διακοπές (Χριστ.-Πρωτοχρονιά, Πάσχα, Καλοκαίρι). Επίσης το χρησιμοποιώ άλλα 9-10 ΣΚ που πάμε κάπου οικογενειακώς και θέλω ταυτόχρονα να κουβαλήσω και κάτι ογκώδες. Γι'αυτό και σε 4 χρόνια έχω κάνει συνολικά λιγότερα από 18Κ χλμ....

Άρα πρακτικά το πληρώνω για να κάθεται 340 μέρες και να το χρησιμοποιώ μόνο για 25 μέρες....

ένα φιατ μούλιπλα έχει τρομερά μεγαλύτερους χώρους επιβατών...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#47727 βλάκες ιταλοί, ένα κανονικό καπώ μέχρι τη βάση του παρπρίζ να έβαζαν σε αυτό το αμαξάκι και θα είχε την αναγνώριση που του άξιζε, αλλά όχι, έπρεπε να έχει κάτι extreme :rant:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Chris έγραψε:βλάκες ιταλοί, ένα κανονικό καπώ μέχρι τη βάση του παρπρίζ να έβαζαν σε αυτό το αμαξάκι και θα είχε την αναγνώριση που του άξιζε, αλλά όχι, έπρεπε να έχει κάτι extreme :rant:

το βγάλαν στο φλ και δεν πούλησε ούτε τα μισά
Άβαταρ μέλους
By red_monster
The Ace έγραψε:Εικόνα

Εικόνα

μόλις μπεις μέσα και δεις χώρους για 6 ενήλικες, δεις και το συνολικό μήκος που είναι κοντά στα 4μ θα καταλάβεις τι αστείοι είναι οι χώροι του φορτηγού της μάζντα
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#47732 Ρε συ, αν ήθελα χώρους χωρίς να λάβω υπόψη μου οτιδήποτε άλλο, θα έπαιρνα Transit :lol:

Ήθελα χώρους, άνεση, δύναμη, επιδόσεις, τετρακίνηση (μαζί με ύψος και σχετική off-road δυνατότητα), και όσο το δυνατόν περισσότερη χλίδα και οδηγική ευχαρίστη, στα λιγότερα δυνατόν χρήματα. Η απάντηση ήταν "CX7" :thumbsup:

Την παρούσα στιγμή, οι οικογενειακές ανάγκες δεν έχουν διαφοροποιηθεί και τόσο πολύ (εντάξει, δεν χρειάζομαι και τόσους χώρους πλέον), αλλά οι γνωστοί οικονομικοί παράγοντες μας αναγκάζουν σε άλλη επιλογή.... :oops:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#47734 Πολυτέλεια το μάζντα?

Περί γούστου βέβαια ούτε λόγος, αλλά μεταξύ των 2, προσωπικά, μουλτιπλάδα χωρίς 2τερη σκέψη :inlove:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#47740 Δεν συγκρίνεται ο κουβάς με το CX7. Και ναι, όταν όλα είναι ηλεκτρικά, δερμάτινα, ποιοτικά κλπ, το λες πολυτελές.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#47742 Περί γούστου προφανώς κολοκυθόπιτα, αλλά sorry, το Multipla δεν είναι ούτε καν στο ίδιο γήπεδο με το CX7, ίσως είναι κάπου έξω στο parking.... :lol: Όσον αφορά την πολυτέλεια, όχι ότι το CX7 (και γενικότερα τα Mazda) είναι πολυτελές αυτοκίνητο, αλλά σε σχέση με το Multipla είναι περίπου RR Phantom...

Τεςπα, επί του θέματος, φαίνεται ότι τελικά βρέθηκε αγοραστής που το θέλει ακριβώς όπως είναι τώρα, περιμένω επιβεβαίωση για να προχωρήσουμε, και φυσικά αμέσως μετά να δούμε τι κάνουμε με το επόμενο...με βλέπω Χριστουγεννιάτικα να τρέχω από μάντρα σε parking και από garage σε garage....
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#47943 Η σχέση του multipla με το cx7, είναι παρόμοια με τη σχέση που έχει το cx7 με τα Range ή Cayenne, που είχες γράψει.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
red_monster έγραψε:Μάζντα και πολυτέλεια δεν καρντιά μου...

Τέσπα, μην χαλάμε το τοπικ του ανθρώπου

Τι γραφεις παλι βρε καρντια μου...
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
#48407 Με το καλό να το πουλήσεις το CX7, αλλά έχω μια ερώτηση. Με τα χρήματα της πώλησης θα πας σε full sized sedan για τις ίδιες μετακινήσεις (3-4 μεγάλα ταξίδια και 10ΣΚ) τον χρόνο;

Αν ναι, γιατί απλά δεν νοικιάζεις από όποια εταιρία θες, διαφορετικό αυτοκίνητο για 15 φορές τον χρόνο και να κρατήσεις στο όνομά σου μόνο το 206; Και την γκαύλα σου θα βγάλεις και δεν θα σε νοιάζει για τέλη/ασφάλειες. Ομολογώ δεν έχω ψάξει τις τιμές ενοικιαζόμενων, αλλά πόσο πιο ακριβά να είναι από αγορά και συντήρηση μεταχειρισμένου ~5ετίας;!

Just sayin
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#48420 Εντάξει, το CX7 δεν υπάρχει μόνο για αυτές τις περιπτώσεις, εφόσον έχουμε δύο αυτοκίνητα μπορούμε να κανονίσουμε ανεξάρτητες διαδρομές, να πάω για μπάλα, να πάμε σε διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα, γενικότερα καθώς έχουμε και οι δύο υποχρεώσεις και δουλειές τα δύο αυτοκίνητα βολεύουν. Και δεν είναι όλες οι μετακινήσεις μας προγραμματισμένες, ώστε να ξέρεις a priori ποιες μέρες να κλείσεις αυτοκίνητο. Και βέβαια μην νομίζεις ότι είναι φθηνή η ενοικίαση, για 25-30 μέρες το χρόνο για Class C αυτοκίνητο, και μάλιστα "σπασμένες" και τις περισσότερες σε γιορτινές μέρες, θες πάνω από 3Κ (και μάλλον λίγα λέω....)