Το υπάρχον οίκημα αν έχει κάνει πρόβλεψη για όροφο γιατί πρέπει να ενισχυθεί;
ΥΓ: Βέβαια αυτό το 1980 είναι αρκετά μακρινό...
Σε περίπτωση του 1990 πάντως δεν τέθηκε θέμα ενίσχυσης του υφιστάμενου οικήματος.
EDDIE_147 έγραψε:Η επέκταση προφανώς θα βγάλει άδεια.
Το υπάρχον οίκημα αν έχει κάνει πρόβλεψη για όροφο γιατί πρέπει να ενισχυθεί;
ΥΓ: Βέβαια αυτό το 1980 είναι αρκετά μακρινό...
Σε περίπτωση του 1990 πάντως δεν τέθηκε θέμα ενίσχυσης του υφιστάμενου οικήματος.

red_monster έγραψε:Το γεγονός οτι δεν έγινε σε μια περίπτωση δεν αρκεί για να εξαγεις κανόνα ... Του '75 σε σχέση με ποιον αντισεισμικό ;
dimitrisB έγραψε:Nikos! έγραψε:Almost there..Κατοικείτε ήδη στο διαμέρισμα? Να πούμε καλορίζικο?
.......................

Nikos! έγραψε:Το Σάββατο μπαίνουμεΜπράβο. Χαίρομαι που υπάρχουν και ανθρωποι στην οικοδομή, που τηρούν τα χρονοδιαγράμματα που υπόσχονται.
Σε μια μέρα μεταμορφωθηκε...
dimitrisB έγραψε:Nikos! έγραψε:Το Σάββατο μπαίνουμεΜπράβο. Χαίρομαι που υπάρχουν και ανθρωποι στην οικοδομή, που τηρούν τα χρονοδιαγράμματα που υπόσχονται.
Σε μια μέρα μεταμορφωθηκε...
Γιατί εμένα, με ... πέθαναν .![]()
Πράγματι δείχνει όμορφο, καλορίζικο λοιπόν !
EDDIE_147 έγραψε:Επιλογές (κατ' εμέ):
- Χτίζεις Μεταμόρφωση με το θετικό ότι θα έχεις ένα σπίτι όπως το γουστάρεις (ντάξ 80% γιατί είναι επέκταση και όχι από λευκό χαρτί).
- Νοικιάζεις σε άλλη περιοχή (ακριβά για κάτι που θα αξίζει)
- Αγοράζεις παλιό διαμέρισμα και το ανακαινίζεις (αμφιβάλω αν θα σου βγει φτηνότερα από το σενάριο 1, αλλά θα έχεις ένα σπίτι όπως το θέλεις (<80%) αλλά σε άλλη περιοχή
Πήγαινε μίλα με ένα αρχιτέκτονα να δεις τι μπορεί να σου βγάλει στην ταράτσα και μετά ξανασκέφτεσαι το θέμα Μεταμόρφωση.
Nikos! έγραψε:drdino έγραψε:Στα σποτάκια έχετε βάλει led;
Ναι, σε όλα.
nEK έγραψε:Ερωτηση κρισεως...
Οι κατασκευες απο γυψοσανιδα, οπως χωρισματα δωματιων, οροφες, κατασκευες για σποτ και κρυφους φωτισμους, στα ποσα χρονια δειχνουν την ηλικια τους και αναζητανε σοβαρη συντηρηση ή αντικατασταση?
Δηλαδη αναρωτιεμαι υπαρχει πιθανοτητα καποια στιγμη να κρεμασουν, σκασουν ή κατι αλλο και να χρειαστουν πχ ξυλωμα για επιορθωση? δεν αναφερομαι φυσικα σε βλαβη πχ υδραυλικων που θα κανουν ζημια.
Λογικά όταν ο Χάτζαρ υπέγραψε στη Red Bull πρέπει […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]