https://www.instagram.com/p/BaKLZZNDpia/
< Note >
, μεγάλο σχολείο) να μάθω να βουρτσίζω τα δόντια μου σωστά γιατί απ' ότι κατάλαβα και παρά τις οδηγίες της οδοντιάτρου μου, τόσα χρόνια λάθος τα βουρτσίζω.
: θα βάλω θερμόμετρο, μάλλον έχω πυρετό.
: όχι αυτό, θέλω εκείνο με τον υδράργυρο.
: ναι. Α, να το. (...) δέκατα έχω.
: για να δω αν έχω πυρετό νιώθω κάπως και σήμεΚΡΑΚ. Γιουπς. 'Εσπασε.
(σσ. εννοείται δεν τα μαζεύει επειδή ΚΟΤΑ με χημείες
).
: *μάζεμα με σκούπα, κλειστή σακούλα έξω, σκούπα έξω*.
: υπερβολικός, κότα, ηρέμησε. Ούτε καν έξω από το θερμόμετρο δεν βγήκε ο φρέντι (αλλέτζεντλυ), δεν υπάρχει θέμα.
δεν υπήρξε διάχυση υδραργύρου εκτός θερμομέτρου. Και επειδή είμαι κάπως υποχόνδριος με τέτοια ζητήματα, το έψαξα αρκετά και χέστηκα έτι περαιτέρω. Νευροτοξίνη και λοιπές ομορφιές, ήταν στραβό το κλήμα... να δω πώς θα συνεννοώμεθα εάν αρχίσει να ρετάρει παραπάνω από ότι τώρα ο δίπλωματ.
Geo f1 έγραψε:Ειχα σπασει και γω ενα μικρος...Ποσο πλακα ειχαν τα ασημενια μπαλακια...
, δέκατα και αν. Η αλήθεια πάντως είναι ότι το ηλεκτρονικό θερμόμετρο δεν το λες και 100% αξιόπιστο.
xenos έγραψε:Εμείς όσα ηλεκτρονικά έχουμε πάρει δείχνουν ότι να ναι! Και με επαναληψιμότητα κουκουρούκου.
δεν ψήνομαι να το αφήσω να περάσει με ακινησία γιατί θα φτάσω σάββατο έτσι και γενικά δεν μπορώ σήμερα να κάτσω σπίτι, έχω υποσχεθεί ότι θα προπονηθώ όπως και να χει
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]