EDDIE_147 έγραψε:Όπως είπε και ο HF είναι φοβερό να πρέπει να πληρώσεις ένα τσουβάλι λεφτά (Macan territory) για ένα δίλιτρο diesel που καλύπτει καν το κομμάτι των επιδόσεων.
Διαφωνώ λιγάκι..εγω συγκρίνω παρόμοιους εξοπλισμούς, επομενως Macan/F-Pace/Velar ειναι των 100-110Κ, τα υπόλοιπα στα +/-80Κ. Αν δε βάλεις σχεδόν ολο τον κατάλογο όπως στο Χ3 των 90Κ μιλαμε για πάνω απο 120Κ...Αντίστοιχα ειχα φτιάξει κι ένα XC60 με σχεδόν ολο τον κατάλογο στα 97Κ χωρίς την έκπτωση..
EDDIE_147 έγραψε:Δία θα οδηγήσεις τη Stelvio 2,2d απλά και μόνο για τη σύγκριση ή μπα;
Γι αυτο ανέφερα ολη την ιστορία με τον πωλητή της bmw. Τη Stelvio ηθελα να την οδηγήσω, και μάλιστα πρώτου κάνω την παραγγελία. Στην πρώτη επίσκεψη στην αντιπροσωπεία με ενημέρωσαν οτι έπρεπε να περιμενω μετα την έκθεση να επικοινωνήσουν μαζι μου. Μετα την έκθεση αφου πήγα μια φορά ακόμα απο την αντιπροσωπεία της περιοχής (Auto one - που ουτε αυτοκίνητο δεν είχαν στην έκθεση να μου δείξουν) και τους πήρα 3 φορές τηλέφωνο, αλλα μαλλον δεν ήθελαν να μου πουλήσουν...καταλαβαίνεις, δεν θα τους παρακαλάω κιόλας, ειδικά την στιγμη που στατικό, όπως το ειδα στην έκθεση, απο ποιότητα/χώρους/εξοπλισμό δεν ειναι καν on par με τον ανταγωνισμό! Ασε που αν ειναι τόσο αδιάφοροι στην πώληση δεν θελω να φαντάζομαι πως θα ειναι στο after sales..

, με ολα τα λουσα, με την μεγιστη δυνατη παθητικη ασφαλεια αποδεδειγμενα, και ολο αυτο το πακετο, με κοστος μετακινησης που αναλογει σε ενα μεσο βενζινοκινητο μικρομεσαιο.
Το τερμάτισαν και αυτοί στην αδιαφορία.