Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#476126 Κρέπα από κανένα valentinο έτρωγες... Επίσης :thumbsdown:

Δάκρυ λογικό... Με gooydy's την βγάζεις... Άκου goody's.... Το 2018.... 40 χρονών άνθρωπος... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#476131 Η μικρη ρε συ.
1-2 σαββατα του μηνα θελει junior δωρακι κλπ.
Ειναι συμφωνια για να τρωμε και κανενα υγιεινό τις καθημερινές..θα μεγαλωσουν και σενα θα δεις

.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#476139 Και εγώ παίζω goodys καμμία φορά, ιδιαίτερα το angus burger. Μεγαλώσαμε με goodys , δε ξεχνιουνται εύκολα. Και ο Πρασσάς μια χαρά είναι, όχι ο καλύτερος, αλλά αν το φας εκείνη τη στιγμή είναι οκ.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
saxon_747 έγραψε: Μεγαλώσαμε με goodys , δε ξεχνιουνται εύκολα. Και ο Πρασσάς μια χαρά είναι, όχι ο καλύτερος, αλλά αν το φας εκείνη τη στιγμή είναι οκ.

Συν άπειρο :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#476184 Μεγαλώσαμε με goody 's. Φτάνει όμως. Μεγαλώσαμε. Και με γρανίτα σπρώξε - γλύψε μεγαλώσαμε και με φοφίκο. Δεν τα τρώμε όμως ακόμα.
Τα μπέργκερ των goody' s πάντα τα ανέφερα ως "χάπια". Έτρωγα πολλά και μετά από 3 ώρες πεινούσα

.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#476188 Φτου το πατάω, πιάνω και κόκκινο.
Μπέμπη. Ολόκληρος μαντράχαλος, θες και goody's

.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#476195 Και εγώ αρέσκω Γκούντις! Είναι η γεύση που κανένα άλλο μπεργκεράδικο δεν είχε/έχει και άρεσε. Καποτε τα θαύμαζα και σαν επιχείρηση αφού εντέλει η κρίση τα ρήμαξε και όχι οι φήμες για την ποιότητα τους που ακούγονταν συνέχεια. Ηξερα και ένα στέλεχος τους τσιτσιφιόγγο ... που απορούσα πως βασίζονταν στην γνώμη και την άποψη του! Τεσπά!

Προσωπικά τα εκτιμώ ακόμα για δύο πράγματα. Τις λεπτές πατάτες που δεν τις βρίσκω σε κανένα άλλο γυράδικο, "σνακ μπαρ" κλπ και την μαγιονέζα με το τουρσί αγγούρι στα μπεργκεράκια που ήταν η καλύτερη εναλλακτική μου στο τζατζίκι που συχαίνομαι ως γεύση ...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
kyr80 έγραψε:Μεγαλώσαμε με goody 's. Φτάνει όμως. Μεγαλώσαμε. Και με γρανίτα σπρώξε - γλύψε μεγαλώσαμε και με φοφίκο. Δεν τα τρώμε όμως ακόμα.

ΜεγαλωσαΤΕ. Εγώ για το χαβαλες ακόμα και φοφικο τρώω, αν και τα καινούργια δεν είναι το real thing.
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#476229 Ο Σαξον αντιστέκεται :protest:
Θα συνταχθώ μαζί του (στον πράσα θα κιότεψω όμως, σχωρα με)

Στον «ψυχακια» έτρωγε κανείς τοστ η κρέπα;