Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Zeus
REALZEUS έγραψε:Βασική τιμή πόσο;

Προ φόρων 37625.63.. ενδεικτικά το XC60D5 R-Design κοστίζει προ φόρων 36800 και με τους φόρους 59763. Επομένως και η Χ3 2.0d xdrive ξεκινάει απο 60Κ
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#475817 Και αφού ξέθαψα τα αρχεία μου η GLC 250d 4matic έχει κι αυτη τιμή προ φόρων 36061.63 :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Zeus έγραψε:Εγώ ψώνισα τώρα..εσυ παίρνεις σειρά για σουβλάκι :whistlink: :lol:

Πάντως η Χ1 έχει τρομερή εκμετάλλευση χωρών..απο τα μικρά premium θεωρώ ειναι το καλύτερο.

Στο τέλος κανείς δεν θα γλιτώσει! :lipsealed: :help:
Χθες έπιασα κουβέντα με ένα παλικάρι που έφτιαξε μόνος του και από το μηδέν ένα ΜΧ5 ΜΚ1 με μηχανικά μέρη ΜΚ2. Αυτά είναι αυτοκίνητα, τα SUVλάκια είνια για τα school-runs και τα ταξίδια με οικογένεια.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, καλύτερα να οδηγεί η γυναίκα! :s_biggrin :s_dance
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Anonymous Founder έγραψε:Σε αυτές τις περιπτώσεις, καλύτερα να οδηγεί μόνο του! :s_biggrin :s_dance

:iconcool: :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
Anonymous Founder έγραψε:
Χθες έπιασα κουβέντα με ένα παλικάρι που έφτιαξε μόνος του και από το μηδέν ένα ΜΧ5 ΜΚ1 με μηχανικά μέρη ΜΚ2. Αυτά είναι αυτοκίνητα, τα SUVλάκια είνια για τα school-runs και τα ταξίδια με οικογένεια.

Καλά το μκ1 ήταν που ήταν τσίχλα το πλαίσιο, μετά από ~20 χρόνια έχε γίνει κουδουνίστρα με ρόδες. Εγώ ένα μκ2 το ζαχαρώνω. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#475894 Αυτός το έλυσε όλο, και το έφτασε σε γυμνή λαμαρίνα. Κι εγώ το ΜΚ2 θα αγόραζα πάντως.
Τον ρώτησα γιατί επέλεξε να κάνει αυτό, αντί να πάρει ένα ΜΚ2 κατευθείαν, και είπε πως του άρεσε πολύ περισσότερο το σχήμα του ΜΚ1.
:s_yes
Άβαταρ μέλους
By xenos
#475906 Δεν πα να το έκανε ότι θέλει. Είναι ένα αρχαίο, ταλαιπωρημένο πλαίσιο.
Και εμένα το μκ1 μου αρέσει περισσότερο (άσε και πουλάνε ένα κίτρινο εδώ δίπλα πότε πότε και δεν μου αρέσει το χρώμα καθόλου).
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#476025 Λοιπον μετα το td της Χ3 με τα ηχομονωτικα παραθυρα, και την ενημερωση απο μελος οτι τα σκουρα εργοστασιακα δεν εχουν UV προστασια, εχω μπει σε σκεψεις...Αξιζουν τελικα τα εργοστασιακα φιμε εφοσον δεν προσφερουν UV προστασια? Μηπως να τα ακυρωσω, να βαλω τα ηχομονωτικα, και να περασω μεμβρανες εδω?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Zeus έγραψε:Λοιπον μετα το td της Χ3 με τα ηχομονωτικα παραθυρα, και την ενημερωση απο μελος οτι τα σκουρα εργοστασιακα δεν εχουν UV προστασια, εχω μπει σε σκεψεις...Αξιζουν τελικα τα εργοστασιακα φιμε εφοσον δεν προσφερουν UV προστασια? Μηπως να τα ακυρωσω, να βαλω τα ηχομονωτικα, και να περασω μεμβρανες εδω?

Εννοείται!

< >
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#476048 :lol:
Πολυ απολυτοι ολοι....ουτε τιμη δεν ρωτησατε :lol:

Αλλο ενα ζητημα ειναι η ασφαλεια...
https://www.absoluterescue.com/training ... 7-vehicle/

..αν χρειαστει να το σπασεις δεν σπαει με τιποτα..

Anyway μαλλον θα τα αλλαξω.. :)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#476088 Όπως είπε και ο HF είναι φοβερό να πρέπει να πληρώσεις ένα τσουβάλι λεφτά (Macan territory) για ένα δίλιτρο diesel που καλύπτει καν το κομμάτι των επιδόσεων.

Δία θα οδηγήσεις τη Stelvio 2,2d απλά και μόνο για τη σύγκριση ή μπα;