Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#475560 Με ρωτάει μήπως έχω οδοντογλυφίδα η μπουμπού.
Σηκώνω τον τεμπέλη και πάω να της δώσω.
Όντως έχω καμιά 10αριά κλεισμένες σε ατομική ζελατίνα.
Όπως πάω να σηκώσω ένα κουτάκι με τσίχλες και να της πιάσω μια, ανασηκώνεται και πέφτει ενδιάμεσα κεντρικής κονσόλας και καθίσματος.
Προσπαθώ να χώσω δάχτυλα, τη χώνω πιο βαθιά και εξαφανίζεται.
Ούτως ή άλλως ήταν αδύνατον να την πιάσω.
Χώνεται κάτω από το σιδηρόδρομο του καθίσματος του συνοδηγού. Το γ@μήδι να πούμε.
Ε ήταν να γίνει αυτό και να μου μείνει η ιδέα.
Προσπάθησα σήμερα το πρωί να τη βγάλω με κάτι μακρύ αλλά δεν την έβλεπα καν.
Έχωσα παράλληλα ένα κατσαβίδι και ένα καλαμάκι έπειτα. Π@π@αρια.
Φυσικά δεν έπαψα να σκέφτομαι όλες αυτές τις ώρες ότι υπάρχει μια κλεισμένη σε ζελατίνα οδοντογλυφίδα κάτω από τις ράγες του καθίσματος, χωμένη διαβολικά άφαντη.
Δεν μου άρεσε αυτό.

Μου αρέσει ότι πιο πριν το απόγευμα, κατέβηκα κάτω στο γκαράζ με 1 φακό και το φακό του κινητού, μαζί με ηλ.σκούπα και την τσάκωσα τη ρουφάνια.
Μου πήρε 20 λεπτά. :s_crazy :s_crazy :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By edmond
#475565 Το τι έχει χωθεί όλα αυτά τα χρόνια ανάμεσα στο κενό των εμπρός καθισμάτων και του τεμπέλη δεν λέγεται. Αν και συνήθως βρίσκονται, σίγουρα έχουν σφηνωθεί πράγματα τα οποία μόνο αν φύγουν τα καθίσματα θα φανούν. Ντωμεταξύ παίζουν και κάτι καλώδια από κάτω(μάλλον από τους προεντατήρες?) και η φάση δυσκολεύει λίγο παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#475622 Για μία οδοντογλυφιδα κάνεις έτσι; Εμένα μου έπεσε μια micro sd 64gb που είχα μέσα μεταξύ άλλων και το πρόγραμμα πλοήγησης. :s_sarcastic

Και εννοείται δεν μπόρεσα καν να δω που έπεσε όχι να την πιάσω... :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
KiloMeater έγραψε:πραγματι δεν καταλαβαινω πια η διαφορα να μιλας με συνεπιβατη μεσα
ουτε να το πιασω δε χρειαζεται το κινητο, διαλεγω απο τα χειριστηρια πανω στο τιμονι την επαφη και πατας κληση... σιγα τη διάσπαση προσοχης .

Δεν είναι το ίδιο, το έχουν δείξει και έρευνες.

Ο συνεπιβάτης είναι μαζί σου και χρησιμοποιείς λιγότερη προσοχή για να τον παρακολουθήσεις γιατί έχεις πιο ξεκάθαρα κανάλια επικοινωνίας, όπως επίσης δεν έχεις το άγχος να αργήσεις να του απαντήσεις αν συμβαίνει κάτι στο δρόμο. Στην άλλη μεριά του τηλεφώνου, έστω και ασυναίσθητα, πρέπει να έχεις πιο πολύ το νου σου. Το face to face είναι σαφώς πιο εύκολο από το τηλέφωνο.

Δεν λέω ότι είναι του θανατά, αλίμονο αν κινδυνέψεις, στα @@ σου το τηλέφωνο :lol: αλλά διαφορά υπάρχει και δεν έχει να κάνει με κουμπιά, BT κλπ.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#475677 Σωστος ο πατερ. Και αυτος ειναι και ο λογος που στην εταιρεια μου απαγορευεται η χρηση ανοιχτης ακροασης μεσα στο αυτοκίνητο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#475680 Εγώ θα έλεγα πως και τα δύο (συνεπιβάτης, Bluetooth) μπορούν να κάνουν ζημιά όταν οδηγούμε. Σε αυτοκινητόδρομο μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα, στην πόλη, μπορούν να είναι μεγάλο ζήτημα. Χθες, παραλίγο να την πάθω στην Βεϊκου, όταν πήγα να στρίψω προς Πρωτοπαπαδάκη ενώ το φανάρι είχε γίνει κόκκινο. Μιλούσα στο τηλέφωνο, με ανοιχτή ακρόαση Bluetooth ασφαλώς, αλλά τέτοιο λάθος δεν θα είχα κάνει αν δεν μιλούσα.
Επομένως, θέλει προσοχή και δεν είναι πανάκεια. :s_scratchhead
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
mirage έγραψε:Σωστος ο πατερ. Και αυτος ειναι και ο λογος που στην εταιρεια μου απαγορευεται η χρηση ανοιχτης ακροασης μεσα στο αυτοκίνητο.

< >

Στην Lafarge απαιτούν να κλείνεις το κινητό (και μπαινει σχετικό μήνυμα στον τηλεφωνητή. )