Alexkid έγραψε:sknipper έγραψε:Η περίπτωση του Honda Civic R παίζει; Κυρίως λόγω μάρκας-αξιοπιστίας-σπορτίφ προσανατολισμού και αντίστοιχου ύφους κινητήρα.
Αλλά το πιο σωστό είναι ένα S2000, κανένα άλλο δεν είναι σαν κι αυτό. Κάνε την καρδιά σου πέτρα κι αφέσου να ερωτευτείς ξανά!
Όχι χατσμπακ κ σεντάν δεν παίζουν, η ζωή είναι μικρή ΚΑΙ ΕΥΘΡΑΥΣΤΗ για να έχεις ως μη καθημερινό όχημα το ίδιο με την κυρά Κούλα με άλλο μοτέρ /ανάρτηση.
Αρχίζω και σκέφτομαι να βρω κάποιο παραμελημένο S2000 και να το επαναφέρω. Το Σαββατοκύριακο που έβγαλε ήλιο, μου έλλειψε απίστευτα η βόλτα με την τέντα κάτω και το μοτέρ να στροφάρει ανελέητα στις 9000...
Και η (FB) απάντηση:
JimClark έγραψε:
![]()
Εμένα μου άρεσε.

Αβασταχτη η οδυνη.
Αναπολεις τις καλες εποχες, τοτε που ο Ελ Παδρε
Σφυριζε το κορακι ληξη, που να σταματησουν αυτοι. Τρεχαλα πηγαινανε στο σπιτι τους, σερι, μπας και εξαντληθει το Νιτρο.Και σκεψου οτι ο Ντιστεφανος εμενε και Impiza. Ουτε το φερυ δεν επαιρνε. Μερικοι το ειχααν ριξει στην αναγνωση Πουλαντζα μπας και ηρεμησουν
Λουτσα ο Γιοχαν, αναβει τσιγαρο, και ετσι γενηθηκε το ατμισμα. Τα υπολοιπα ειναι ιστορια) και γινεται ΜΠΑΡΤΣΑ. Σε μια δεκαετια μας εδωσε ενα λογο να σπαμε και μεις τα παπαρια των παππουδων και των μπαμπαδων μας ( Βραζιλια 70, Αγιαξ, Φωστηρας..μας ειχαν κανει τα παπαρια ιδανικο μερος για να κρεμαστει ο Κουασιμοδος). Ατελειωτα δακρυα σε κατι Πορτογαλεζες, τικιτακα, τακατακα, τσικουλατα, ο,τι θελεις εβλεπες. Εψαχνες να βρεις ποιος σε τρολλαρε με το Playstation πισω απο τον καναπε.

pistoled the first one. If i receive another one (hope this time is aged 16 years
or i will break it with tsonicola) i will apply for Chinese citizenship because i will be making the Chinese.
Send me catalogue.

).