Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
dimviii έγραψε:

ενταξει φτανει,ειπες τις απιστευτες σαχλες,εγινες ξανα ρεζιλι επιβεβαιωνοντας την ασχετοσυνη σου.
στο Ελληνικο τεστ που εσυ εβαλες το καθαροαιμοτερο 911 εβλεπε το -100 ιππων εβο να εξαφανιζεται στην ανηφορα :s_sarcastic ειχε σκονη ο δρομος :svivhaha:

Φυσικα εξαφανιζοταν στην ορεινη διαδρομη, μια οποιαδηποτε wrc replica, οπως σχεδον σε καθε τετοιου ειδους δημοσια χαραξη, οχι μονο απο μια GT3 αλλα και απο καθε πισωκινητο καθαροαιμο πιστας.

dimviii έγραψε: στο Μοτορβιζιον ειχε κουτρουβαλες και δεν μπορουσε να αποδωσει το καθαροαιμ,γιατι σηκωνοσαντε και οι τροχοι στον αερα :s_sarcastic λες και το εμπρος τορσεν του εβο μπορει να δουλεψει στον αερα.

Το καθε καθαροαιμο δεν μπορει να αποδωσει, εαν πηγαινει γρηγορα σε διαδρομη κουτρουβαλα και χοροπηδαει ολη την ωρα.

dimviii έγραψε: Οι δημοσιογραφοι και οδηγοι αγωνων που λενε οτι η gt3 κερδιζει επειδη σε ευθεια θα βγαλει πολλα παραανω χλμ,εννοουν λες μονο το Ρινγκ,οταν στο δικο σου βιντεο η 996 πιανει 256 χλμ/ωρα και το εβο 30 λιγοτερα.
Απαντας βλακωδως για ροπη σε μεγαλυτερο φασμα ενω μιλαμε για πιστα. Μυρωδιας στα τερματα.

Δεν ειπα μονο για το ρινγκ, παροτι αυτο ουσιαστικα υπονοουσαν τα Γερμανα, ισχυει για καθε πιστα με μεγαλη ευθεια.
Για αυτο εβαλα παραδειγμα με σφιχτη πιστα και μικρη ευθεια.
Οπου η διαφορα σε μεγιστη ταχυτητα ειναι 5-10km/h στον γυρο.
Ελα ομως που η συγκεκριμενη πιστα εχει 14 στροφες και στην καθε μια, αφου εχει τοσο σκατενια κατανομη η 911 -και ειναι και δικινητη, ουτε καν 4κινητη να περιορισει λιγο την λαθος διαταξη- οπως λες, τοτε θα χανει μερικα χλμ σε καθε μια απο τις 14 στροφες.

Πως γινεται λοιπον στο τελος να κανει και καλυτερο χρονο απο πανω, +4sec στα 2,6χλμ?

Μπορεις να το απαντησεις αυτο?

dimviii έγραψε: Ολο αυτο το παραπανω γαμησι με στοκαδουρα εβο.
Δεν θες να δεις τι πορνο θα γυριστει με εβο με 120 αλογα επανω,με 15 κιλα ροπη πανω απο στοκ οπου δεν θα εχει το χαντικαπ της ιπποδυναμης.
Τετοιο ξεκωλιασμα δεν θα εχεις ξαναδει.Στο εγγυωμαι. :inlove: :s_empathy
οποτε βρεις κανα θαρραλεο πρωταθλητη αγωνιαρη φιλο σου,εδω ειμαι εγω. :s_bye

Τελεια, λεω να μαζευτουμε στο καρτοδρομο Αφιδνων, εκει που βαζεις μεχρι 2α, ωστε να ΛΑΜΨΕΙ παλι η στοκαδουρα...'Η μηπως και τα 100km/h περιπου που θα πιανει ειναι πολλα?
Αφου ειναι πιο δυνατη η GT3...Μηπως να βαλουμε οριο στα 80km/h... :hmmm:

Μμμμ, εχεις δικιο, να βαλουμε σκαλισμενο Evo στα 400ps να υπερεχει ΠΑΝΤΟΥ, απο ενα δικινητο πισταδορικο
για να ειμαστε σιγουροι οτι θα κερδισει! :yahoo: :svivhaha:

'Η μηπως να γυρισουμε την τσοντα σε υπογειο παρκινγκ εμπορικου με τσιμεντοκονια κατω! :metalo:
Εγω θα φερω ομως βενζινοκινητο 4κινητο R/C 1:8 με 4cc μοτορι, εκει να δεις που το μιτσου θα πει τον δεσποτη παναγιωτη! :metalo:

Μετα και απο αυτες τις δηλωσεις σου, νομιζω ολοι οι πρωταθλητες αγωνων, θα κρυφτουν στα σπιτια τους... :help: :help: :help:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#475163 Γρηγορη βρες ενα 911,κοντευει να σκασει η φουσκα μου.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
dimviii έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:
Αυτη ειναι η ουσια Νικο...Για αυτο ακριβως οταν ξεκαβαλαει ο Ντιμης το Evo και παει να οδηγησει μια 911, καταριεται την ωρα και την στιγμη, γιατι δεν παει απο μονη της, θελει μεγαλυτερη αυτοσυγκεντρωση, εξοικειωση και κυριως καθαρες γραμμες στην χαραξη πορειας, για να αποδοσει στον μεγιστο βαθμο.
.

ναι το εβο δεν θελει εξοικειωση,ουτε καθαρες γραμμες,ουτε αυτοσυγκεντρωση για να αποδωσει.Μονο το 911 θελει.

Μεχρι τα 8/10 σχεδον τιποτα δεν θελει. Απλως καθαρες γραμμες, τα πολυ βασικα, "slow in , fast out" στις στροφες, τερμα γκαζι και τα κανουν ολα τα ελεγχομενα διαφορικα και το AYC.

Σε κανει μαγκα το Εvo για πλακα, μετα μπαινεις στην δικινητη καθαροαιμη GT3 911, νομιζεις οτι παει μονη της, οποτε ειτε το παιρνεις ολο απο την αρχη και μαθαινεις ΕΣΥ να το πας γρηγορα το αμαξι, ως πισταδορικο πισωκινητο, ή το βγαζεις σκαρτο για να μην θιχτει ο εγωισμος σου... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
dimviii έγραψε:Γρηγορη βρες ενα 911,κοντευει να σκασει η φουσκα μου.

Πληρωσε το μου εσυ και παμε σε οποια ανηφορικη γλυστερη διαδρομη θες...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Κίκιζας . έγραψε:
Σε κανει μαγκα το Εvo για πλακα, μετα μπαινεις στην δικινητη καθαροαιμη GT3 911, νομιζεις οτι παει μονη της, οποτε ειτε το παιρνεις ολο απο την αρχη και μαθαινεις ΕΣΥ να το πας γρηγορα το αμαξι, ως πισταδορικο πισωκινητο, ή το βγαζεις σκαρτο για να μην θιχτει ο εγωισμος σου... :iconcool:

ναι και οι δημοσιογραφοι και οδηγοι αγωνων που εβλεπαν την στοκ φτερουγα να απομακρυνεται δεν ηξεραν να πανε την 911.
Δεν εφταιγε η ιδιοτροπη 911,αυτοι δεν ηξεραν να οδηγουν. :tomato:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Κίκιζας . έγραψε:

Γρηγορη αρχιζω και φοβαμαι,μην μου λες τετοια. :ninja:

εκεινος ο φιλος σου ο αγωνιαρης ο πρωταθλητης μηπως να τον επαιρνες κανα τηλεφωνο? ή το εχει για να βγαζει μονο φωτογραφιες το 911?
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
dimviii έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:

ναι και οι δημοσιογραφοι και οδηγοι αγωνων που εβλεπαν την στοκ φτερουγα να απομακρυνεται δεν ηξεραν να πανε την 911.
Δεν εφταιγε η ιδιοτροπη 911,αυτοι δεν ηξεραν να οδηγουν. :tomato:

Υπαρχει καποιο πισωκινητο με βαρος και δυναμη πολυ κοντα σε αυτα της 911, που να πιστευεις οτι θα μπορουσε να μην μεινει πισω απο το EvoVii στην διαδρομη που εκαναν?

Πες το εσυ, ποιο μπορει να ειναι αυτο, εαν υπαρχει...
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
dimviii έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:

Γρηγορη αρχιζω και φοβαμαι,μην μου λες τετοια. :ninja:

εκεινος ο φιλος σου ο αγωνιαρης ο πρωταθλητης μηπως να τον επαιρνες κανα τηλεφωνο? ή το εχει για να βγαζει μονο φωτογραφιες το 911?

Ο Λαμπρος (Αθανασουλας) -απ' οσο ξερω τουλαχιστον- δεν εχει αυτη την στιγμη καποια 911 στην κατοχη του. Εαν ειχε θα στο ειχα κανονισει ηδη μην εχεις καμμια αμφιβολια...

Ο φιλος μου με το μαυρο S δεν ασχολειται πλεον ετσι κι αλλιως οδηγικα, στον βαθμο που το κανουμε εμεις. Του αρεσε πολυ η 911, ηταν ενα απο τα ονειρα του, ειχε καποια στιγμη την δυνατοτητα και την πηρε.

Με οποιαδηποτε 4κινητη 911 σε πολυ κοντινη αναλογια κιλων/ιππο με το σκαλισμενο σου Evo (3,7kg/ps ?)
εαν βρισκοταν, οποτε ηθελες σε ορεινο στροφιλικι σαν του περιοδικου και να μην φοβασαι καθολου...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Κίκιζας . έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Επίσης, ένα evo, όπως το ζω τώρα, είναι απείρως πιο εύκολο να το οδηγήσεις από μια 911 και σου δίνει ασύλληπτη εμπιστοσύνη σε σημείο που χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο και λες μλκ μου πως είναι δυνατόν να στρίβει έτσι. :s_wacko

Αυτη ειναι η ουσια Νικο...Για αυτο ακριβως οταν ξεκαβαλαει ο Ντιμης το Evo και παει να οδηγησει μια 911, καταριεται την ωρα και την στιγμη, γιατι δεν παει απο μονη της, θελει μεγαλυτερη αυτοσυγκεντρωση, εξοικειωση και κυριως καθαρες γραμμες στην χαραξη πορειας, για να αποδοσει στον μεγιστο βαθμο.

Οταν με καθε Evo, μπορεις σχεδον με το καλημερα να πας μεχρι και 8/10 των δυνατοτητων του (που ειναι ηδη πολυ γρηγορα και μαλιστα χωρις να το παρεις ευκολα χαμπαρι...)
με την 911 πρεπει να εχεις καλη οδηγικη επαφη τουλαχιστον καμμια δεκαρια φορες για να αρχιζεις να εξοικειωνεσαι μαζι της και να προσεγιζεις μια αντιστοιχη αναλογια 8/10 των δυνατοτητων της.

Αυτο δε, ειδικα σε δημοσιο δρομο και με την σκεψη και μονο οτι προκειται για μια κατασκευη πολλαπλασιου κοστους, δημιουργει ακομα περισσοτερο αγχος και αναστολες στην πλειοψηφια οσων τις εχουν οδηγησει.

Όχι ., δεν εννοώ αυτό. Δεν είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί να το οδηγήσει ο οποιοσδήποτε άσχετος. Ίσα ίσα πρέπει να το έχεις για να πας γρήγορα.

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#475201 Έχοντας βρεθεί συνοδηγός στο Evo του dimviii στην παραλιακή , δεν πήρα επ ουδενί την αίσθηση ότι πάει μόνο του. Εγώ πάντως δεν έχω ξαναπάει έτσι και νομίζω είχε και άλλο...Ο Nikos! καταλαβαίνει τι λεω...

< >
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Nikos! έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Επίσης, ένα evo, όπως το ζω τώρα, είναι απείρως πιο εύκολο να το οδηγήσεις από μια 911 και σου δίνει ασύλληπτη εμπιστοσύνη σε σημείο που χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο και λες μλκ μου πως είναι δυνατόν να στρίβει έτσι. :s_wacko

Οταν με καθε Evo, μπορεις σχεδον με το καλημερα να πας μεχρι και 8/10 των δυνατοτητων του (που ειναι ηδη πολυ γρηγορα και μαλιστα χωρις να το παρεις ευκολα χαμπαρι...)
με την 911 πρεπει να εχεις καλη οδηγικη επαφη τουλαχιστον καμμια δεκαρια φορες για να αρχιζεις να εξοικειωνεσαι μαζι της και να προσεγιζεις μια αντιστοιχη αναλογια 8/10 των δυνατοτητων της.

Αυτο δε, ειδικα σε δημοσιο δρομο και με την σκεψη και μονο οτι προκειται για μια κατασκευη πολλαπλασιου κοστους, δημιουργει ακομα περισσοτερο αγχος και αναστολες στην πλειοψηφια οσων τις εχουν οδηγησει.

Όχι ., δεν εννοώ αυτό. Δεν είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί να το οδηγήσει ο οποιοσδήποτε άσχετος. Ίσα ίσα πρέπει να το έχεις για να πας γρήγορα.

< >

Δεν μιλησα για ασχετο...Προφανως και μιλαμε για περιπτωσεις ανω του μεσου -οδηγικα- ορου.

Σε τετοιες περιπτωσεις ομως, ενα Evo αλλα και καθε wrc replica ουσιαστικα, ειναι με διαφορα οτι πιο προβλεψιμο και προσβασιμο κοντα στα ορια σε μεγαλο βαθμο, που μπορει να οδηγησει καποιος στα 8/10 των δυνατοτητων του αυτοκινητου...
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
belgarion έγραψε:Έχοντας βρεθεί συνοδηγός στο Evo του dimviii στην παραλιακή , δεν πήρα επ ουδενί την αίσθηση ότι πάει μόνο του. Εγώ πάντως δεν έχω ξαναπάει έτσι και νομίζω είχε και άλλο...Ο Nikos! καταλαβαίνει τι λεω...

< >

To βελτιωμενο Evo και καθε βελτιωμενο wrc replica ειναι σε αισθηση "ξεμπλοκαρισμενο", σαν να του εχεις βγαλει τα ηλεκτρονικα off , σε σχεση με εντελως stock, οποτε προφανως και θελει μεγαλυτερη εξοικειωση.

Το καθε εργοστασιακο παντως εχει τετοια ισορροπια δυναμης για το σασι του, που ειναι ακριβως οση πρεπει ωστε σε δρομο να ειναι τρομερα προοδευτικο και προβλεψιμο σε πολυ υψηλες ταχυτητες.
Αυτη ειναι η δουλεια -και η μαγεια- της συνεργασιας των ελεγχομενων διαφορικων μαζι με τα εξελιγμενα ηλεκτρονικα...