Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#474665 Κι εγώ με bluetooth είμαι, αλλά πού είναι το κακό να στείλεις ή να διαβάσεις ένα sms όταν είσαι πεντηκοστός σταματημένος σ'ένα φανάρι που ξέρεις την διάρκειά του; :innocent:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#474666 Κοινη λογικη ρε παιδια.
Και γω χθες ειδα όλα τα stories στο ινσταγραμ. Που με την απεργια δεν κινούταν τιποτα.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#474684 Ρε τι διαβαζω ρε σεις... :rant:

Μ'αρεσει που στυλιτευουμε τους διαφορους καραγκιοζηδες για τις ταρζανιες τους και εχουμε ευκολες δικαιολογιες για τη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΜΑΣ......Και ειναι τοσος λιγο ο χρονος μας που η μονη ωρα για κουβεντα ειναι οταν οδηγομε.....
Θελεις να μιλησεις; Κατεβα και μιλα μεχρι το βραδυ.....αλλα οταν οδηγεις ,οδηγεις και τιποτε αλλο.....
Άβαταρ μέλους
By DAP
mjacob έγραψε:Στο συνοδηγό μιλάμε, ή ούτε και σ’ αυτόν;

Αλλη edit, mod δεν βρηκες; Για προσπαθησε, edit, mod
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#474707 Πατέρα τι έγινε γιατί τέτοιο rant ?
Δεν είπαμε να μιλάμε ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ το κινητό αλλά να χαζεύουμε/γράφουμε περιμένοντας σταματημένοιστο φανάρι (γνωρίζοντας τους χρόνους του για να μην το "κάψουμε") . Είναι ηθικά μεμπτό το δεύτερο; :hmmm:

Φίλος αγόρασε οικόπεδο προσπαθώντας να απαντήσει στο κινητό :s_dunno Ευτυχώς είναι καλά. Το νέο του αμάξι έχει bluetooth πλέον.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
DAP έγραψε:Ρε τι διαβαζω ρε σεις... :rant:

Μ'αρεσει που στυλιτευουμε τους διαφορους καραγκιοζηδες για τις ταρζανιες τους και εχουμε ευκολες δικαιολογιες για τη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΜΑΣ......Και ειναι τοσος λιγο ο χρονος μας που η μονη ωρα για κουβεντα ειναι οταν οδηγομε.....
Θελεις να μιλησεις; Κατεβα και μιλα μεχρι το βραδυ.....αλλα οταν οδηγεις ,οδηγεις και τιποτε αλλο.....
Είναι παράνομο να μιλάς μέσω Bluetooth όταν οδηγάς;
Άβαταρ μέλους
By DAP
#474713 Συμφωνα με αυτα ναι ειναι παρανομη....Αλλα περισσοτερο εστιαζω στις επιλογες μας για το τι μπορει να ειναι παρανομο και τι οχι οταν αφορα εμας και οχι τους αλλους....

https://www.newsbeast.gr/car/arthro/292 ... tachititas
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#474717 να έχεις ακουστικό στο αυτί ναι δεν επιτρέπεται..

να έχει το αυτοκίνητο μικρόφωνο και να ακούς τον άλλον από τα ηχεία ναι, αλλά εγώ και να είχα αυτή τη δυνατότητα (την έχω βασικά σε 2 αυτοκίνητα) προτιμώ το ακουστικό από το να ακούνε και οι διπλανοί τι λέω στο τηλέφωνο
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Dimitris_P έγραψε:Πώς τα καταφέρνετε και γαμάτε κάθε τοπικό δεν το καταλαβαίνω. Ούτε στα καφενεία τέτοιο πράγμα.

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#474732 Προσωπικά όταν μιλάω στο BT του αυτοκινήτου δεν αισθάνομαι ασφαλής για αυτό προσπαθώ να ελαχιστοποιω την διάρκεια της συνομιλίας.

Νιώθω ότι πάλι χάνεται η προσοχή μου από τον δρόμο και την οδήγηση. Ιδιαίτερα σε αστικό περιβάλλον.

< >