Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
JimClark έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Περιμένω φωτό Panda Cross με πινακίδα ΝΚΑ ή ΝΙΒ.

< Note >

ΤΚ* ή ΙΝ* φίλτατε :innocent:
ΙΝ μέχρι νεοτέρας δεν έχει. ΤΚΤ ή ΕΥΒ 7*** αν το τσιμπήσεις εντός του μήνα. ;)

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Tsardas
#473335 Γνωμη μου να παρεις κατι μεγαλυτερο απο το 500 να ταξιδευει πιο ανετα στο δρομο. Καθε μερα με το μικρο θα γινει το κεφαλι σου αχταρμας. Ευκαιρια σου για ανετο ταξιδι.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#473858 Προφανώς!!! Όπως επίσης και το αν έχει πάγο στο συγκεκριμένο σημείο ή όχι, αλλά και την "σχετικότητα" των οδηγών.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#473958 Σε κάθε περίπτωση είναι ξεφτιλίκι να πληρώνεις τόσα χιλιάδες ευρώ για να αγοράζεις τέτοιο τετρακίνητο εργαλείο με φουλ ηλεκτρονικά συστήματα, να κολλάς στους 5 πόντους χιόνι και στο τέλος να σε ξεκολά ένα ταπεινό φιατάκι... :thumbsdown:

Να υποθέσω πως σε τέτοιας διάστασης λάστιχο δεν μπαίνουν προφανώς αλυσίδες και η μόνη λύση αν δεν ήθελε να έχει χειμερινά ή M&S λάστιχα θα ήταν οι χιονοκουβέρτες;

Από τις περιπτώσεις που ένα ταπεινό δικίνητο SUV από αυτά που έχουν κατακλύσει την αγορά, θα έβαζε τις αλυσίδες του και σιγά σιγά θα συνέχιζε :)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#473964 Ο μεγαλύτερος εχθρός των εκτός δρόμου είναι το βάρος.
Μετά έρχονται τα λάστιχα και τα συστήματα μετάδοσης της κίνησης.

Οπότε ένα βαρύ με λάθος λάστιχα όχημα είναι λογικό να κολλάει.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#473965 Το λοιπόν.

Ακόμη μια φορά όσα δε φέρνει ο χρόνος κτλ...

Το κονσεπτ του μικρού "κατσικιού", δεδομένου ότι δεν υπάρχουν περαιτέρω ανάγκες χώρων, υλοποιείται. Υπήρχε ανέκαθεν η ιδέα. Νυν, εγκρίνει η γυναίκα, θέλω κ γω. Ένα μικρό σκληροτράχηλο που θα μας πάει κάπου "έξτρα" μακρυά, μπορώντας να καλύψει και την καθημερινή αγγαρεία σπίτι-δουλειά και να μας μεταφέρει μέσα στην πόλη χωρίς να είναι μια άβολη μαούνα. Και να μπορεί να μας σε κανα λόφο.

Είδαμε αρκετές εναλλακτικές από dacia duster, fiesta st line diesel, focus mk3 whatever station wagon, ford ecosport, suzuki ignis, lamborghini gallardo (οκ αυτη πέρασε από μπροστά μας κ απλά είπαμε 1 -2 |λογοκρισία|), αλλα το αμάξι που μας κέρδισε και μας "έκανε κλικ" ήταν το πάντα κροσς το οποίο και (πρώτα ο Θεόc) παραγγέλεται τέλος του μήνα.

Μπορείς να πάρεις πολύ πιο αυτοκίνητο(α) με τα ίδια χρήματα, το κατανοώ, αλλά δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη και πιστεύω (δλδ είμαι ψιλο-σίγουρος) οτι το αμάξι αυτό έχει να μας δώσει το κρίσιμο "κάτι διαφορετικό" κ ας μην έχει κρουζ κοντρό, φώτα ξένο, 430 λίτρα αποσκευών, 17 αερόσακκους, 0-100 σε δέκα κτλ κτλ

Να πάνε όλα καλά να προχωρήσει το κόλπο γκρόσσο, να γίνει η παραγγελία και πιθανότατατατα μέχρι το πάcχα να έρθει το "τραγί"

Ένα είναι σίγουρο. Ιδανικές ελαφρώς χωμάτινες διαδρομές, και αμέτρητες φωτό απο τις "γνωστές" και σε πιο απάτητα τερραίν.

Δεν πιστεύω να υπάρξει κάτι στο προσεχές ν-μηνο που να με αλλάξει γνώμη.
Άβαταρ μέλους
By fot
#473972 Με το καλό λοιπόν Ξενοφων.
Είδα τις προάλλες στο κανάλι σου στο YouTube ένα βιντεάκι με panda 1.2. Τι του έκανες του δύσμοιρου ρε;
Πολύ "στρωτή" οδήγηση. Μου άρεσε!
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#473993 Ανοησία που απορρίψατε την Galardo! Την URUS την έχετε δει; Λογικά σας καλύπτει στο κομμάτι του off-roading, μόνο το μέγεθος για μέσα στην πόλη με προβληματίζει. :hmmm: :lol:

Με το καλό να προχωρήσετε την παραγγελία και να παραλαβέτε, ώστε να συνεχίσουν οι "ιδανικές διαδρομές" τόσο για εσάς, όσο και για εμάς που συνταξιδεύουμε μαζί σας, μέσα από τα κείμενα και τις φωτογραφίες σου. :)

Εντωμεταξύ τις τελευταίες ημέρες παρατηρώ ότι κυκλοφορούν αρκετά τέλικα Panda 4x4, και η αλήθεια είναι ότι όσο το βλέπω, τόσο μου αρέσει!

Για το cruise control και εγώ στην αρχή είχαν ενθουσιαστεί, όταν το ανακάλυψα στο QQ, στην πορεία διαπίστωσα πως το χρησιμοποιώ όλο και λιγότερο, παρά το γεγονός πως κυκλοφορώ πολύ συχνά σε αυτοκινητοδρόμους. Το adaptive ίσως να αξίζει περισσότερο, αλλά το απλό δεν είναι και κάτι φοβερό. Συν ότι σε ορισμένες περιπτώσεις έχω μπει σε καμπές με περισσότερα χιλιόμετρα από ότι έπρεπε... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#474030 +1 για το Urus

axel12p έγραψε:Για το cruise control και εγώ στην αρχή είχαν ενθουσιαστεί, όταν το ανακάλυψα στο QQ, στην πορεία διαπίστωσα πως το χρησιμοποιώ όλο και λιγότερο, παρά το γεγονός πως κυκλοφορώ πολύ συχνά σε αυτοκινητοδρόμους. Το adaptive ίσως να αξίζει περισσότερο, αλλά το απλό δεν είναι και κάτι φοβερό. Συν ότι σε ορισμένες περιπτώσεις έχω μπει σε καμπές με περισσότερα χιλιόμετρα από ότι έπρεπε... :thumbsdown:

Μου λείπει πολύ το cc. Δεν υπήρχε περίπτωση διαδρομής εκτός πόλης που να μην αναλαμβάνει εργασία.

ΙΜΟ η μόνη κακή έλλειψη στο Panda.