Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimik έγραψε:Μου αρέσει που έγινε δεκτή η προσφορά μου για το σπίτι και Δευτέρα πέφτει προκαταβολή.

< >

Με το καλό .

Τώρα μένει το " να παντρεψεις κόρη" και θα τα έχεις δει όλα.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By dimik
#473887 Να στε καλά όλοι.

Μεγάλο το άγχος μέχρι να φτάσουμε εδώ και υποψιάζομαι ότι τα δύσκολα αρχίζουν τώρα... 120 διαφορετικά σχέδια από πλακάκια λέει έχει να διαλέξουμε και είδα την σύζυγο να χαμογελάει

< >
Άβαταρ μέλους
By Zorz
KiloMeater έγραψε:Μίλαγες η έγραφες; Και που σε είδανε , σε φανάρι;
Είμαι υποψιασμένος γιαυτο , το κρύβω χαμηλά άμα γράψω τίποτα αν και το αποφεύγω γενικά :-)

--->

Quiz: Αν είχατε ένα μαγικό κουμπί το οποιο με το που το παταγατε θα είχε το εξής μη αναστρέψιμο αποτέλεσμα:
Όλα τα αμάξια εντός πόλης θα περιοριζόταν αυτόματα στα 50-60 χαω με εμφανείς τεράστιες αυξητικές επιπτώσεις ταυτόχρονα στην βαρεμάρα και την ασφάλεια της οδήγησης,....

Θα το παταγατε;

Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης: νομίζω ότι πρέπει να απαλλαγούμε όλοι πρώτα από κάτι τέτοιες συνήθειες, που είναι μια χαρά επικίνδυνες ακόμα και <50 km/h...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#474628 Άνετα στουκαρεις με το texting και προσπαθώ να το αποφεύγω, αναφέρομαι κυρίως σε στιγμές φαναριου όπου παίζει χαλαρά να σε γράψουν αν σε δουν.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#474641 Και πάλι η κρίσιμη σου μοιράζεται ανάμεσα στο δρόμο και αυτά που υπαγορεύεις. Και πρέπει να ρίχνεις και κλεφτές ματιές να δεις το γραφει, οπότε no.

< >
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Speech to text?
stavrosg έγραψε:Και πάλι η κρίσιμη σου μοιράζεται ανάμεσα στο δρόμο και αυτά που υπαγορεύεις. Και πρέπει να ρίχνεις και κλεφτές ματιές να δεις το γραφει, οπότε no.

< >

Dimitris_P έγραψε:Speech to text?

:lol:
Άβαταρ μέλους
By fokion
#474651 Εχω ξεκαθαρισει σε πελατες και εταιρεία οτι ΔΕΝ απανταω στο τηλεφωνο με οποιοδηποτε τροπο οσο οδηγώ. Σε εναν επιμονο του απαντησα (χωρις να δω καν ποιος ειναι) "οδηγω γεια".
ή αν εχω κεφια - και χωρο - σταματαω δεξια σε καποια εσοχη αν υπαρχει.

Δε σκοπευω να γινω στατιστική για χαρη κανενός.....
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#474652 Θα έπρεπε πια το Bluetooth να είναι στάνταρντ εξοπλισμός. Το έχει το Golf και το έβαλα και στην BMW και δουλεύουν άψογα.
Είναι και πολύ πρακτικό, αφού κάνεις τα τηλεφωνήματα με ασφάλεια και κερδίζεις και χρόνο. Τόσο στην δουλειά, όσο και στα προσωπικά.
Ακόμη και αν κάποιο αυτοκίνητο δεν έχει εργοστασιακή εγκατάσταση, μπαίνει εύκολα συνήθως κάποιο μετά.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
fokion έγραψε:Εχω ξεκαθαρισει σε πελατες και εταιρεία οτι ΔΕΝ απανταω στο τηλεφωνο με οποιοδηποτε τροπο οσο οδηγώ. Σε εναν επιμονο του απαντησα (χωρις να δω καν ποιος ειναι) "οδηγω γεια".
ή αν εχω κεφια - και χωρο - σταματαω δεξια σε καποια εσοχη αν υπαρχει.

Δε σκοπευω να γινω στατιστική για χαρη κανενός.....

Μέσω του BT του αυτοκινήτου δεν εχω παρατηρήσει κανένα θεμα , μάλιστα το χρησιμοποιώ εκτεταμένα , άμα έχω να οδηγήσω κάπου πάνω απο δεκα λεπτά μόνος μου σχεδόν πάντα θα πάρω κανα φίλο η τους γονείς Ελλάδα να πούμε καμία κουβέντα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#474660 Ο Έλληνας είναι τόσο τούβλο που δεν δίνει 20 ευρώ για ένα ακουστικό Bluetooth, ποιο αυτοκίνητο τώρα.