Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
red_monster έγραψε:
Βρείτε τον κοινό τους τόπο και κερδίστε μια μπύρα με τον Μπίχλα :shifty:

Your mind is like a parachute, it doesn't work unless it's open.
Πίνω Vergina WEISS :shifty:
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
21 quadra έγραψε:
Α ! και κάτι σοβαρό που ισχύει αιώνες, οι γυναίκες μας διαλέγουν και δεν τις διαλέγουμε και όποιος διαφωνεί και δεν δέχεται την πραγματικότητα θα βρεί πολλά μπαστούνια μπροστά του στο θέμα γυναίκα / πήδημα / σχέση κλπ.

http://www.protothema.gr/life-style/art ... ai-o-doda/

Αυτος εδω ο τυπος διαλεγει παντως και δεν μιλαω για την αθηνα μονο που ουσιαστικα την τυλιξε πριν καν γινει γυναικα.Πριν ειχε μια γυναικαρα η οποια δυστυχως αυτοκτονησε αφοτου χωρισαν.Επισης τυποι σαν τον Ντελον ,εννοωντας ομορφους και με γοητεια διαλεγουν,μην σταθεις στον Ντελον ηθελα να δειξω τον τυπο του αντρα που εννοω.Ισχυει αυτο που λες αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις,προσωπικα ξερω 2 ατομα που συνηθως διαλεγουν και καλα κανουν.Για την συντριπτικη πλειοψηφια ισχυει αυτο που λες.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter

για σερβιτόρος καλός ειναι μωρε :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

Φαντάσου για τί |λογοκρισία| μιλάμε που κάθεται με ενα βουρλο που τον θεωρεί γτπ, πρέπει να ναι το ζευγάρι της χρονιάς :s_biggrin :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By dimik
rx8_drifter έγραψε:

για σερβιτόρος καλός ειναι μωρε :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

Φαντάσου για τί |λογοκρισία| μιλάμε που κάθεται με ενα βουρλο που τον θεωρεί γτπ, πρέπει να ναι το ζευγάρι της χρονιάς :s_biggrin :s_biggrin
Την φάτσα του που την περίμενε μετά την είδες? Κουκλάκι ζωγραφιστό, ο Χατζηαβατης μικρότερη μύτη είχε....

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#474328 Βγήκα εχθές με μια Μολδαβή 23 χρονών που είναι εδώ από τα 7 της, η μάνα της έχει παντρευτεί πατέρα φίλου μου.
Μουτράκι μοντέλου, ξανθιά γαλανομάτα, την έκοψα για αφρατούλα απ το fb, σκάει μύτη λοιπόν ένας γίγαντας 1.80
ύψος και παίζει να ακουμπάει τριψήφιο σε βάρος. Τα έχει με έναν χοντρό απ το σχολείο που ο πατέρας του έχει
φούρνους, το μπούκωσε στο πεϊνιρλί το κοριτσάκι και το έκανε σαν τα μούτρα του |λογοκρισία| :help:
Ήρθε με μια φίλη της για ξεκάρφωμα επειδή ήταν με τον δικό της πιο πριν, με ψάρευαν και οι 2 μαζί αν ψάχνω γκόμενα
ή απλά να γαμήσω, από αυτά που έλεγε την έκοψα πολύ ξύπνια. Είχα το ένα χέρι στη μέση της και το άλλο στο μπούτι,
ένιωθα πολύ παιδάκι για τα κυβικά της. Της είπα να την γυρίσω σπίτι μπας και μπαλαμουτιάσω λίγο στο αμάξι (αν χωρούσε
στο rallye) αλλά μου είπε ότι είναι χοντρή και θέλει να περπατάει όσο μπορεί, έχει 5 χρόνια σχέση και όταν είναι να
ξαναβρεθούμε θα ορίσει αυτή πότε και που. Θέλω να το φάω το μικρό αλλά δεν ξέρω αν έχω την σωματική δύναμη :vava:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#474331 Κάνε χάρη στην ανθρωπότητα, στον εαυτό σου και στον Καμπαλα και ρίξτης μεγαλόπρεπες άκυρο. Απλά τα πράγματα: "
Είμαι 100 κιλά, έχω γκομενο και λιώνει ο Μπιχλας για πάρτη μου. Άρα με παίρνει να φτάσω 200. '

Θα αφήσεις να συμβεί κάτι τέτοιο;;; :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
nafpaktos έγραψε:
21 quadra έγραψε:
Α ! και κάτι σοβαρό που ισχύει αιώνες, οι γυναίκες μας διαλέγουν και δεν τις διαλέγουμε και όποιος διαφωνεί και δεν δέχεται την πραγματικότητα θα βρεί πολλά μπαστούνια μπροστά του στο θέμα γυναίκα / πήδημα / σχέση κλπ.

http://www.protothema.gr/life-style/art ... ai-o-doda/

Αυτος εδω ο τυπος διαλεγει παντως και δεν μιλαω για την αθηνα μονο που ουσιαστικα την τυλιξε πριν καν γινει γυναικα.Πριν ειχε μια γυναικαρα η οποια δυστυχως αυτοκτονησε αφοτου χωρισαν.Επισης τυποι σαν τον Ντελον ,εννοωντας ομορφους και με γοητεια διαλεγουν,μην σταθεις στον Ντελον ηθελα να δειξω τον τυπο του αντρα που εννοω.Ισχυει αυτο που λες αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις,προσωπικα ξερω 2 ατομα που συνηθως διαλεγουν και καλα κανουν.Για την συντριπτικη πλειοψηφια ισχυει αυτο που λες.

Η γυναίκα που κάθεται στον κάθε Αλαίν Ντελόν έχει πάρει την απόφαση να του κάτσει αλλιώς θα τον έστελνε αδιάβαστο, επιμένω ότι αυτές διαλέγουν και ας φαίνεται ανάποδα, ο άνδρας δεν μπορεί να κάνει τίποτα αν η γυναίκα δεν γουστάρει, μιλάμε και για το πιο εκδικητικό πλάσμα στη γή, αν μια γυναίκα αποφασίσει να πάρει εκδίκηση γιατί έτσι την είδε, είναι πιο safe για τον άντρα να εξαφανιστεί, εύχομαι κανείς να μη γνωρίσει τη σκληρότητα της γυναίκας.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
bihlas87 έγραψε:Βγήκα εχθές με μια Μολδαβή 23 χρονών που είναι εδώ από τα 7 της, η μάνα της έχει παντρευτεί πατέρα φίλου μου.
Μουτράκι μοντέλου, ξανθιά γαλανομάτα, την έκοψα για αφρατούλα απ το fb, σκάει μύτη λοιπόν ένας γίγαντας 1.80
ύψος και παίζει να ακουμπάει τριψήφιο σε βάρος. Τα έχει με έναν χοντρό απ το σχολείο που ο πατέρας του έχει
φούρνους, το μπούκωσε στο πεϊνιρλί το κοριτσάκι και το έκανε σαν τα μούτρα του |λογοκρισία| :help:
Ήρθε με μια φίλη της για ξεκάρφωμα επειδή ήταν με τον δικό της πιο πριν, με ψάρευαν και οι 2 μαζί αν ψάχνω γκόμενα
ή απλά να γαμήσω, από αυτά που έλεγε την έκοψα πολύ ξύπνια. Είχα το ένα χέρι στη μέση της και το άλλο στο μπούτι,
ένιωθα πολύ παιδάκι για τα κυβικά της. Της είπα να την γυρίσω σπίτι μπας και μπαλαμουτιάσω λίγο στο αμάξι (αν χωρούσε
στο rallye) αλλά μου είπε ότι είναι χοντρή και θέλει να περπατάει όσο μπορεί, έχει 5 χρόνια σχέση και όταν είναι να
ξαναβρεθούμε θα ορίσει αυτή πότε και που. Θέλω να το φάω το μικρό αλλά δεν ξέρω αν έχω την σωματική δύναμη :vava:

Τι cowboy είσαι Μπίχλα μου :metalo: :metalo: