Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
thanasisr16 έγραψε:To media system plus είναι η 8αρα οθόνη αφής που είναι στάνταρ στο fr.

Σωστός! Μπερδεύτηκα.

Γιώργος Leonman :shifty: υπάρχει το Navi system και το Navi system plus.

Imho δεν χρειάζεται την τόση διαφορά χρημάτων, γιατί με 250 ευρώ βάζει το Full Λύγκα και έχει χάρτες από google maps ή waze που έγραψε και ο μιράζ στο ανδροϊδοτόπιξ.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#473343 Το navi system ενώ κοστίζει 750 ευρώ στον επίσημο κατάλογο με τα έξτρα,μου είπαν ότι μπορεί να μπει και εδώ με κόστος 500 ευρώ
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
thanasisr16 έγραψε:Το navi system ενώ κοστίζει 750 ευρώ στον επίσημο κατάλογο με τα έξτρα,μου είπαν ότι μπορεί να μπει και εδώ με κόστος 500 ευρώ

Σοβαρά; :hmmm:
Αυτό σημαίνει ότι έχουμε έτοιμη εγκατάσταση κεραιών; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#473352 Λογίκα λόγω του media system plus θα είναι έτοιμο και θα χρειάζεται μόνο να το κατεβάσουν όπως και το full link.Για αυτό για να βάλεις το navi system έχει σαν προϋπόθεση να υπάρχει το media system plus.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#473353 Και μιας και μας μπρίζωσε ο Νίκος:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

https://www.ohlins.com/product/road-tra ... 3-2017-5g/

Τη δίνει για το Golf GTi MK7.
Λογικά κάνει και για το Leon εφόσον έχουν ίδιο πλαίσιο. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:Σίγουρα κάνει. :metalo:

Ακριβούτσικη πάντως, 2300 λίρες από Ιταλία:

https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from ... 0&_sacat=0

Σκέψου του έβο την έβρισκα μέχρι 2000 λίρες.

Ναι ε; :vava:

Πάμε παρακάτω

thanasisr16 έγραψε:Λογίκα λόγω του media system plus θα είναι έτοιμο και θα χρειάζεται μόνο να το κατεβάσουν όπως και το full link.Για αυτό για να βάλεις το navi system έχει σαν προϋπόθεση να υπάρχει το media system plus.

Θα το ψάξω γιατί αυτό είναι ωραίο νέο! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
vagmag έγραψε:
Focusman91 έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Για δοκίμασε και Hertz μπας και παίζει τίποτα λίγο καλύτερο λόγω ομιλικής σχέσης. 350+φπα έτσι?

Μεσα στα 350 ειναι κι ο ΦΠΑ. Ισχυει αυτο που λες με τη Hertz.

Αν θέλεις ενημέρωσε μας για την προσφορά καθώς και λογιστικά τι γίνεται ...

Με το Leasing θα εχω εκπτωση φορου μετεπειτα στη φορολογικη μου δηλωση. Ωστοσο ο λογιστης τελικα μου ειπε οτι ακομα ειμαι στην κατωτερη φορολογικη κλιμακα οποτε το κερδος μου θα ειναι σχεδον μηδαμηνο σε σχεση με την κανονικη αγορα ενος αυτοκινητου... Συνεπως το project Leonman :lol: ακυρωνεται για κανα 2χρονο το πολυ. Μετα βλεπουμε.... :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#473583 Κάθε εμπόδιο για καλό Γιώργο.
Εξάλλου θα βγει και νέο Ford Focus και λίγο μετά το νέο Leon.
Ως τότε έλα να σε πάω βόλτα να ακούσουμε κάνα ελληνικό :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#473871 Χαζεύοντας στο νετ, πέτυχα το παρακάτω:

The higher specification also have a new "SEAT Drive Profile" system which allows the driver to choose between four different driving settings: eco, normal, sport, and an individual setting. This system controls the behaviour of the engine, steering, and DSG gearbox. Additionally, the 1.8 TSI 180PS and 2.0 TDI 184PS engine-equipped models will vary their engine sound via a sound actuator, as well as their interior ambient lighting between white (normal, eco and individual) and red (sport).

https://en.wikipedia.org/wiki/SEAT_Le%C3%B3n#Mk3

Δηλαδή εννοεί ότι επιλέγοντας το Eco στο Drive Profile έχεις άλλο ήχο από ότι στην επιλογή Sport μέσω ηχείων; :hmmm:

Έχοντας ξεπεράσει τα 1500km στο καντράν, ήθελα να γράψω για την ξεκάθαρη και εμφανή διαφορά στο ύφος του αυτοκινήτου μεταξύ των προγραμματών του Seat Drive Profile (SDP).
Στην περίπτωση του αυτοκινήτου μου έχεις 4 επιλογές (Εco, Normal, Sport, Individual με το τελευταίο να είναι sur mesure επιλογή).
Ενώ στα πρώτα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου από Eco σε Sport, δεν πολυκαταλάβαινα διαφορές στην απόκριση του γκαζιού και γενικά στη δύναμη, αυτό συμβαίνει εδώ και κάποια χιλιόμετρα.

Και αναρωτιέμαι αν τυχόν υπάρχει κάποιος προγραμματισμός στο αμάξι, ώστε να απελευθερώνει την Sport επιλογή μετά από κάποια διανυθέντα χιλιόμετρα.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στη Giulia Quadrifoglio. Μέχρι τα 1500km εσύ μπορεί να επέλεγες την επιλογή Racing στον DNA διακόπτη, να φαινόταν και στο καντράν και στο infotainment ότι έχει Racing, αλλά το αμάξι να πηγαίνει σαν Dynamic και να μην τα δίνει όλα.
Αναρωτιέμαι αν δύναται να συμβαίνει και στην περίπτωσή μου κάτι αντίστοιχο διότι το αμάξι δεν είχε τόση διαφορά στα πρώτα 1000km ας πούμε (για να μην πω 1500). :hmmm:

Τώρα είναι εμφανής η διαφορά μεταξύ του πιο "αργού" και "γρήγορου" προγράμματος. Το γκάζι γίνεται σαφώς αμεσότερο, στο πάτα-άσε-πάτα ακούει αίωνες καλύτερα. Δεν είχα παρατηρήσει κάποια διαφορά στον ήχο όμως. Άρα μήπως αυτό "ξεκλείδωσε" τώρα; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#473874 Έχει κλαπετο στην εξάτμιση; Για ρίξε μια μάτια..
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Giuseppe Busso έγραψε:Δηλαδή εννοεί ότι επιλέγοντας το Eco στο Drive Profile έχεις άλλο ήχο από ότι στην επιλογή Sport μέσω ηχείων; :hmmm:

Αν εχεις καλους βαγκιτες φιλους...

Για τους εξω...
Εικόνα

Για τους μεσα...
Εικόνα

Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα εχει και τα δυο..
Ειναι απο Golf 7 οποτε φανταζομαι αν ισχυει το προηγουμενο quote, κατι τετοιο εχει και το Leon...ψαξου! :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Zeus έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Δηλαδή εννοεί ότι επιλέγοντας το Eco στο Drive Profile έχεις άλλο ήχο από ότι στην επιλογή Sport μέσω ηχείων; :hmmm:

Αν εχεις καλους βαγκιτες φιλους...

Για τους εξω...
Εικόνα

Για τους μεσα...
Εικόνα

Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα εχει και τα δυο..
Ειναι απο Golf 7 οποτε φανταζομαι αν ισχυει το προηγουμενο quote, κατι τετοιο εχει και το Leon...ψαξου! :s_drinks

Αυτό ακριβώς το σύστημα έχει το Cupra του αδερφού μου.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#474507 Πάντως είναι λίγο ψεύτικο, οπότε αν ψήνεσαι για εξατμιση ίσως να κοιτάξεις από κάποιον οίκο ή κάποια custom.

Η άποψη μου είναι, μη πειράξεις τίποτα πάντως.

< >