Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Morx
#472884 Κανεις την καρδια σου πετρα πατας το κουμπακι και πεφτεις για υπνο.
Ξυπνας στις 5 τα χαραματα φρεσκαδουρα, φτιαχνεις μια καφεδαρα και ξεκινας να δινεις πονο clean install τα παντα! :lol:

Brickαρα τις προαλλες το Galaxy A5 2017 ... ο μαλακας πειραματηστικα με μια χαζομαρα μεσω TWRP και το κινητο εγραψε το μαγικο "FRP Lock" με κοκκινα ψιλα γραμματα πανω αριστερα... Ωρα 11 το βραδυ. Κοιμηθηκα στις 4 τα χαραματα αφου εγκατεστησα μεχρι τελευταιας εφαρμογης τα παντα και ρυθμισα επισης ΤΑ ΠΑΝΤΑ απ'οτι sub menu υπαρχει!

Ξυπνησε η δικια μου σε καποια φαση κατα τις 2 ... με ρωταει σε τι σταδιο βρισκομαι ενω κανω downgrade τον bootloader για να μπορεσω να rootάρω την τελευταια Build ... :rant:

ΓΥΝΑΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ KOIMΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΧΗ! :x
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#472896 Αγόρασα στη γυναίκα το xz1 γιατί παραμένει fan της Σόνυ για κάποιο λόγο

Ελπίζω με τον 835 να μην παραπονιεται ότι δεν πάει αέρα το κινητό
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Morx έγραψε:Κανεις την καρδια σου πετρα πατας το κουμπακι και πεφτεις για υπνο.
Ξυπνας στις 5 τα χαραματα φρεσκαδουρα, φτιαχνεις μια καφεδαρα και ξεκινας να δινεις πονο clean install τα παντα!

Brickαρα τις προαλλες το Galaxy A5 2017 ... ο μαλακας πειραματηστικα με μια χαζομαρα μεσω TWRP και το κινητο εγραψε το μαγικο "FRP Lock" με κοκκινα ψιλα γραμματα πανω αριστερα... Ωρα 11 το βραδυ. Κοιμηθηκα στις 4 τα χαραματα αφου εγκατεστησα μεχρι τελευταιας εφαρμογης τα παντα και ρυθμισα επισης ΤΑ ΠΑΝΤΑ απ'οτι sub menu υπαρχει!

Ξυπνησε η δικια μου σε καποια φαση κατα τις 2 ... με ρωταει σε τι σταδιο βρισκομαι ενω κανω downgrade τον bootloader για να μπορεσω να rootάρω την τελευταια Build ... :rant:

ΓΥΝΑΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ KOIMΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΧΗ! :x
Πόσες σπέσιαλ ρυθμίσεις κάνεις δλδ? Δεν θυμάμαι να μου παίρνει σεταρισμα πάνω απο μισάωρο. Βάζεις gmail account, sync και περιμένεις να γίνουν όλα.

< >
Άβαταρ μέλους
By corsair
Morx έγραψε:

Brickαρα τις προαλλες το Galaxy A5 2017 ... ο μαλακας πειρ

Δώσε μου ενα καλό λογο γιατι να ρουτεψεις και να κάνεις μαλακιες με TWRP στο κινητο. Δώσε μου... βρες κάτι πειστικό...πες ψεμματα εν αναγκη. Καθε ωρα που περνά, θα σκοτωνω και απο ενα γατάκι του γειτονα :rtfm: (καθυστερησε τουλαχιστον 4 ωρες) :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Morx
corsair έγραψε:
Morx έγραψε:

Δώσε μου ενα καλό λογο γιατι να ρουτεψεις και να κάνεις μαλακιες με TWRP στο κινητο. Δώσε μου... βρες κάτι πειστικό...πες ψεμματα εν αναγκη. Καθε ωρα που περνά, θα σκοτωνω και απο ενα γατάκι του γειτονα :rtfm: (καθυστερησε τουλαχιστον 4 ωρες) :shifty:

ADaway και debloat στη σαβουρα.
Oσο για το TWRP ... δε με χαλαει καθολου ενα πληρες backup. Θεμα μερικων λεπτων να το επαναφερω εκει που ηταν.
Το πηρα το μαθημα μου και εκανα περαιτερω σκαλισμα, μετα το backup Πλεον! :lol:
Άβαταρ μέλους
By corsair
Morx έγραψε:
corsair έγραψε:
Morx έγραψε:

ADaway και debloat στη σαβουρα.
Oσο για το TWRP ... δε με χαλαει καθολου ενα πληρες backup. Θεμα μερικων λεπτων να το επαναφερω εκει που ηταν.
Το πηρα το μαθημα μου και εκανα περαιτερω σκαλισμα, μετα το backup Πλεον! :lol:

AdGuard το φελεκι μου μέσα :rtfm: :rtfm: :rtfm: Ουτε ρουτ ουτε τίποτα.
Απο εκει και πέρα.... debloat γιατι? Πολλες built in εφαρμογές γίνονται ειτε uninstall είτε μπορείς να τις παγώσεις για πάντα. Δεν εχει και πολλα bloat shit η Sammy απο οσο θυμαμαι απο το S7. Σε καθε περιπτωση ψωνισες λάθος αμα ήθελες καθαρές ιστορίες. :s_empathy

Εν τω μεταξυ... εχω μια εντυπωση πως το εβγαλες εκτος εγγυησης...
Άβαταρ μέλους
By Morx
#472938 Για τα λεφτα που εδωσα θεωρω οτι με παιρνει να βγω εκτος εγγυησης.
Root εγινε απο την πρωτη ωρα που το ειχα στα χερια μου.
Το παρελαβα Σαββατο αν θυμαμαι καλα μεσημερι και το βραδυ ηταν ετοιμο σεταρισμενο rootαρισμενο.

Οσο για το adguard ... no thanks δε θα παιξω με VPN

Σχετικα με το pure android ... δεν βρηκα κατι με τετοια οθονη, τετοιο design και τετοια "βαση" στο λογισμικο για να κανω παιχνιδι. Ακομα και το debloat που επεσε, εστω και αν δεν ηταν πολλα αυτα που εδιωξα... WHY NOT?
Κρατησα παντως τα βασικα που εχει η samsung (notes, clock, calendar, email client κλπ).
Άβαταρ μέλους
By mirage
#472945 Άσχετο το Waze υποστηριζει πλέον Android auto.

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#472946 Κι εγώ τον χρησιμοποιώ. Έχω και dolce gusto στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
By glf
#472950 Έχω ένα Huawei P9 lite και ρο πήρα μτχ με TWRP.
Έχω πόσες μέρες που προσπαθώ να το κάνω stock.
Ο κακός χαμός έχει γίνει γιατί δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με τέτοια.
Crash course με τα όλα του.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Morx έγραψε:Για τα λεφτα που εδωσα θεωρω οτι με παιρνει να βγω εκτος εγγυησης.
Το παρελαβα Σαββατο αν θυμαμαι καλα μεσημερι και το βραδυ ηταν ετοιμο σεταρισμενο rootαρισμενο.

Σχετικα με το pure android ... δεν βρηκα κατι με τετοια οθονη, τετοιο design και τετοια "βαση" στο λογισμικο για να κανω παιχνιδι. Ακομα και το debloat που επεσε, εστω και αν δεν ηταν πολλα αυτα που εδιωξα... WHY NOT?
Κρατησα παντως τα βασικα που εχει η samsung (notes, clock, calendar, email client κλπ).
Νιώθω ότι ποσταρεις απο το 2012.

< >
Άβαταρ μέλους
By alexm
JasonLouk έγραψε:
Morx έγραψε:Για τα λεφτα που εδωσα θεωρω οτι με παιρνει να βγω εκτος εγγυησης.

Νιώθω ότι ποσταρεις απο το 2012.

< >

Βασικα ποιος ο λογος να ρουταρεις πια;
Δεν κυκλοφορουμε με desire και hd2.
Ενα συγχρονο mid range ειναι αριστο απο τη μανα του

< >
Άβαταρ μέλους
By corsair
alexm έγραψε:
Βασικα ποιος ο λογος να ρουταρεις πια;
Δεν κυκλοφορουμε με desire και hd2.
Ενα συγχρονο mid range ειναι αριστο απο τη μανα του

< >

Ο Morx κάνει την δικη του εμπανάσταση απέναντι στο κατεστημενο :inlove: Ας τον αφήσουμε να εκφραστεί ελευθερα :lol:

ps: και γω ειμαι υπερ της δυνατοτητας rooting, αλλα μονο εφοσον υπάρχει σοβαρή αιτία. Παντως rooting και τραπεζικες εφαρμογές δεν συμβαδίζουν πλεον καλά.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#473145 Winbank + root = no