Scotch έγραψε:Το παλλόμενο πορτοκαλί σε ποιες περιπτώσεις μπαίνει; Σε ταχύτητες άνω των 100 για παράδειγμα; Επειδή, έτσι όπως τα λέμε, ψιλο-άχρηστο μου φαίνεται
< >
Συνήθως μπαίνει όταν το φανάρι δεν φαίνεται, είναι μετά από στροφή κλπ. Δεν θυμάμαι αν μπαίνει και σε μεγάλες ευθείες όπου μπορούν να αναπτυχθούν μεγάλες ταχύτητες, αλλά και να έμπαινε μόνο κακό δεν θα έκανε
My Flickr
rx8_drifter έγραψε:δεν ήξερα οτι το μαζντα? εχει εκτινασσόμενα ρολμπαρMazda είναι; Για BMW μου φάνηκε...
kubiak έγραψε:rx8_drifter έγραψε:δεν ήξερα οτι το μαζντα? εχει εκτινασσόμενα ρολμπαρMazda είναι; Για BMW μου φάνηκε...
Για BMW 3 σειρα μου φανηκε και εμενα
Fiat Panda 7,6l/100km
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
KiloMeater έγραψε:Quiz: Αν είχατε ένα μαγικό κουμπί το οποιο με το που το παταγατε θα είχε το εξής μη αναστρέψιμο αποτέλεσμα:
Όλα τα αμάξια εντός πόλης θα περιοριζόταν αυτόματα στα 50-60 χαω με εμφανείς τεράστιες αυξητικές επιπτώσεις ταυτόχρονα στην βαρεμάρα και την ασφάλεια της οδήγησης,....
Θα το παταγατε;
Οχι. Αλλά ευχαρίστως θα πάταγα ένα κουμπί που με κάποιο τρόπο θα εντόπιζε και θα αφαιρούσε πινακιδες + διπλωμα + 6 μήνες μπουρού (χωρίς αναστολή) σε οσους
1. Παραβιάζουν STOP ή κόκκινο
2. Οδηγούν μεθυσμένοι ή υπο επήρρεια ουσιών
3. Οδηγουν έχοντας παιδιά στα οποία δεν φοράνε ζώνη
babakos έγραψε:KiloMeater έγραψε:Quiz: Αν είχατε ένα μαγικό κουμπί το οποιο με το που το παταγατε θα είχε το εξής μη αναστρέψιμο αποτέλεσμα:
Όλα τα αμάξια εντός πόλης θα περιοριζόταν αυτόματα στα 50-60 χαω με εμφανείς τεράστιες αυξητικές επιπτώσεις ταυτόχρονα στην βαρεμάρα και την ασφάλεια της οδήγησης,....
Θα το παταγατε;
Οχι. Αλλά ευχαρίστως θα πάταγα ένα κουμπί που με κάποιο τρόπο θα εντόπιζε και θα αφαιρούσε πινακιδες + διπλωμα + 6 μήνες μπουρού (χωρίς αναστολή) σε οσους
1. Παραβιάζουν STOP ή κόκκινο
2. Οδηγούν μεθυσμένοι ή υπο επήρρεια ουσιών
3. Οδηγουν έχοντας παιδιά στα οποία δεν φοράνε ζώνη
και 4. Μιλούν στο κινητό/γραφουν μήνυμα
Αν βρω χρόνο ίσως ανεβάσω ολόκληρη την σημερινή βόλτα που έκανα παρέα με τον μικρό, αν και δεν έχει τίποτε το ενδιαφέρον εκτός από το πώς γράφει η Viofo A199S (v1) στο σκοτάδι με WDR ON, φορεμένο το CPL φίλτρο και βρώμικο τζάμι στο αυτοκίνητο (αυτό και μόνον κάνει τεράστια ζημιά).
Ευχαριστώ.
Οι απαντήσεις χρηστών ίσως περιέχουν διαστρεβλώσεις
Το κανάλι μου στο YouTube:
https://www.youtube.com/user/pipinos1976/videos
Προσωπική επικοινωνία:
http://www.forum.odigein.com
Dimitris_P έγραψε:Scotch έγραψε:Το παλλόμενο πορτοκαλί σε ποιες περιπτώσεις μπαίνει; Σε ταχύτητες άνω των 100 για παράδειγμα; Επειδή, έτσι όπως τα λέμε, ψιλο-άχρηστο μου φαίνεται
< >
Συνήθως μπαίνει όταν το φανάρι δεν φαίνεται, είναι μετά από στροφή κλπ. Δεν θυμάμαι αν μπαίνει και σε μεγάλες ευθείες όπου μπορούν να αναπτυχθούν μεγάλες ταχύτητες, αλλά και να έμπαινε μόνο κακό δεν θα έκανε
Η Μαραθόνως απο Νομαρχια κυριως και μετά ειναι γεματη
Η Λαυριου απο Μαρκόπυλο και μετα εχει αν δε κανω λαθος σε καθε φαναρι μεχρι το λαυριο...
Με απλετη ορατοτητα..
Όπως επίσης και το φανάρι μετά το Σταυρό, που συζητούσαμε τις προάλλες. Περνάω κάθε μέρα και βλέπω συχνότατα σφάξιμο του σηματοδότη, κυρίως επειδή η πλειοψηφία έρχεται με 80+ μετά από μεγάλη κατηφορική ευθεία και όταν ανάβει ξαφνικά πορτοκαλί πολλοί επιλέγουν να σφάξουν το κόκκινο από το να ανέβουν στα φρένα. Υπάρχει ένα μικρό χρονικό διάστημα στο οποίο είσαι εκτεθειμένος. Εγώ, ελλείψει παλλόμενου πορτοκαλί, κοιτάω πάντα το φανάρι για τους πεζούς της Σπάτων για να δω σε περίπτωση που ανάψει πορτοκαλί αν θα επιλέξω να περάσω ή να σταματήσω.
< >
Ζώνη πράγματι δε φορούσε ή το υποθέτουμε από την κατάσταση του αυτοκινήτου;
Από την πρόσκρουση ο 49χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, που χτύπησε στο στηθαίο, εκσφενδονίζοντάς τον στην άσφαλτο
Amen and a-women!