Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#471853 Mah 0.02, νομίζω τσάμπα το ζαλίζωμε. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί η έλλειψη χώρων, έφυγε σούμπιτος για αρκούδι. :s_yes

Moναδική δεκτή εναλλακτική εντός σπόϊλερζ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By corsair
Giuseppe Busso έγραψε:http://www.drive.gr/news/agora/apo-eu15990-neo-volkswagen-polo-10-tgi

Στη συγκεκριμένη έκδοση αποδίδει 90 PS και 16,3 kgm ροπή. Το βασικότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι η εργοστασιακή μέση κατανάλωση είναι 3,1 kg/100 km, κάτι που ισοδυναμεί με μόλις €3 για κάθε 100 km.

:iconcool:

ΑΥΤΟ!

Επειδή πολλά περιεργα λέτε ολοι για SUV... μαζί και ο Φωντας. Η προσγειωση στην πραγματικότητα λέει οτι γράφει άπειρα χιλιομετρα (καλα να ναι να τα γραφει δλδ) και αυτά έχουν σημαντικό κόστος. Η επιλογή ενός CNG θα μεταφραστεί σε οικονομια χιλιάδων ευρώ σε ετήσια βάση.

Απο μένα καλοριζικη η λαδιέρα (Vag)... τα υπολοιπα ειναι χαμε να λεγαμε...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#471926 Εξαιρετικό εκτός δρόμου το Polo... :s_sarcastic

Ρε μην πίνετε αφού σας χαλάει... :svivhaha:
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 07 Ιαν 2018, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#471930 Μόλις διάβασα το άρθρο, αμέσως τον Ξιφ σκέφτηκα.
Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη επιλογή.
Το αμάξι είναι αρκετά σύγχρονο (πλατφόρμα MQB A0), ακυκλοφόρητο και φρέσκο στην πιάτσα, με όλα τα ατού ενός ολοκαίνουριου αυτοκινήτου και φυσικά την εν λόγω οικονομία.
Νομίζω πρέπει να το δει σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#471931 Βέβαια ο Ξενοφών δεν κάνει μόνο Θεσσαλονίκη Μουδανιά αλλά παίρνει και τα βουνά.Που ακριβώς θα βρει καύσιμο στην Πίνδο? Πόσο ρεζερβουάρ βενζίνης έχει?

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
bill33 έγραψε:και που φουλάρει αεριο αυτό;
Νομίζω υπάρχουν 2-3 πρατήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, ίσως και Λάρισα?

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#471935 Δύο στην Θεσ/νίκη, 4-5 στην Αθήνα και 2-3 στην ΕΟ ανάμεσα στις δύο μεγάλες πόλεις. Βέβαια δεν πάει ρούπι εκτός δρόμου αλλά τι σημασία έχουν τα θέλω του ενδιαφερόμενου άλλωστε; :whistlink:

Δεν προτάθηκε Elise ακόμα πάντως. Ποπ; :shifty:

Για αυτό ποτέ δεν ανοίγω θέμα πριν αγοράσω. Ζητείται σπορ κουπέ θα γράψω, Toyota Hilux θα διαβάσω... :whistlink:
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 07 Ιαν 2018, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bill33
belgarion έγραψε:
bill33 έγραψε:και που φουλάρει αεριο αυτό;
Νομίζω υπάρχουν 2-3 πρατήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, ίσως και Λάρισα?

< >

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#471943 Αδυνατώ να παρακολουθήσω την παραφιλολογία.

Είμαι μεταξύ νέου Panda ή τίποτα. Θα κάνω ένα ισολογισμό να δώ αν μπορώ να ανταποκριθώ στις 4-5 έτη δόσεις. Δε βλέπω κάτι άλλο που να μου αρέσει, σέβομαι την εναλλακτική ύπαρξης της επιλογής του Duster, απλά αν δε σου κάνει κλικ...

Δε το βιάζομαι, αλλωστε δεν επίγει η αγορά του άμεσα, στο εν τω μεταξύ το είδε το κροςς η γυναίκα και άρεσε (μη πω ενθουσιάστηκε) κ αυτό ειναι το σημαντικό. Να πάρουμε κάτι που θα μας ενθουσιάζει, κ ας κοστίζει 2 3 χιλιάρικα πάνω από το όσο θα πρέπει. (The yolo factor, mid life crisis κτλ κτλ)

Μη σας πω γλυκοκοιτάω και μια maggiolina και μετά ιδανικές "ελαφριά offroad" διαδρομές.
Άβαταρ μέλους
By corsair
REALZEUS έγραψε:Εξαιρετικό εκτός δρόμου το Polo... :s_sarcastic

Ρε μην πίνετε αφού σας χαλάει... :svivhaha:

Ναι Δια μου... αυτό λέω... οτι είστε χαλασμένοι ολοι... μαζί και ο ενδιαφερόμενος. Δεν μπορεί κανεις να αγνοησει τα χιλιομετρα που γράφει. Ειπώθηκε επισης οτι δεν κανει μονο Θεσσ/Μουδανια... παιρνει και τα βουνά.... το εκανε με τον Τιράντα. Ο Τιράντας δεν ηταν SUV. Αμα πηγαινε ο Τιράντας πάει και η Λαδιέρα.

Αυτά μιλώντας για ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ επιλογή. Τώρα αν εχει κανεις λεφτά για κάψιμο... be my guest. Πάντως το Panda ειναι απο τις χειροτερες επιλογές μακράν. Θα αναγκαστει κανεις να αφήσει τα παιδια του ανάπηρα για να τα βάλει πίσω... γιατι μονο ετσι μπαινει κανεις πισω... με κομμενα ποδια.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
JimClark έγραψε:maggiolina

:hmmm:

corsair έγραψε:Ναι Δια μου... αυτό λέω... οτι είστε χαλασμένοι ολοι... μαζί και ο ενδιαφερόμενος. Δεν μπορεί κανεις να αγνοησει τα χιλιομετρα που γράφει. Ειπώθηκε επισης οτι δεν κανει μονο Θεσσ/Μουδανια... παιρνει και τα βουνά.... το εκανε με τον Τιράντα. Ο Τιράντας δεν ηταν SUV. Αμα πηγαινε ο Τιράντας πάει και η Λαδιέρα.

Είπε ο άνθρωπος ότι θέλει κάτι πιο ικανό εκτός δρόμου. Ποιοί είμαστε εμείς να του πούμε τι πρέπει να κάνει με το πορτοφόλι του Κορσέ μου; :s_dunno
Αν αύριο ζητήσεις εσύ γνώμη για sportscar πρέπει να σου πω να πάρεις ένα ντιζελάκι για να μην καίει δηλαδή; :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By edmond
#471976 Ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι και κυρίως μην κρίνουμε εξ ιδίων.
Ο μάστορας γουστάρει το αρκούδι και μάλιστα στην έκδοση που του αρέσει(άρεσε και στην γυναίκα εξάλλου :shifty: ).
Τα υπόλοιπα νομίζω μας περισσεύουν.
Βασικά είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι θέλεις.