Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#469363 Το "σπασμένο" χώμα να φοβάσαι, από κάτω κρύβεται βούρκος! Εκεί την πατήσαμε όλοι μας όταν ξεκινήσαμε το off roading και μετά μας τραβούσαν. :lol: Οι λασπόλακκοι είναι εμφανείς, σε προειδοποιούν. :iconcool:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Anonymous Founder έγραψε:Να πω την αμαρτία μου, εμένα δεν μου αρέσουν αυτές οι δύο, προτιμώ τις 19άρες της πρώτης επιλογής.
Οι spider μοιάζουν σαν after market...
:lipsealed:
Ακριβώς έτσι θα το έγραφα κι εγώ. Φυσικά είναι θέμα προτίμησης του καθένα αλλά σίγουρα απορρίπτω τις "φτηνιάρες" aftermarket spyder, θα δεχόμουνα τις sport μια και δείχνουν αρκετά τα φρένα αλλά οι 19άρες turbo παραμένουν οι πιο όμορφες, στα μάτια μου.

To καπάκι του καπνιστή τι έχει μέσα; τασάκι και αναπτήρα; Και γιατί να το προτιμήσεις από την ανοιχτή θήκη;
Άβαταρ μέλους
By xenos
#470490 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By nass
#471442 Ε ναι... κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου (για μετά από 1-2 χρόνια, είπαμε :rtfm: )
Ρώτησα για το Cobb Accessport και έχει μεν το κακό ότι οι default χάρτες είναι ρυθμισμένοι για βενζίνη με 10% αιθανόλη, που έχουν στις ΗΠΑ, άρα άχρηστοι στην Ελλάδα (πρέπει να πας στους πλέον συντηρητικούς για λόγους ασφάλειας) όμως υπάρχει ένα δίκτυο "Pro tuners" της Cobb που βάζεις ένα βασικό χάρτη και την επιθυμητή βενζίνη, ενεργοποιείς το datalog στο Accessport, κάνεις ένα home-made dyno run (πχ. 4η ταχύτητα 50-200 χαω με WOT), τους στέλνεις με e-mail το datalog (που φαντάζομαι θα έχει δεδομένα για knocks, AFR/λάμδα κτλ.) και σου φτιάχνουν custom χάρτη (με το αζημίωτο προφανώς).
:offtopic: αυτά απλά πληροφοριακά για το πόσο προχωρημένοι είναι μερικοί tuners
Άβαταρ μέλους
By dimviii
nass έγραψε::offtopic: αυτά απλά πληροφοριακά για το πόσο προχωρημένοι είναι μερικοί tuners

δεν ειναι κατι καινουριο αυτο.Γινεται χρονια.
Άβαταρ μέλους
By nass
#471480 Το έχω δει να γίνεται με λάθος τρόπο: στείλτε μας την ECU σας να την προγραμματίσουμε, μείνετε 1 μήνα χωρίς αυτοκίνητο. Αυτό εννοείς ? Διότι για αυτό που λέω ο ίδιος ο πελάτης χρησιμοποιεί τη συσκευή για να κάνει το data logging και να φορτώσει νέες χαρτογραφήσεις.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
nass έγραψε:Το έχω δει να γίνεται με λάθος τρόπο: στείλτε μας την ECU σας να την προγραμματίσουμε, μείνετε 1 μήνα χωρίς αυτοκίνητο. Αυτό εννοείς ? Διότι για αυτό που λέω ο ίδιος ο πελάτης χρησιμοποιεί τη συσκευή για να κάνει το data logging και να φορτώσει νέες χαρτογραφήσεις.

οχι με εγγεφαλο ,με λογκαρισματα που τα στελνεις με ιμειλ,τα τσεκαρει/διορθωνει και στα ξαναστελνει.
Φιλος με εβο 9 το 2006 το εκανε με τον προγραμματιστη στην Αμερικη.Σημερα φιλος με Megane rs το κανει με τον προγραμματιστη του στη Κρητη.
Άβαταρ μέλους
By nass
#471625 Και πως συνδέεται στην ECU ? Laptop με ειδικό λογισμικό και ο χρήστης μετά φλασάρει την ECU μόνος του ? :s_omg Πολύ χακεριά... ούτε να σκέφτομαι δεν θέλω πόσα μπορούν να πάνε στραβά σε μια τέτοια διαδικασία με το μέσο χρήση ας μην πω Evo, που είναι πιο διαβασμένοι, αλλά σίγουρα Macan :help:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
nass έγραψε:Και πως συνδέεται στην ECU ? Laptop με ειδικό λογισμικό και ο χρήστης μετά φλασάρει την ECU μόνος του ? :s_omg Πολύ χακεριά... ούτε να σκέφτομαι δεν θέλω πόσα μπορούν να πάνε στραβά σε μια τέτοια διαδικασία με το μέσο χρήση ας μην πω Evo, που είναι πιο διαβασμένοι, αλλά σίγουρα Macan :help:

ναι ετσι ακριβως.
Άβαταρ μέλους
By nass
#474016 Ε ναι... αυτή είναι η ιδέα... η ζωή προχωράει :)
Σας ευχαριστώ.

@vagmag
Δεν αφήνεις τα ηλεκτρικά να πάρεις το αργαλείο να πηγαίνει η κυρά στο γραφείο με μπαντιλίκια ? :superman: :lol: