Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By belgarion
REALZEUS έγραψε:
axel12p έγραψε:τετρακίνητο

Είναι δυνατό μικρόβιο το off roading!!! :inlove:

axel12p έγραψε:Υπό προϋποθέσεις πάντως, και ειδικά αν κινείσαι μόνος σου, μπορεί να είναι επικίνδυνο και για την σωματική σου κατάσταση!

Θέλει σύνεση, όντως! Αλλά ακόμα και σε δύσκολες στιγμές υπάρχει λύση. Όταν κατάφερα να κολλήσω το Disco σε κοίτη λίμνης (σκασμένο χώμα πάνω από βούρκο όπως λέγαμε) δεν πέρασαν 15 λεπτά προτού να περάσει χωρικός με τέρας John Deere 4χ4 (από τον παρακείμενο δρόμο γιατί αν ήταν και αυτός στην κοίτη θα χρειαζόμασταν άρμα περισυλλογής για να μας βγάλει και τους δύο...). 20 Ευρώ για δουλειά 2 λεπτών. Δεν μου τα ζήτησε προφανώς ο άνθρωπος, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μην τον ευχαριστήσω έμπρακτα. :s_wink "Παλικάρ δεν ήξεβρες ότι έχ βούρκου απού κάτου;" :s_sarcastic

ΥΓ: Yeti δεν βγαίνει πια και μεταχειρισμένο δεν παίζει από ότι λέει ο Ξιφ.
Υπάρχουν και χειρότερα:
https://jalopnik.com/new-truck-frozen-i ... 1821769043

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#471383 Στο χωριό μου πάντως, παραδίπλα απο την παραλία της Βο'ι'δοκοιλιάς στην Δ. Μεσσηνία για όσους ξέρουν, ο Θωμάς(ντόπιος) δεν προλαβαίνει να μαζεύει τα εικοσάευρα το καλοκαίρι(πολλές φορές ρίχνει μπινελίκια βαριεστημένος), μιας και πολλοί υπερεκτιμούν τις δυνατότητες των οχημάτων τους. Μερικοί χώνονται επιδεικτικά κιόλας για να προχωρήσουν όσο μπορούν πιο μέσα στην παραλία, λες και υπάρχει κάποιο...αποστασιόμετρο για το ποιός θα φτάσει πιο μακρυά. Ένας άλλος ξεκίνησε με την μια μεριά βουτηγμένη στην θάλασσα και την άλλη στην βρεγμένη άμμο.
Άβυσσος.
Ξιφ τσίμπα αυτό
http://www.car.gr/12066747-land-rover-defender-ex-tec
Η μάντρα είναι κοντά στην δουλειά μου και το βλέπω κάθε μέρα. Ο μάστορας το έχει με πινακίδες ΔΟΚ και κάνει τις βόλτες του με αυτό. Δεν έχω ιδέα απο καστομιές και αφτερμαρκετίστικα, αλλά τα 62κ μου φαίνονται υπερβολικά.
Μόνο duster ρε... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
REALZEUS έγραψε:
ΥΓ: Yeti δεν βγαίνει πια και μεταχειρισμένο δεν παίζει από ότι λέει ο Ξιφ.

Κλάιν μάιν. 11 σελίδες , τώρα θυμήθηκαμε τι έχει πει ο Ξενοφών. Αν ειναι δυνατόν :shifty:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
cosneo έγραψε:Μόνο σαν 1,8 Tsi. ή 2,0 Tdi

Άρα δεν κάνει.

belgarion έγραψε:Υπάρχουν και χειρότερα:
https://jalopnik.com/new-truck-frozen-i ... 1821769043

Μέχρι τα παραπέτα σε παγωμένη λάσπη με -10 και βγήκε μόνο του από τον βούρκο!!!

Εικόνα

Τα Μ60 δεν τα κατάφερναν και σήκωνε το Μ88 με την μπίγα των 20 τόνων ενώ τραβούσαν δύο άλλα Μ60...

:lol:

edmond έγραψε:http://www.car.gr/12066747-land-rover-defender-ex-tec

Με 60 χήνες παίρνεις το καλύτεο 4χ4 που υπάρχει, το νέο Disco!!! :inlove:

JasonLouk έγραψε:Κλάιν μάιν. 11 σελίδες , τώρα θυμήθηκαμε τι έχει πει ο Ξενοφών. Αν ειναι δυνατόν

Θέλω να πιστεύω ότι εγώ και μερικοί άλλοι ακούμε τις επιθυμίες του κι απαντάμε ανάλογα. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By postruck
#471521 Δια, :metalo: τι μου θύμισες με αυτή την φώτο....οσο για τις ικανότητες του Μ60,ελπίζω να μην το διαβάσει το σχόλιο ο Μούντις :iconcool: και σου ρίξει 20φ :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#471542 Εικόνα

Εκτός bgt;
:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#471632 πανεμορφο στα ματια μου :inlove:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#471637 Η τετρακίνηση βλέπω δεν σας απασχολεί... :s_sarcastic
Ούτε ότι κάνει καμιά 25αριά χήνες. :s_crazy
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 06 Ιαν 2018, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#471639 Το Peugeot 2008 με grip control θα μπορούσε να αποτελεί μια τίμια εναλλακτική επιλογή?

< >
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
REALZEUS έγραψε:
belgarion έγραψε:grip control

Φτηνό κι ανεπαρκές υποκατάστατο φίλε μου.

Ούτε καν υποκατάστατο...Το έχω στο 3008 και δεν θα άλλαζε κάτι εαν δεν το είχε (οτι κάνουν το κάνουν τα M+S λάστιχα). Επειδή ήμουν πολύ περίεργος όταν το πήρα το δοκίμασα σε παχύ χώμα και λάσπη και δεν έκανε καμιά διαφορά. Δεν το έχω δοκιμάσει στο χιόνι ακόμα αλλά γιατί να αλλάζει κάτι (ειδικά από τη στιγμή που το αμάξι είναι manual)?
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#471659 Ένα traction control με ρύθμιση για λάσπη και χιόνι είναι απλά, δεν κάνει κάτι παραπάνω παρά μόνο ομαλή μεταφορά της ροπής στους τροχούς ώστε να μην σπινάρουν ακατάσχετα. Καμία σχέση με τα προγράμματα των Land Rover, Jeep κλπ που ρυθμίζουν ανάλογα τα διαφορικά, την κατανομή μπρος-πίσω, το φρενάρισμα του κάθε κινητήριου τροχού, την λειτουργία του κιβωτίου, την απόκριση του γκαζιού κλπ. Και φυσικά η τετρακίνηση και τα σωστά λάστιχα δεν υποκαθίστανται!

Γενικά πολύ μούφα πια τα crossovers-SUVs. Λίγα έμειναν που τιμούν τα παντελόνια τους.

ΥΓ: Έχει πρόγραμμα Sand το 3008; Στην άμμο κανονικά πρέπει να απελευθερώνει πλήρως το TRC και να δίνει μέγιστη απόκριση στο γκάζι.

postruck έγραψε:Μούντις

Τι μου θύμησες τώρα... Μαζί με Επλχο Αθάνατο (με Ταξχο Τζιάτζιο να μας δίνει κασκόλ στην ΚΠ του ΚΕΤΘ) να βγαίνουμε με τα Μ88 και τα Leo Standard και να ανοίγουμε την ΕΟ νυχτιάτικα επειδή είχαν κολλήσει ακόμα και τα εκχιονιστικά της Περιφέρειας και από πίσω τα Μ113 να μοιράζουν σταφίδες και τσάι στους εγκλωβισμένους οδηγούς... :lol:
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#471770 Εμπειρικα από το QQ, ένα απενεργοποιουμενο ESP και μια τετράδα ΟΧΙ μόνο ασφαλτινα λάστιχα μπορούν να βγαλουν λίγο πιο εκτός δρόμου και τα υπερυψωμενα 2κινητα.
Χωρίς αυτά (και ιδίως χωρίς να κλείσω το ESP) άνετα κόλλησα το QQ και σε άμμο και σε χιόνι.

Από αυτά που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά, σε συνδυασμό με την 4κινηση και με λογική (σχετικά) τιμή, μονόδρομος για μένα το Vitara.

Σε μικρότερο το Panda είναι πολύ καλή επιλογή!
Ααα! Και ένα... γιαννιωτικο κόκκινο που έχω δει από κοντά είναι και πολύ όμορφο!
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#471834 http://www.drive.gr/news/agora/apo-eu15 ... olo-10-tgi

Στη συγκεκριμένη έκδοση αποδίδει 90 PS και 16,3 kgm ροπή. Το βασικότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι η εργοστασιακή μέση κατανάλωση είναι 3,1 kg/100 km, κάτι που ισοδυναμεί με μόλις €3 για κάθε 100 km.

:iconcool: