Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#470963 Ένα εκνευριστικό πράγμα που συμβαίνει στο S7. Όταν έχω πολλά email (gmail) και τα σβήνω γρήγορα από τα notifications μετά από λίγο εμφανίζεται στη notification bar 5 νέα μηνύματα (όσα έσβησα δηλαδή) και εξαφανίζεται πάλι μόνο του :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#470988 Αν δεν την εχεις, κατεβασε απο το play store την εφαρμογη της samsung, "samsung members" και ρωτα εκει!
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#470995 Να ρωτήσει γιατί τα notifications του δουλεύουν κανονικά?

@dimis

Φιλτρα και labels χρειάζεσαι. Δεν σου φταίνε τα notifications.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#471056 Τα σπάω και τα ξαναρίχνω μήπως γίνω πιο κατανοητός και μήπως μπορεί κάποιος να το κάνει reproduce

- έχεις ένα gmail notification που αποτελείται πχ από 5 mail (στον ίδιο λογαριασμό).
- Κάνεις ένα thumb down για να δεις τα email και διαγράφεις κάθε ένα ξεχωριστά σέρνοντάς το δεξιά
- αφού τα διαγράψεις όλα γρήγορα και εξαφανιστεί το notification του gmail, επανέρχεται μετά από μισό δευτερόλεπτο το notification που σου λέει 5 νέα mail ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΤΑ NOTIFICATIONS και το οποίο εξαφανίζεται πάλι μόνο του μετά από μισό sec.

Σα να τρώει φλασιά δηλαδή ένα πράμα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#471089 Και λέει. Τι και; Δεν καταλαβαίνεις ότι it ain't a feature but a bug ?
Σβήνεις notification και ξαναεμφανίζεται! Είναι εκνευριστικό ειδικά όταν έχεις πολλά notifications
Καταλάβατε ή να κάνω και κακά; :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:Και λέει. Τι και; Δεν καταλαβαίνεις ότι it ain't a feature but a bug ?
Σβήνεις notification και ξαναεμφανίζεται! Είναι εκνευριστικό ειδικά όταν έχεις πολλά notifications
Καταλάβατε ή να κάνω και κακά; :lol:

Οταν ξαναμπεις στα μειλ ειναι εκει τα διεγραμμενα η οχι;
Αν οχι , μην ασχολεισαι. Αγνοησε το notification αφου ετσι κι αλλιως σβηνει αμεσως
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#471116 Δεν διαγράφω τα email αλλά τα notifications τους. Τα email τα σβήνω κανονικά μέσα από το gmail. Είναι εκνευριστικό όταν έχω πολλά notifications από ξεχωριστές εφαρμογές και ενώ σβήνω τα email notifications γίνονται rearrange τα notifications και ενδέχεται να σβήσω κάποιο άλλο notification εκ παραδρομής που ίσως να μην το έχω δει. Θα προσπαθήσω να τραβήξω ένα βίντεο την επόμενη φορά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#471119 Δεν ειπες οτι σβηνει μισο δευτερο μετα;

Αφου σβηνει, τι ασχολεισαι;
Γιατι αναβει για μισο δευτερο;

Η δεν καταλαβαινω, η δεν εξηγεις καλα
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#471143 Φίλος μου πήρε το G6...
Πολύ τίμιο για τα λεφτά του...
Μου άρεσε η κατασκευή του, σιχαίνομαι το γυαλί πίσω και πρέπει να πει skin και πολύ ωραίο ui στις κάμερες, βίντεα κλπ με όλα manual... έπαιζα αμια ώρα. Το Lumia 930 ακόμα το κοντράρει στη φωτογραφική....
Άβαταρ μέλους
By mirage
Dimitris_P έγραψε:Ένα εκνευριστικό πράγμα που συμβαίνει στο S7. Όταν έχω πολλά email (gmail) και τα σβήνω γρήγορα από τα notifications μετά από λίγο εμφανίζεται στη notification bar 5 νέα μηνύματα (όσα έσβησα δηλαδή) και εξαφανίζεται πάλι μόνο του :dizzy:
Δε μου εχει τυχει αυτό οποτε δεν μπορω να βοηθησω.

< >
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#471181 Ηλιθιωδώς ακριβό, αλλά όκ...

Τόσοι άλλοι qi chargers...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#471183 Είναι για δώρο. Δε μπορώ να πάρω κάτι no name με 15€. Το θέμα είναι να δουλεύει σωστά. Πάντως fast charge δεν αναφέρει πουθενά.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#471184 Mε 1Α έξοδο δεν είναι Fast Charge.