Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
thanasisr16 έγραψε:Επειδή και εγώ το θεωρόυσα τραγικό για αυτό το λόγο το έβαλα,το DCC το ήθελα και εγώ αλλά δεν μου έφταναν τα χρήματα δυστυχώς :thumbsdown:
Χαχαχαχαχαχα πολύ καλό το παρατσούκλι και θα το κρατήσω :s_thumbsup
Αυτά που θα του βάλω όταν με το καλό έρθει θα είναι σίγουρα το full link,πατάκι για το πορτπαγκάζ και ίσως τα πετάλια του cupra,γιατί βλέποντας το δικό σου αλλάζει όλη η εικόνα του εσωτερικού και γίνεται πιο σπορ μαζί με τα φιλέτα αλουμινίου
Στη βελμάρ το εκθεσειακό fr που είχε ήταν με τα 150 άλογα και τα φιλέτα αλουμινίου ήταν γαλάζια και όχι ασημί,άραγε έχει να κάνει ανάλογα με την έκδοση ή αλλάξανε το χρώμα? :hmmm:

Έχουν προστατευτική ζελατίνα σχεδόν τα πάντα πάνω στο αυτοκίνητο. Ακόμη και τα φιλέτα αλουμινίου στις πόρτες με το λογότυπο FR.

Το full link θέλω και εγώ να το βάλω.

Όσο αφορά το DCC, μην ξενερώνεις τόσο, αφενός γιατί η εν λόγω ανάρτηση στο αυτοκίνητο μας, δεν θα το έκανε πιο σπορ κατ'επιλογή, όπως συμβαίνει στο Cupra, αλλά πιο άνετο, αφού στα driver profiles, εμφανίζεται μια επιπλέον ρύθμιση, η Comfort. Eνώ στο Cupra η επιλογή Cupra driver profile, "σφίγγει" τα πράγματα. Ένα άλλο που πρέπει να έχεις υπόψη σου, είναι ότι το κόστος αντικατάστασης, είναι σαφώς υψηλότερο σε σχέση με τη συμβατική ανάρτηση.
DCC έχω στο Tiguan.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#471020 Το αυτοκίνητο από ποιά αντιπροσωπεία το αγόρασες αν επιτρέπεται και έμεινες ευχαριστημένος από την γενικότερη συμπεριφορά του πωλητή και της αντιπροσωπείας;
Μέχρι στιγμής μου έχουν συμπεριφερθεί άψογα στη βελμάρ.
Υπάρχει χώρος αποθήκευσης κάτω από το κάθισμα του οδηγού;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
thanasisr16 έγραψε:Το αυτοκίνητο από ποιά αντιπροσωπεία το αγόρασες αν επιτρέπεται και έμεινες ευχαριστημένος από την γενικότερη συμπεριφορά του πωλητή και της αντιπροσωπείας;
Μέχρι στιγμής μου έχουν συμπεριφερθεί άψογα στη βελμάρ.
Υπάρχει χώρος αποθήκευσης κάτω από το κάθισμα του οδηγού;

Velmar Μαρούσι.
Ευχαριστημένος ως τώρα από τη συνολική αντιμετώπιση.
Κάτω από το κάθισμα του οδηγού έχει και χώρο αλλά και ντουλαπάκι.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#471046 Χάζευα λίγο στις αγγελίες και είδα το παρακάτω.

Εικόνα

Εικόνα

https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/12102937/

Eίναι από FR 150άρι. Σαν πιο ψηλό μου φαίνεται.
Μήπως έχουν άλλη ανάρτηση το 1800 από το 1400 FR; :hmmm:

εδώ πχ το δικό μου με μηδενικά χιλιόμετρα, ώστε να πούμε ότι έκατσαν οι αναρτήσεις.

Εικόνα

Σίγουρα έχουν άλλα φρένα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#471047 Στην κοντινη φωτογραφια εχει παραμορφωση απ τον ευρυγωνιο. Δεν βγαινει ακρη.

Sent >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#471048 Λογικα έχει ακομα (δεν ξέρω πως λέγονται) stop στα ελατήρια που τοποθετούνται κατά τη μεταφορά και εκτεινουν τα ελατηρια ώστε να μην καταπονείται το αμορτισέρ και να μην ταλαντεύεται το αμάξι κατά τη μεταφορα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#471239 Ωραίο!!

Πως το άλλαξες?

Είναι αυτά τα μικρά πραγματάκια που κάνουν τη διαφορά. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:Ωραίο!!

Πως το άλλαξες?

Είναι αυτά τα μικρά πραγματάκια που κάνουν τη διαφορά. :inlove:

Παραγγέλνεις ένα τέτοιο
https://www.oemvag.es/en/home/1387-main ... 7599a.html

έχεις και ένα κατσαβίδι τύπου Torx T6 και είσαι έτοιμος.

Ευχαριστώ το Στέφαν που με έχει κάνει retrofitter :lol:
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#471316 Κάτι άσχετο :offtopic: ,κάθε μέρα τρέμω στο δρόμο με τις μηχανές :rant: μην μου φάνε κανένα καθρέφτη ή μου κάνουν καμία γρατζουνιά με το ibiza,με το Leon κιόλας που θα είναι και του κουτιού θα κάνω τον σταυρό μου κάθε φορά που θα βλέπω τα μηχανάκια να κάνουν σφήνες δίχως αύριο :omg:
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#471317 Ελλάδα μένεις φίλε?

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By corsair
thanasisr16 έγραψε:Κάτι άσχετο :offtopic: ,κάθε μέρα τρέμω στο δρόμο με τις μηχανές :rant: μην μου φάνε κανένα καθρέφτη ή μου κάνουν καμία γρατζουνιά με το ibiza,με το Leon κιόλας που θα είναι και του κουτιού θα κάνω τον σταυρό μου κάθε φορά που θα βλέπω τα μηχανάκια να κάνουν σφήνες δίχως αύριο :omg:

η αληθεια ειναι πως εχω φαει 3-4 φορές καθρεφτές, αλλα νταξ... οι δικοι μου καθονται ψηλοτερα οποτε κλαιν και εγω δεν παθαινω κατι, με ειχανε στριμώξει και δεν μπορουσα να περάσω ευκολα αναμεσα. Φροντισε να κάθεσαι στην ακρη φίλε μου και κατα προτιμηση κλεινε καθρεφτες να μην εχεις θέμα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#471321 η περιουσια μας ειναι στο ελεος των μοτοσακο. :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#471332 Τα πρώτα 3 χρόνια είναι δύσκολα!
Αστειεύομαι. Προσέχω αλλά μετά από λίγο καιρό σταμάτησα να ασχολούμαι.....

< Note >
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
Arrow έγραψε:Ελλάδα μένεις φίλε?

< A3003 >

Ναι