thanasisr16 έγραψε:Επειδή και εγώ το θεωρόυσα τραγικό για αυτό το λόγο το έβαλα,το DCC το ήθελα και εγώ αλλά δεν μου έφταναν τα χρήματα δυστυχώς
Χαχαχαχαχαχα πολύ καλό το παρατσούκλι και θα το κρατήσω![]()
Αυτά που θα του βάλω όταν με το καλό έρθει θα είναι σίγουρα το full link,πατάκι για το πορτπαγκάζ και ίσως τα πετάλια του cupra,γιατί βλέποντας το δικό σου αλλάζει όλη η εικόνα του εσωτερικού και γίνεται πιο σπορ μαζί με τα φιλέτα αλουμινίου
Στη βελμάρ το εκθεσειακό fr που είχε ήταν με τα 150 άλογα και τα φιλέτα αλουμινίου ήταν γαλάζια και όχι ασημί,άραγε έχει να κάνει ανάλογα με την έκδοση ή αλλάξανε το χρώμα?
Έχουν προστατευτική ζελατίνα σχεδόν τα πάντα πάνω στο αυτοκίνητο. Ακόμη και τα φιλέτα αλουμινίου στις πόρτες με το λογότυπο FR.
Το full link θέλω και εγώ να το βάλω.
Όσο αφορά το DCC, μην ξενερώνεις τόσο, αφενός γιατί η εν λόγω ανάρτηση στο αυτοκίνητο μας, δεν θα το έκανε πιο σπορ κατ'επιλογή, όπως συμβαίνει στο Cupra, αλλά πιο άνετο, αφού στα driver profiles, εμφανίζεται μια επιπλέον ρύθμιση, η Comfort. Eνώ στο Cupra η επιλογή Cupra driver profile, "σφίγγει" τα πράγματα. Ένα άλλο που πρέπει να έχεις υπόψη σου, είναι ότι το κόστος αντικατάστασης, είναι σαφώς υψηλότερο σε σχέση με τη συμβατική ανάρτηση.
DCC έχω στο Tiguan.

,κάθε μέρα τρέμω στο δρόμο με τις μηχανές
μην μου φάνε κανένα καθρέφτη ή μου κάνουν καμία γρατζουνιά με το ibiza,με το Leon κιόλας που θα είναι και του κουτιού θα κάνω τον σταυρό μου κάθε φορά που θα βλέπω τα μηχανάκια να κάνουν σφήνες δίχως αύριο